16

Анонимен

преди 6 години

Гласувайте рибки,едри и дребни!

15

Умник

преди 6 години

Обикновени клюкарки са всички, които гледат тази помия, какво толкова?

14

Цуни-Гуни

преди 6 години

Ако си направите труда да надникнете в Търговския регистър, ще видите, че фирмата на тръстенишкия бизнесмен Цуни, "Агро Цвет"ЕООД, отдавна е изпаднала в ликвидация. Затруднението на горепосочената фирма е започнало още от свалката на Цуни с кака му Преслава, когато парите от реализацията на селскостопанската продукция са отишли за погасяване на мераците на двамата влюбени, а след като Преслава приключи с него, на Цуни му остана само спомена по нея и изпадналата му в нестоятелност фирма

13

Анонимен

преди 6 години

Мъжете освен любопитните погледи към двамата влюбени се оказаха по-големи клюкари от жените!

12

Анонимен

преди 6 години

Тая простотия надали някой я гледа изобщо, но се обръщам към участниците: надявам се, че след месец-два повече никога няма да ми се налага да си спомням за вас, гадни ооттрреппкки.

11

1

преди 6 години

ДА бе хора, критикувате, критикувате, вие учили ли сте Български език? Какво е това "изкочи"? Коч ли ще става?Когато предполагаш, че ще ИЗСкача някой, напиши го както трябва!

10

Цункай гъз

преди 6 години

Цуни да ме цунка на едно място.

9

Коце кмета

преди 6 години

Зурналя, това ли ви е новината, нормални ли сте???

8

До Биляна

преди 6 години

Богданска може да е всякаква, включително и ку..а, идея си нямам и не ме интересува, но изкуствена не е. Особено пък като се сравнява с другите известни, всички излязли по калъп с удължения, стандартен за всички грим, издути устни....за които се чудиш какво ще изкочи под всички пластове.А мъж, който се опитва да сваля по-известни от него жени из социалните мрежи.........

7

Анонимен

преди 6 години

Богданска и репортеро въобще не са се разделиля. Всичко беше пиар цирк, за да станат по-известни. Доста пари направиха от тази простотия, реклами снимаха, предавание водиха, сега само от брадъра сигурно са взели към 100 хилки.

6

па,

преди 6 години

Явно на "бизнесмена" Цуни,бизнесът му е /Цуни-гуни/ а в този "бизнес"клюкаренето е нормално.

5

Биляна

преди 6 години

Много е сладък Цуни и е естествен! Защо пък да не клюкари, така става интересно. Богданска да е много стока я. Превзета изкуствена кифла

4

123

преди 6 години

Какъв женкар може да е някой с прякор Цуни. Я малко по-серизно. Сега разбирам защо телевизорът са си превключва каналите като почне тая простотия. Не ще да му се спре тока явно.

3

до 2

преди 6 години

Харесват го щото има кинти! И Преслава даже му беше гадже по едно време!

2

Анонимен

преди 6 години

Какъв женкар пък може да е тоя Цуню!?Не виждам жена за какво може да го хареса.С това детското лице..и женски манталитет..

1

Анонимен

преди 6 години

На Цуни името му е Инуц, и е евреин!