45

Така е

преди 6 години

След тези коментари, няма какво да се добави.

44

Анонимен

преди 6 години

Гн Радев, побързайте че в най-скоро време вие и народните депутати сами ще си играете на психиатър и пациенти! И лудите вече почнаха да бягат от България!

43

риторично

преди 6 години

Селото е загубено. Няма да се възстанови.Гледайте да не изтървете малките градчета и неголемите областни центрове. Заминават си градове от типа на Монтана, Търговище, Враца и т,н,Спрете да толерирате само хората до 29 год.! Всички са граждани на РБългария, живеят тук, плащат данъци тук, с нещо допринасят за страната. С тази политика- толериране на определен кръг хора, няма да постигнете нищо градивно. Прекратете тази порочна практика! Хората ще продължат да емигрират. И няма да се върнат.

42

Анонимен

преди 6 години

Пише се" инвестициИ", "поминЪк","достатЪчно"..., да продължавам ли?

41

До 41

преди 6 години

Пише инвестиции, бе, българино!

40

Анонимен

преди 6 години

България няма нужда от село.И без това всичко си внасяме отвън.

39

редник

преди 6 години

Без финансова и физическа сигурност забравете ! Нашия капитализъм е смъртоносен ! Няма бъдеще !

38

Някой

преди 6 години

Никои няма да инвестира в малки населени места това е ясно в големите градове има достатачно инвестиций като дадоха естестеният поминак на селата земеделието на олигарсите на дпс с тях е свършено невъзвратим процес.

37

кармазъ се де раст

преди 6 години

ТКЗС-та се отказвали вече от колективизацията... "Времето е наше"!

36

Анонимен

преди 6 години

Не са нужни, ако има инвестиции нещата ще се наредят, но с кол центрове и молове няма как да стане. Нали в България имало евтина раб. ръка, защо идват само съмнителни бизнесмени, които затварят шивачките в асансьора, защото идва проверка. Всъщност често дори не могат да влязат в някое производство, защото то е в порутени сгради с портал. Хората работят на черно за жълти стотинки.

35

Някой

преди 6 години

Селата се обезлюдиха много преди ГЕРБ да съществува и главният виновник са МРЪСНИТЕ комунисти който направиха зделка с ДПС и им подариха цялото земеделие на България така се сформираха тяхните коалоций и се родиха олигарсите на ДПС който изкупиха земята и източиха еврофондовете.Така се обезлюдоха селата не че ГЕРБ ги интересува от селата.

34

Късно е ,

преди 6 години

Г-нПрезидент. ГЕРБ обезкърви и обезлюди България. Разходете се из страната и ще видите мъртвите села,закованите с дъски прозорци и врати,бурени човешки бой и вид като след бактериологична война. Вижте жалките останки от сринати предприятия,фабрики и заводи. Тъжни отломки.Дори в Румъния в селата кипи живот. Порутени къщета с паднали огради,но варосани. Детски смях . Живот. У нас- мъртвило. Няма да спрете изменниците,които мечтаят за живот на запад.

33

Баста комунета

преди 6 години

ПР издънка фейк нюз журналистическа партенка поредния кьорфишек , национална та политика та през дебелот0 софийск0 черв0 , 0лд фарт е това не е Шанел #5 ..........

32

Анонимен

преди 6 години

Ежедневието на Генералпрезидента: Малко бла-бла, малко селфи, а накрая медал и снимка пред знамето с фигуранти на държавна хранилка !

31

Анонимен

преди 6 години

Navsqkude romcheta bili vinovni, ne gospoda bulgarcheta!!! Tova sa vashite sinove v politikata, naqli se samo sus sudjuci:) ostavili vas malko gladni za da stava interesno:( jalka kartina ste A nie trqbva kradem vie taka iskate

30

Анонимен

преди 6 години

Срам за държавата са герберските тролчета,виещи срещу най-добрия и честен президент който сме имали.След резилите,които заворми партия ГЕРБ,президента е като бяла лястовица цред стадо виещи вълци,готови да го разкъсат.Но този път не сте познали.Народа каза своята дума и следващия път пак ще я каже.По същия начин.

29

Благоев

преди 6 години

Късно е за каквито и да е мерки!

28

Анонимен

преди 6 години

След този провал вчера и с корупционния скандал с шведските самолети трябва да си подаде оставката, срам за държавата е тоя

27

Пази , Боже!

преди 6 години

Решетката ще обикаля по селата и ще прави деца на бабичките ли?!Че то *** и те това правят

26

Циник до Г.Ламбуров

преди 6 години

Колега - тази тенденция е общоевропейска!Сина ми получава 190? детски....афганистански и арабски изчадия 500!Шампион е автотенекеджия от Сирия с 28 деца и 4 жени със 360 000? нето годишни социали!