27

EMIGRANT

преди 6 години

4ERVENITE TROLOVE LA9T LI LA9T!

26

Някой

преди 6 години

До АнонименТова че при нас е мизерия че има корупция че нещата не са наред Европейския съюз ли е виновен или самите ние.Хайде не прехвърляме вина и да не говорим глупости,защото не си спомням от Европейския съюз да си ни заповядали да да прави глупости.Напротив ЕС непрекъснато ни повтаря че трябва да си оправим правосъдието,че трябва да намалим корупцията, дава ни толкова много пари които ние не можем да усвоим и да ги виним за нещо ми се струва просто жалко от наша страна.

25

Анонимен

преди 6 години

"Кой е луд да изведе страната си от Европейския съюз?" - Момчил Инджов. "Златен цитат" за Уикипедия и за архива на журналистическата глупост. Великобритания и Тереза Мей са "лудите".

24

славянин

преди 6 години

"Няма да има независимост. Кой е луд да изведе страната си от Европейския съюз?''''Лудият'' Ингилистан не излизаше ли от ЕС, журналистче!?

23

Анонимен

преди 6 години

Чакат да дойдат испанските войски и бронетехника. Поне да затворят пътищата с трактори срещу окупация.

22

Анонимен

преди 6 години

Още повече, стана ясно и че има и сериозно количество хора в самата Каталуния, които изобщо не искат независимост от Испания. Така че ако бяха обявили независимост, щяха да бъдат изправени пред огромна маса много сърдити хора. Да не говорим, че според мен администрацията просто няма готовност да я обяви - хайде, полицията да кажем ще се съгласи, училищата и без това са автономни. Но какво правим с банките и защитата на депозитите, с пенсиите и с помощите, с болниците и парите за лекарства?

21

Анонимен

преди 6 години

"Противопоставянето на Европа е пагубно"?! Аз ли съм се объркала или ЕС поне официално е СЪЮЗ не диктатура или империя? Тия хора съвсем са се побъркали с манията си да се подчиняват. В случая ЕС има много малко общо - Пучдемон даде назад не заради ЕС, а защото банки и големи компании си преместиха много бързо седалищата в други част на Испания, а други излязоха с изявления как при евентуална декларация за независимост директно ще се изнесат от Каталуния. А без пари, няма държава.

20

Анонимен

преди 6 години

Испания нямало да бъде същата без ЕС, и това се отнасяло и за България!! Това ме разби!! Каква е България според господин експерта днес като е в ЕС?? Мизерията, корупцията, престъпността, разбитата икономика, промишленост,земеделие итн. са факт! Испания може би нямаше да е същата, но България е еднакво и може би по зле от както е в ЕС. Никога няма да имаме същите привилегии нито облаги като Испания нито която и да е страна от ЕС. На светлинни години сме от тях. Да гледаме да настигнем Румъния

19

Наблюдател

преди 6 години

Каква наглост! Испанското правителство след всичко което се случи на 1.10 все още претендира за демократично! Поне да си мълчат или да наблягат на целостта на Испания отколкото да се правят на демократи.

18

Анонимен

преди 6 години

остана само футболиста Стойчков да подкрепя независимоста

17

Анонимен

преди 6 години

"Без ЕС Испания нямаше да съществува в този си вид, в който е сега. Същото се отнася и за България", посочи Инджов. И кое се отнася до България, Инджов? Значи като почнат да говорят безмислици, не се усещат.

16

Анонимен

преди 6 години

Пучдемон да покани на официално държавно посещение испанския крал :D

15

един

преди 6 години

Къдринка Къдринова... ей на това му се вика наказание..

14

До 8

преди 6 години

Аз няма,но Ицо е пътник!Испания не прощава!

13

Мнение

преди 6 години

Живеем в историческо време.Ражда се Европа на нациите. Според мен е естествен процес. Националните държави западат, а за съюзи като ЕС ще бъде абсурдно да продължат да съществуват.

12

до 10

преди 6 години

Хайде да оставим настрани историята! Та тогава реално погледнато виж къде са турците и къде сме ние! Сравни чуждите инвестиции, инфраструктурата, прилагането на законите, авторитета и подготовката на полиция и армия, нива на корупция, външна политика, и пак говори за Анадола и членката на ЕС България!

11

Анонимен

преди 6 години

Македония има , Каталуния няма!Тва е !Впрочем колкото македонският не е български толкова и каталунския не е испански!Правим от диалектите езици и после се отделят територии! Варненеца не обича софиянеца,хайде да се отделят!А Стоичков е ***!

10

Анонимен

преди 6 години

Еми ходи в Анадола, щом това ти е модела за хубав живот. Турция не искала в ЕС! Гроздето е кисело...

9

Анонимен

преди 6 години

Ицо *** няма да види вече Испания!Тоя агент на комунистите Сащ ще го свитнат !

8

до 6

преди 6 години

Ще пукнеш от завист, бе човек!