9

Анонимен

преди 6 години

даа, Черна гора има доста повече милионери, ама са умни и знаят правилото да не се набиваш на очи. То и техните пари са основно от контрабанда (основно на цигари) и започнаха да се трупат по време на югославското ембарго, но има и доста руснаци, които взеха черногорски паспорти срещу купуването на чудесни имоти по Адриатика и се водят инвеститори

8

Дзъ

преди 6 години

и при нас съотношението /неофициалното/ е фрапиращо. В страни, като балканските в които основните парични потоци са от дрога, контрабанда и корупция - милионерите са бол

7

Xa xa

преди 6 години

Направо бедняци в сравнение с нашите червени милиардери !

6

А бе

преди 6 години

Що за глупости?В Черна гора сигурно има стотици милионери,а и поне 1-2 милиардери!То в моя мижав градец(16хил.души на книга,иначе 10) има поне 10 милионери,та какво да кажем за цяла държава!Иначе на Балканите не обичат да си показват истинското състояние и с основание...Парадирането с пари е за дребните риби.

5

Анонимен

преди 6 години

До Ангел 4то Нямаш си идея какви глупости говориш...........П.П Най-бедните обикновенно са най-шумни когато става дума за печелене на пари.

4

Анонимен

преди 6 години

Абе, всичките им милионери взети заедно, дишат на Баце праха ...

3

Анонимен

преди 6 години

Смешници - Боко Тиквата вече отпразнува 10-ия милиард, тия тръгнали да се пъчат с някакви смешни милиони.

2

Ангел

преди 6 години

Милионер човек не е този които има Милиони в банковата сметка.Такива хора аз ги определям като Финансово Неграмотни и много рядко стават милионери.Истинските Милионери въртят парите си сами ,инвестират в много различни проекти и нямат пукната стотинка в банката и те са много повече от депозитните милионери които са забогатели на късмет!!!

1

Хм

преди 6 години

Глупаво заглавие!Милионерите не се оценяват по депозитите в местни банки!А и вече няколко милиона не са тая впечатляваща сума пари,която бяха преди.То в Свиленград със сигурност има повече милионери отколкото в Ч.Гора по тая логика.