34

citizen

преди 6 години

До АнонименАло, пази Божи сляпо да прогледне ! Тия ще ги дрънкаш на някой от вашетп село вечерта на раздумка.....От 15 години живея в UK и знам и как изглеждат, и кви са им обноските, и всичко....Хвали ми немец, австриец, швейцарец... Англичаните са добри само в приказките и в цоцането на кинти, в друго - не.P.S. - Не хваля българската нация, просто пиша нещата такива, каквито ги виждам аз.

33

Анонимен

преди 6 години

Дааа, Блгарските мъже са изключително грозни, в голямата си част. Чудно ми е, как жените не са толкова грозни ...

32

Реалист

преди 6 години

Ами обратно, къде.

31

Пук

преди 6 години

50 от лисабонският договор дава право на напускаща членка единствено да започва преговори с ЕС по условията на напускане... Няма никакъв регламент, никакъв правилник, няма точки, условия, пълна мъгла. Самият член създава условия за зацикляне.----------------------------Нали знаеш, че този член 50 е писан от англичанин, който е предполагал, че източно-европейска страна ще е първата излизаща от ЕУ. Всичко е умишлено направено, така че напускащата страна да е в неизгодна позиция.

30

хахахах

преди 6 години

Некой верва ли още, че британците ще плащат? Законите важат само за гоите... ..и то не само в Булгаристана...

29

екс

преди 6 години

До 26, квотите ще изчезнат, така е. Ще изчезнат напълно, защото тия няма да могат да стъпят на европейски пазар... а ако искат да стъпят, не квоти, а ще плащат вход и мито за всяка дъвка.А ако се чудиш какво трябва да плащат - не е глоба, а само собствената си сметка. Членския внос (за който чучелото Фараж пропища орталъка), спрямо това което са получили като финансирания през годините от ЕС, е +900 млрд за Великобритания... Е за тия при иде реч, даже не за лихвите по тях...

28

Анонимен

преди 6 години

Защо ние трябва да се съобразяваме с бозавите ънгличани? Нито са красиви като нас нито са умни----------------------------Ами на теб кой ти внуши че българите са красива нация, а още повече пък умна!!!!!?? Плешивият комплексар Слави Трифонов може би или комунистическите медии.... Lol В Англия бил ли сте? Мога да ти гарантирам че по-красиви от английските мъже не съм виждала- повечето светлокоси и с визия на манекени. Да не говоря за стила на обличане и обноски. Вижте тук как се отнасят с жените! За децата на Ънгличаните:) нямам думи - красиви и много усмихнати. Там децата не ги възпита

27

калеко Алеко

преди 6 години

А такааааааа....

26

Анонимен

преди 6 години

Откажете се от това емоционално решение на развод!То не е в полза на европейските държави,без значение Англия или Германия!

25

Анонимен

преди 6 години

"...а поданиците на кралицата ще загубят правата си на европейски граждани."---Да, бе! Няма да имат право да приемат "сирийски бежанци".

24

.

преди 6 години

Палите се, все едно има референдум за отцепване на хола ви. Било такова, онакова било. Брекзитът , с всички негови последствия, или липса на такива-to be further confirmed.. А за нас е добре, че внасят евтини коли с десен волан-става за на село,става, ако ти липсват едни 3 бона и не можеш да си купиш с ляв, става и да вземеш дясна бегачка за донор и после да набодеш S3 Audi 1.8T 240 коня мотор в купето на а3 1.6 .. и за пред НАП , и за пред КАТ - ни лук ял, ни мирисъл ..

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22"Кърито" отдавна е на огромна почит във всяка една западно-европейска държава! Не ги мислете англичаните! Те са с 250 години по-напред от нашите изхвърляници и родствена обремененост! Още преди брексита са сформирали стратегия като са се застраховали за всеки един вариант! Не съм чувал до сега английско МП да рекетира производител на сосиджис с тезата че Тереза ги искала! Жалки сме за сега ние българите!

22

Анонимен

преди 6 години

Абе вие костенурка стригали ли сте? Англичаните не са балами. Пък и след10 до 20 години Китай и Индия ще бъдат водещите световни икономики, а англичаните са в добри отношения с тях. Дане говорим за САЩ,Канада, Австралия, и бившите колонии. Европа да му мисли

21

Анонимен

преди 6 години

Откажете се от развода!

20

Анонимен

преди 6 години

Te и в момента Обединеното Кралство изнасят неевропейски стоки под шапката на Британски компании за ЕС. След Брекзит ще трябва да се плаща мито. Тогава ще излиза по-евтино европейски компании да организират тази търговия, за да може да се контролира по-добре. Както казаха някои политици британски готвач-майстори ще организират курсовете за британското къри, само че в ЕС ще минат и без къри, а още по-малко без британски майстор-готвачи за него.

19

Анонимен

преди 6 години

към рецесия и инфлация и обезценяване на паунда, спад на износа заради високи мита, спад на приходите поради трудна търговия

18

до 17

преди 6 години

Този добър стандарт не е даденост,както си мислят много хора в България.Както в Англия и нявсякъде в Западна Европа,трябва да се бориш всеки ден.Англия се е присъединила към ЕС само по една причина,да си подържа високия стандарт.До 2019 има много време,изобщо не се знае дали ще има БРЕКЗИТ.ЕС ще има да се разпада,ще има референдуми,ще има проблеми,ще има национализам,фашизам,ще има бежанци,ще има от всичко,но на края по вероятно е да се разшири.

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Защо ние трябва да се съобразяваме с бозавите ънгличани? Нито са красиви като нас нито са умни имат късмет да са на грозния си остров.

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Айде бе! Ще ти се ама знай че Англия няма да усети криза докато България е винаги в криза! Да надойде цяла източна европа не е никак икономически изгодно за обикновения англичанин! Да му намаляват надницата а той да е доволен - от какво??! Винаги са имали добър стандарт и си държат на него. За какво трябва да го поделят с ***, кукурузе или мамалигуио! Ние пиштим от някакъв съвсем малак брой мигранти а да не говорим за англичаните.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13Утре като ни задължат да приемем няколко стотин хиляди изнасилвачи,*** по рождение и т.н. И ако не искаш да ги приемеш = ЮК. Какво правиш клоун?