71

Анонимен

преди 6 години

Българите сме много *** народ,набутахме се в панелки в няколко големи града в България(София, Пловдив, Варна, Бургас), дадахме много власт на две протурски партии-ДПС и ДОСТ, турците изкупиха земите по селата.Плюем БГ-патриоти, които колкото и да са фалшиви , са си наши БГ-патриотиПосле се чудим защо изчезваме като нация.

70

Анонимен

преди 6 години

Валеери Симеонов не е цвете за мирисане, ама по добре БГ-патриотични партии отколкото протурски партии като ДОСТ и ДПС(наследник на турско националноосвободително движение-бивша терористична организация).

69

Гошо

преди 6 години

"Моето предупреждение е да внимават какво говорят и да не се пречкат в краката ни, защото тия депесарски тахтаби щъкат нагоре-надолу и много миришат. И да внимават, защото можем да ги смачкаме", закани се Касабов. Г-н Касабов , говорите във фояето на НС като депутат . Сдържайте си езика, че вие сте третият депутат, говорещ като подпийнал бургаски журналист пред порция цаца, гарнирана с пържени картофи. Единият си замина, на другия столът се клати. Вие може да изгърмите преди Симеонов .

68

11

преди 6 години

До али,грешиш,изборите наближават,затова са побеснели питриотите,искат да мобилизират,електората си,но този път,никой разумен българин,няма да гласува за тях.

67

Ахмед Доган

преди 6 години

ДПС никога не са излизали от власта бе льльо, справка Министерство на земеделието и Министесрство на транспорта :))) . Волен къде иде да си плаща, а ? Въпрос с повишена трудност... :)

66

Анонимен

преди 6 години

Хора като Валери палят на 3/4-ти.Влиза в обяснителен режим за нещо,което не е направил,а това е целта.Понякога му се чудя,как не разбира,че сам се набутва и дава масло на огъня,който друг е запалил.И освен това,това не е махленска свада,трябва да се държи по-обрано.Ясно е,че заради Слънчев бряг ще има проблеми сега и ще го направят разноглед.

65

west

преди 6 години

До Аниdumata e turska .stoto sa da ne kazvam kvi.balgarska rabota

64

Ei youuuuuu

преди 6 години

Надушвате ли призовки надушвате ли 2 на 2??

63

Анонимен

преди 6 години

Когато един от малцинствоно говори интелигентен български, а българина-патриот използва грозна и обидна реч, унижението е не само за говорещия, но и за всички българи, които са го избрали да ги представлява!

62

Футболист

преди 6 години

До АнонименАми сигурно си Роналдо - гелосан клоун ,когото никой нормален не харесва.

61

Ама че,наглост!

преди 6 години

И всичко това бълват Обединените мафиоти,които излъгаха стотици хиляди българи.На следващите избори ще им покажем изхода на Парламента и властта.Това им е пръв и последен път.Алчни,нагли и самозабравили се. Години наред ни манипулираха,а сега *** там,където плюха ожесточено.

60

100 на 100

преди 6 години

Патриотите отстъпиха крачка назад ... и това е така заради власта.А за ДПС -това е антибългарска ,анти европейска и антихуманна 'партия' която не защитава дори самопризналите се турци ...Нахалитети ,мафиоти и анти констутуционни хора обединени под насловието на дпс обслужващи чужди интереси ...такива партии трябва да бъдат забранени с закон , както сектите ( демокрацията има пропуски и ИД пример за това)!!!

59

Кьорсуфра

преди 6 години

Време е БГ народ начело с патриотите да започне своята национална революция.Трябва да застанем като Един зад тях и да набутаме всички които разрушиха родината ни вкл.и геройте от ДПС и техните приятели от партията на ага Местан на ,, Белене,,

58

Анонимен

преди 6 години

O ЮДОРЕ защо се срамуваш да се наречеш българин.

57

Уйо

преди 6 години

Удрииииии!!!*** *** депесарки!!!!Който не българин да не може да гласува и притежава земя !!!В села изцяло от къщи ,да няма обществена сграда по висока от 5 метра

56

west

преди 6 години

До Анонименnavremeto :gledaha:za6toto bqha ot razli4ni blokove,i be6e erata na studenata voyna.sega ve4e ne e taka,Turciq vliza kadeto nqkoq darjava I sazdava problem.Za uygurite te sa na drugiq kray na sveta,no edna balgariq e do g....a na Turciq.mi da zapovqdat da probvat nacionalistite.dali I'm stiska na nqkoy.neee.

55

Анонимен

преди 6 години

Топъл хляб ,сирене и мъзга.Много е вкусно.

54

Анонимен

преди 6 години

Тия са патриоти колкото аз съм Кристиано Роналдо.

53

Социолог

преди 6 години

До Да България!За Да България гласуваха под 2% другите спят пред тв-то.

52

Сириъслиман

преди 6 години

До luckymanНякой някъде нещо казал ,те накой накъде каза и,че ЕС забранявало Православието.