241

Анонимен

преди 6 години

Къде са защитниците на каталония да се изкажат :) Или на чуждия гръб е по-лесно?

240

мутер Дойчланд

преди 6 години

До сравнениеняма значение, пейката пред посолството изтърква еднакво потурите на всички гастърбайтери

239

сравнение

преди 6 години

кой е по-опасен? този които открито поставя искането си или този който подмолно върши това?

238

Анонимен

преди 6 години

AKO CHAKASCH CHLEN 5 ERDOGAN I PUTIN MOGAT DA SI PIQT KAFETO U SOFETO AMI TRAI TAM U KONEVRYZA

237

Анонимен

преди 6 години

До редник205 Сам знаеш,че това няма да се случи.Русия има достатъчно свои проблеми и по-добре да си ги решава,вместо да си вре носа,където не му е мястото.Никой няма да поиска помощ от страна,която е под санкции на ЕС/НАТО,където са най-развитите демокрации в света.Член 5 от НАТО гласи,че ако една страна бъде нападната,останалите също ще се смятат нападнати,***.

236

Анонимен

преди 6 години

Нито една мюсюлманска държава не се радва на демокрация и висок стандарт.Мюсюлманската религия сковава хората и им пречи да се развиват.Защо мюсюлманите не си седят удома,ами драпат за запада?

235

Анонимен

преди 6 години

До Анадолски216 В Турция българският език не се изучава като задължителен,както иска Местан за турския в България.*** потур,да беше попрочел.

234

Анонимен

преди 6 години

До Аз227 Вие,турците не сте много по ученето,какъв е този внезапен порив за учене/повече езици/?На ум ми идва 13 годишната медийна звезда Сузанита,чиито родители хвърлиха разголена в "шоу-бизнеса"...

233

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен257 Такива като теб,само могат да отежнят положението на турците в България.Да си ги носите на съвеста.

232

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Така си мислиха и в Украйна,пък *** да видиш,как православните братя-славяни се изкървиха,заради руската агресия там.Българинът е търпелив,но когато посегнат на държавата му,е готов да се брани срещу всеки.

231

да

преди 6 години

Турция ще победи САЩ ли хахахахаза 24 часа ще ви върнат в пещерната епоха, от която ви извадиха 50-те години, когато решиха да ви цивилизоват :)))фесовете си повярваха :)))а не се сещат, че ако САЩ реши не кюрдите ще живеят в Турция,а Турция ще се окаже в Кюрдистан :)много е малка Турция да се мери с големите..ама имали 600 самолета..че и американски, с които ще биели.. Америка хахахахахахахахахахахахахахахахаха

230

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен260 Като не ти харесва,марш в родните си руски сайтове,смърдлив руски ***!

229

Анонимен

преди 6 години

258 TEZ TYPNI SOROS TI GI PEE UMRQLA RUSIQ ZA TEB

228

Анонимен

преди 6 години

EDNO E POCHTI SIGURNO KURSCHUM SRESCHTU RUSIQ I TURCIQ OT BYLGARSKA ZEMQ NQMA DA TRYGNE ZA DRUGI ALGYZNICI NE ORGOVARQM

227

Анонимен

преди 6 години

До 243 Ти остави САЩ,ние сме съюзници в Алианса,виж Русия до къде стигна незаконно в Украйна.Утре ще почука и на нашата врата,затова трябва да сме нащрек със съюзниците си от НАТО.

226

Kuranaga Stana

преди 6 години

До АнонименGanyo,Ganyo!!!Ey zarad takviz budali kat teb,deto si mislqt,4e sme otkrili toplata voda za sveta sme na toq hal!V politikata ima edno nepisano pravilo!Kazva se dalnovidnost,a Turtsite v tova otno6enie sa mnogo napred"VERVAY MI"!!!

225

100 % TURK

преди 6 години

До ХА ХА ХА .Забеляза ли как американския посланик в Турция , Джон Бес , се изнесе преди няколко дни ? Всъщност МИТ трябваше него да опандизи ! Вашингтон усети ,че нещо в северен Ирак се пече , и го изтеглиха веднага. Той е голямата риба и ако го бяха спипали него , тогава кирливите ризи на ЦРУ , щяха да са медийно достояние на целия свят. Като тип , Бес е слабохарактерен , и щеше да пее като славей при распита......

224

Kuranaga Stana

преди 6 години

Do 246 Abe Ganyo!?USA,nikoy nqma da go smaje!Ama i te o6te vednaj kato pradnat,sedem pati 6te umuvat,na koy Hur adjeba da pradnat,ta da ne se naserat posle!

223

Анонимен

преди 6 години

До Анонименаманзаман хаберзинихт от сабахлен:дженерал Романеску предвожда 10 легиона с танкове и 10 атомни бомби, а гърците активираха лазерните установки, ще се бият за визите и Гюлен. сърбите обещаха да помагат на турците, ще удрят както обикновено в гръб, но първо ще изчакат да видят вятъра накъде ще задуха според указанията отгоре.

222

Анонимен

преди 6 години

"коментарите "ЯСНО ПОКАЗВАТ какъв марселмюмюнски napцал е този сайт