9

Анонимен

преди 6 години

Започват да липсват места

8

Анонимен

преди 6 години

Ако пчелата майка се е оплодила с търтей ????!!!! Интересно с какво друго добиче се опложда пчелата майка ?!Доколкото знам майката се опложда именно от търтеи и то не от един ,а от поне 10-15 ,майка оплодена от пръч няма

7

Анонимен

преди 6 години

"... 70-годишна пчеларка нажилена от 200 пчели."---Ами, да! Ако беше 35-годишна, щяха да я нажилят само 100 пчели.Как ги измисляте тези заглавия? А, и това тире по средата ... Български за 6-ти клас.

6

Анонимен

преди 6 години

Както всичко на този свят и пчелите се промениха. Такава анархия е настанала че вече нищо не е такова каквото беше. Само преди 30 години света беше друг. Промени се природата животните растенията даже и хляба дето ни е ежедневната храна ни докарва болести. С една дума обобщено вървиме към свършека!

5

Korean soup

преди 6 години

Не е ли "търтовка"?

4

Евроатлантик

преди 6 години

"Третата вероятност е, ако пчелата майка се е оплодила с търтей и затова потомството е станало агресивноРаботата на търтеите е да оплождат майката но каквито управляващите такива и председателите на дружествата им и такъв и матряла и ще става още по-зле дори и пчелите ще станат агресивни. Добре, че оправихме гейовете и веганите поне те да не страдат.

3

практик

преди 6 години

другото, неприятно нещо, което е като тенденция е, че пчеларите масово правят алергия към ужилване и вече е невъзможно да работят това, дори е опасно за здравето им.

2

практик

преди 6 години

според познати пчелари, това полудяване на пчелите се наблюдава от няколко години и е правопропорционално на увеличените площи засадени с гмо рапица. Дори меда от нея не е точно мед..

1

теоретик

преди 6 години

преди да се отвори кошера се опушва, за да не са агресивни, освен това опитните пчелари развъждат предимно кротки пчели, възможно е да е отворила кошера без да го опуши