21

EMIGRANT

преди 6 години

PRESTANETE DA SI TORMOZITE GLAVITE I DA PRELIVATE OT PUSTO V PRAZNO.VSIQKO TOVA SI BE6E EDIN OPIT ZA PU4 NA EDNO LOKALNO PRAVITELSTVO,KATO EMANACI9 NA SBURKANATA 40 GODI6NA POLITIKA SPR9MO KATALUNI9!KATALANITE JIVE9T PO DOBRE OT SREDNOSTATISTI4ESKI9 EVROPEEC! SEGA KATO SE OMTAHA RAZBRAHA,4E 6TE ZAGUB9T VSI4KO I VZEHA DA SE GUCAT! C9LATA TA9 ISTORI9 E EDNA OGROMNA MANIPULACI9 NA SILI,KOITO ISKAT DA RAZBI9T ISPANI9 I EVROPA!

20

наблюдател

преди 6 години

Случая приключи. Всички заеха позиция срещу независима Каталуния, включително и България.

19

Марин

преди 6 години

Свободата Санчо е на върха на копието.

18

Пепо

преди 6 години

Да искаш независимост в такова положение си е чиста лудост, тези наивници не знаеха ли какво може да се получи с един незаконен референдум ? Даже и да се получи независимост-после на къде? Адски тъпо го направи каталунеца, или играе двойна игра с Мадрид? Едно е ясно-подиграха се с масите , направиха ги на *** овце!

17

Анонимен

преди 6 години

Той човека не е виновен. Очакваше тея няколко милиона "каталонци" да се бият за държава. Ама те се посраххаа в деня на вота. Полицията им се ската , тея на улиците ядоха бой , имаше арести за политиците им. То всичко е вързано. Без кръв никой не дава земя.

16

джо

преди 6 години

До МарияПредлагам по-добър пример, да си началник на верига от клозети

15

Анонимен

преди 6 години

Пробва се да извива ръцете на Испания, но не му мина номера и сега седи като ***. Подай си оставката бе безгръбначен ***.

14

Той е

преди 6 години

Пучдемоне, да беше мислил преди да забъркаш кашите !Сега някой трябва да обере пешкира. И това ще си ти.

13

Анонимен

преди 6 години

и ко прайм ся? ко прайм? за един преател питам

12

Анонимен

преди 6 години

Испания да отваря посолство в Барселона

11

Анонимен

преди 6 години

Тея Каталуня много смешни. Мадрид им казва : ако обявите независимост - арести и махане на автономните права.Те продължават - без заплахи. Хахахаххах не разбраха ли, че няма да стане. Не си дават държавата и това е. Какви преговори може да има за независимост? Може да има за бюджета.

10

Мария

преди 6 години

Все едно аз съм управителка на Банков клон и да искам диалог със собственика на банката да подари Банковия клон на мен.ХАХАХАХ Само заради наглостта да иска диалог за такива въпроси заслужава да го разстрелят !!! Те Испанците ще му видят сметката но явно чакат подходящия момент.

9

carles

преди 6 години

Ние искаме диалог, а отговорът е член

8

Шоп

преди 6 години

Разбира се промосковските медии са се хванали за тоя "пуч" и го раскручивают на полной катушке. Много им се ще некак си ЕС да се разпадне.

7

Шоп

преди 6 години

Пуигдемонт се пише, каталунски е точно Пучдемон или Пушдемон и означава хълм на планина.

6

до 5

преди 6 години

Човека се казва Carles Puigdemont но се произнася КарлЕс Пуигдемонт а Карлос Пучдемон. Заради теб си пуснах Испански новинарски клип от youtube да чуя как го произнасят. Извини се Бързо !!!!

5

Ангел

преди 6 години

Тоя изме.кяр какъв диалог иска?Какъв е тоя ке.леш да иска диалог?Луд ли е къв е!!! Радвам се че е разбрал посланието.Ние всички разбрахме посланието и то е че ако продължават да се правят на отворени ще загубят и малкото което имат.Ха да го видим сега!!!Нали са много отворени!!!

4

dsds

преди 6 години

Човекът се казва Карлос Пуигдемонт. Това пучдемон са го измислили нашите *** журналисти,които освен да ядат шамари от Стоичков друго не могат

3

Санчо

преди 6 години

Всички Каталунци да идат във краварското посолство и да поискат политическо убежище. Hали САЩ са демократи защо мълчат, нали ЕС са демократи защо мълчат. Докога ще лицемерничат сигурно докато хората им позволяват време е да вземем по една брадва и да възстановим основите на демокрацията. Може би расиста Тръмп мрази Каталунците и Мексиканците и иска да възроди нацизма и да удави планетата във ядрен холокост. като избие първо жълтурите

2

Анонимен

преди 6 години

Лошо Пучдемон, лошо, много лошо! Предлагат ти член с размер 155 и пак си недоволен!