23

Бобчо

преди 6 години

На Гринго баща му отива на свиждане в затвора две години след като е влязъл. Носи му радостна новина. - Гринго, рече баща му, жена ти(Софка) роди. - Уууу, тъй ли бе, тате?! - Какво роди?.......- Ммммм, братче ти роди.....

22

@

преди 6 години

Да го държат заключен по подозрение че е напътствал някой си да плаши по телефона друг който той не познава!?По тази логика трябва да заключат половин България бе хора!Редовно коментираме с псувни и заплахи политици, администрация, съседи, познати, Тръмп, Путин, Асад, чукчи и кой ли още не. Балкански манталитет.Не знам човека Гринго ли е, Винету или Сандокан, но не е прав, задържането му и заключване е противозаконно.

21

Жоро

преди 6 години

Ромче, там ти е мястото :) Не мисли за Софка, някой друг ще и напълни дупката. Тя празна не остава.

20

123

преди 6 години

Нема кинти и затова ще лежи. Софито малко задлъжняла. Ще му ходи на свиждане.

19

На СоросЛюбимците

преди 6 години

Бате жината болен дисата и той пусни *** бе бате .Сичкуту сигаанин ша та обича ! Съдията отговаря - Оооо Гринго Гринго - имаш ли пари ?

18

Ганчо

преди 6 години

Кой ще коландрисва Софчето сега???? Де го Гринго??? Не Ви е срам искате да изнервите младата булка. Вие не сте хора. Мислете за тези гургуличета. Вие сте завистници. Искате да отровите меденият им месец и да го превърнете в катранен. Завистници.

17

Хайхафте Сокересов

преди 6 години

Само бой за конячния ром.

16

Фамилия

преди 6 години

Това е показателно за състоянието на държавата и нейната прокуратура,щом такива мишки изнудват. За подобни престъпления във всека държава в европейският съюз щеше да бъде на топло поне за 5 годинки.

15

Анонимен

преди 6 години

Изнудвания е лихвар и мутра-престъпник ама е от нашите. Плаща си на тивочко и затова има як гръб. Кеф ми е и за двете страни.

14

did

преди 6 години

Най-ми е кеф, когато чуя *** да се моли.. "недей бе, бате...." ... А преди това "Я ме вижте кой съм!" ...

13

Анонимен

преди 6 години

ЗА ИЗНУДВАНЕ ПО ТЕЛЕФОНА ОТИВАШ ВЪВ ЗАТВОРА :DА ИНАЧЕ ЗА ЖЕСТОК ПОБОЙ КАТО ОНЯ ШВЕД ДЕТО Я ИЗКЪРТИ КАМЕРИЕРКАТА И ТО СЪС ДОКАЗАТЕЛСТВА СИ ОТИВАШ ПО-ЖИВО ПО-ЗДРАВО, ЧЕ И ПОД ГАРАНЦИЯ ГО ПУСНАХА!-------------------БАНДЮГА Е ТОЗИ НО ДЪРЖАВАТА НИ Е МНОГО ЗЛЕ!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Прашчай Григорий.За панделата си,но Софи Марсо има мангизи ище те измъкне.

11

Анонимен

преди 6 години

СМЕШНОТО Е, ЧЕ ЗА УБИЙСТВО ОНЯ ДЕТО ДАДЕ ПИСТОЛЕТ НА ДЕТЕ И УЖ ТО ГО БИЛО УБИЛО НЕ ГО И АРЕСТУВАХА :DА ТОЯ НЯКАКВО ИЗНУДВАНЕ ПО ТЕЛЕФОНА ДЕТО Е НЕДОКАЗУЕМО БЕЗ ЗАПИС СИГУРНО ЩЕ ЛЕЖИ ДОЖИВОТ :D--------------------------БИЛИ ОТПЕЧАТЪЦИТЕ МУ ПО ТЕЛЕФОНА!!! АМА ГЛУПОСТИ НА ТАРКАЛЕТАНЕ ГО ЗАЩИТАВАМ СИГУРНО Е БАНДЮГА НО МИ Е СМЕШНО КАК ЕДНИ ПИШЛЕМЕТА ГИ ТИКАТ В ЗАТВОРА А ДРУГИ ЯВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ИЗОБЩО НЕ СА И В АРЕСТА ;D

10

Анонимен

преди 6 години

Този който му е измислил прякора е голям майтапчия.Латиноамериканците наричат "Гринго", белите американци/ англосаксонците/.

9

експерт

преди 6 години

Ама и адвоката си го бива - ""разглеждал"" телефона - и оставил ДНК - от погледа ? ? ? ? ?

8

Категоричен

преди 6 години

Но моля Ви, стига с тия ***ви и нерези!

7

Анонимен

преди 6 години

там му е мястото, да постои известно време да му дойде малко мозък в празната тенджера

6

Анонимен

преди 6 години

не само дребна риба без връзки, ами явно са затънали в дългове със Софка и няма как :))

5

Анонимен

преди 6 години

ако беше в гърция тия номера не вървят досега да беше влезнал в панделата атук съдиите опипват почвата до последно какви пари може да даде за да не влезне в затвора и в краина сметка се намират парите и хоп МЕНЯ БЕЗ ВИНА АРЕСТАВАЛИ

4

Анонимен

преди 6 години

Прокуратурата да му повдигне обвинение за опростачване на нацията посредством създаването на безстойностни музикални повърни, с които спомага затъпяването, психическото оскотяване и моралната деградация на обществото от ниските социални слоеве, консумиращо тези словесни повърни, познати като поп-фолк хитове. А резултатът да бъде ЕФЕКТИВНА ДЪЛГОСРОЧНА ПРИСЪДА!