8

АРТИЛЕРИСТА

преди 6 години

мълча като н...н за афера ЕМКО. Всеки ден ги хващат сърбите , а нашите са със широко ЗАТВОРЕНИ очи

7

Анонимен

преди 6 години

"Единични са опитите за незаконно преминаване към Румъния".А законно ли са влезли в страната ни г-н Радев?И защо ги държите насила?А какво стана с предизборните обещания на премиера да екстрадира икономическите мигранти от Авганистан и други страни,незаконно влезли у нас,Или това бяха само предизборни балони.Върнахте стотина души и това беше.

6

Анонимен

преди 6 години

Интересно,влизали по един,двама,а после докато стигнат сръбската и румънска граница вече са се размножили до десетки.Как става тая работа,а г-н министър?

5

Маке

преди 6 години

Няма нови канали, старите замират каналджийството умира като занаят ще требе да крадеме от другаде.

4

Анонимен

преди 6 години

Ех,Радев,Радев,и ти се научи да лъжеш и да мажеш,не ти отива, като военен трябва да имаш повече войнска чест,ама май министерското кресло замъглява съзнанието,морала и принципите на един военен.

3

Анонимен

преди 6 години

Да бе,верно,нов канал няма.Те си минават по старите изпитани канали.Интересно само като толкова е намалял трафика защо сърбите ни връщят непрекъснато цели тумби мигранти и какво да ги правим,като вече сме ги пуснали да влязат.

2

Анонимен

преди 6 години

Категоричен, убеден ... доста силни думи, които не бих използвал за МВР шефът.

1

Анонимен

преди 6 години

Радев, думите ти единствено значат,че вие политиците насила държите"бежанците" в България което е престъпление спрямо българския народ.Затваряне на заведенията за безплатна издръжка на ислямските нашественици у нас и депортиране по мястото им на произход.