20

Dongo

преди 6 години

Дреме им на америкаците за футбола.

19

Анонимен

преди 6 години

Абе, вие ги оставете американците. При тях футболът никога не е бил национална мания. Ама какво да кажем за резила на нашите, а? Дето уж имаме претенции за нещо. Или това е с цел да се покаже, че не само нашите не са трагедия. Само дете за САЩ това е просто случайна издънка, докато за нашите взе да става традиция да не се класират никога и за нищо.

18

Анонимен

преди 6 години

То в коя област САЩ не са резил?! Само в компютърно генерираните филмови образи

17

Анонимен

преди 6 години

До ПанамаИ като е популярен футбола в Панама какво? Я кажи един панамски футболист да те видим? Огромна излагация на САЩ е това, те и Мексико от много години нямат никаква конкуренция в зона КОНКАКАФ, а там незнайно защо има три директни квоти и един отива на бараж.

16

хАтлантик

преди 6 години

Разбира се, както винаги и за всичко е виновен Путин и руските хакери. Дайте да дадем още санкции за Русия, дрогаре говедаре!

15

Анонимен

преди 6 години

До 2 САЩ, може и да не са световна сила ,но играят организиран футбол,още преди тази игра да се е появила в България.Имат 2 място от олимпийски игри от 1924г.,не официално световно.На първото световно първенство -1930 год.се класират на 3 място.1950 побеждават Англия .Стигат и до четвъртфинал преди няколко световни .Общо 10пъти са на световно.В последно време участват и в копа Америка,където имат победа над Аржентина с 3:0 и четвъртфинал.

14

Циганин

преди 6 години

Футбола няма да изуби нищо ,че САЩ няма да е в Русия.

13

Панама

преди 6 години

Какъв скромен отбор на Панама?! Футболът в Панама е с огромна популярност и на високо ниво.

12

Анонимен

преди 6 години

До 1 Въобще не лесна зона КОНКАФ,защото имат право ,само на три отбора за световно.Преди години ,на неутрален терен едва завършихме реми с Канада,които не се класират.Съмнявам се ние да можем да победим Тринидат и Тобаго,пък даже и един от двата острова.

11

Анонимен

преди 6 години

Нали световното е в Россия, разбира се, че ЦРУ, няма да ги пусне, а пък те ще се оправдаят с руски хакери, които са се преоблекли като моят любим отбор от детските ми години Тринидат и Тобаго!

10

До Пената от Мировян

преди 6 години

Имат и нищо чудно в момента да могат и да ни победят. Най-малкото редовно се класират на световни първенства, на които реализират победи и често преминават предварителната фаза.

9

Пената от Мировяне

преди 6 години

Че кога краварите са имали футбол !!!

8

11

преди 6 години

А за Аржентина нещо, а?

7

Анонимен

преди 6 години

Няма да има световно тогава! Ще накажат Русия заради политическата обстановка там и ще отменят световното.

6

factotum

преди 6 години

Мексико прецакаха янките хаха

5

до Бирено мече

преди 6 години

Как да се осъзнаят човече. То заглавието цели да покаже, че видиш, ли не сме сами в нашата мъка. Дето се вика и Щатите не могат, че ние ли?Кофти работа.

4

Анонимен

преди 6 години

Юдо-масонската лига на злото нареди спешна проверка за намесата на Путин и приемането на нови санкции над Русия.

3

Професор Тюхчеф

преди 6 години

Уравнението е ясно- "сокер-а стана популярен в САЩ заради многото нелегални от Ю. Америка , но същите тези нелегални 1-во не могат да играят в националния отбор и2-ро като ги легализират отиват да играят спортове където има кинти,

2

Анонимен

преди 6 години

САЩ не искаха да ходят и да правят почест на руснаците!Пък и 2018 ще е първата г от новата война!

1

Анонимен

преди 6 години

Наистина е голяма изненада, това е най-лесната квалификационна зона.