29

СБОГОМ

преди 6 години

И не се връщайте!!!

28

Анонимен

преди 6 години

"Мигрантите" нямат никаква работа в България.Българите нищо не им дължим и не ги желаем у нас.Да ни заобикалят отивайки при бившите си колонизатори от Западна Европа.Центровете за хрантутници да се пригодят в домове за самотни възрастни българи които дадоха младостта и силата си за нашата държава,а не да отглеждаме ислямски нашественици.

27

риторично

преди 6 години

Че бежанците бягат, е едно на ръка. Да кажат колко граждани на Р България бягат от Бг на ден.

26

Ели

преди 6 години

Довиждане!

25

Анонимен

преди 6 години

До 16 Те в чужбина парите без да ги броят ще ти ги дават с купища. Аиде и ние сме ходили в чужбина и сме видели кое как е, и че много за много чужденци винаги ще си останем 3-та ръка хора. Ти като искаш им работи и превивай гръб, аз ОТКАЗВАМ!

24

Анонимен

преди 6 години

До 16 Върви си бе кой те спира.

23

Анонимен

преди 6 години

нормално е нашите да се притесняват, взимат хиляди евра на месец само бюрокрации за всеки мигрант.ся 10 човека на ден са буквално 10 хилки в евро по-малко пари за тяхната програма на ден... кофти работа, по малко за крадене...

22

:()

преди 6 години

те много всеки ден заминават за чужбина като аслани, ама бързо бързо се връщат ***..щото там живота не бил като по филмите.. че трябвало и да се работи на всичкото отгоре :)))))))

21

!!!

преди 6 години

2/3 от българите в Германия на помощина който не му се работи в България - да си ходипаразити не ни трябват

20

run away

преди 6 години

Кой нормален човек остана в тази страна превзета от чалгаджии и от мутри?!!! Дори бежанците бягащи от войни и смърт не искат да останат в България. Те явно биха избрали смъртта пред оставането тук, представете си щом едни хора без дом и прехрана се чувстват у нас подтиснати, как трябва да се чувства обикновеният българин, който обаче не може да ползва статута на бежанец в държавата си! Всеки който експлоатира патриотичната тема у нас е или двуличник или мошеник или умствено ограничен. А който му вярва - най - големият ***!

19

да

преди 6 години

ето ги днес - поредните бо"клуците, вкарани в затвора за източване на карти, но тоя път в Нова Зеландиякаква загуба, че тия напуснали страната

18

да

преди 6 години

не е лошо нещо емиграцията на българи в чужбинаот 20 напуснали страната 2 са квалифицирани , от което страната наистина губи, но 18 са мързелив б'оклук, който отива да живее на помощищо м'ърша е освободила България от присъствието си..не е истина :)))

17

Анонимен

преди 6 години

А колко българи на ден я напускат? Значи, положението е супер, супер зле! За какъв напредък бълнуват нашите управляващи "мозъци"?

16

да

преди 6 години

не е лошо нещо емиграцията на българи в чужбинаот 20 напуснали страната 2 са квалифицирани , от което страната наистина губи, но 18 са мързелив б'оклук, който отива да живее на помощищо *** е освободила България от присъствието си..не е истина :)))

15

123

преди 6 години

Само?! Не може ли по повече.

14

КАК СА ВЛЕЗЛИ

преди 6 години

тези мигранти е въпроса.

13

Няма проблем

преди 6 години

Президента да ги спре.Нали си избрахме обединител.

12

до 14

преди 6 години

Воювай бе никой не те спира стой си тука и воювай аз пък си отивам във друга държава със нормални политици и ще воювам за нея ако се наложи не страдам от сантименталности като тебе.

11

Анонимен

преди 6 години

Кой казва ,че нямало позитивни новини:-)))

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12Кво ще им оставям? Да не им е бащиния? Моите деди да ходили по фронта и са воювали за тая страна!