15

Оня

преди 6 години

до 13Преди да ми викаш тъпун прочети малко за иронията и сарказмаако можеш да четеш изобщо

14

Анонимен

преди 6 години

Ако няма катастрофи не се унищожава народ то тогава пренаселването на земята ще стане непосилно за изхранването. В момента гладуват милиони въпреки че на ден умират сотици хиляди в целият свят.. Така че естественият подбор не трябва да се спира с измишльотини. Които искат да изживеят до край живота си колкото им е отреден слезте от бараките и тръгнете пеша както са ходили дядовците ви. Върнете се към коня и каруцата най евтиният и без авариен транспорт!

13

Анонимен

преди 6 години

До ОняБезпилотните самолети ползват силно криптирана връзма между няколко военни сателита повечето секретни и операторът.Тази система ще е недостъпна за цивилно ползване.И винаги ще е така.

12

До Оня

преди 6 години

МИ хакни ги като си толкова отворен. Като ти гледам изказа не бих си и помислил, че можеш да отвориш и капачка на бира, тапун.

11

Анонимен

преди 6 години

Една кола е безпристрастна, тя не свири на участниците в движението, нито се бие, бито минава на червено, нито блъска пешеходци. пилотирана от някой екстремист.Освен това бих се доверил на код, който и писан и проверявам хиляди пъти от програмисти, отколкото на някой пиян чичка, млад джигит, или просто уморен човек, заспиващ на волана и предизвикващ каотастрофа. Машината не изпреварва непозволено, има начин да комуникира с другият автомобил и предвиди,дали пътя е празен и безопасен за изпреварв

10

Оня

преди 6 години

А някой като хакне безпилотните ракети и самолети какво става? А като се хакне някой *** в тебе на пешеходната какво става?

9

Анонимен

преди 6 години

И некой *** като хакне талигата какво става?Или направо цялата скапана магистрала.Какво ще спре автомобилите?Безпилотни танкове?

8

Анонимен

преди 6 години

Много мразя шофьорите .. взимат много пари и отгоре на това крадат.. професия Шофьор е спасителната жилетка за негодниците.. да не работи , да краде и да му дават пари , дека седи на седалка

7

Do Qa

преди 6 години

Ако QA-а си върши добре работата няма да стават бели. Отдавна има безпилотни самолети, които дори презимяват машината, метро (Нюрнберг, Милано и още няколко европейски града), защо да няма коли? Всъщност трябва да направиm тази крачка, ще спасим не хиляди, а милиони животи!!!

6

Анонимен

преди 6 години

до тогава колите вече ще са летящи няма да им трябват пътища. но тогава ще има въздушни катастрофи поради многото летящи индианци!

5

Ушев

преди 6 години

Спешно ми трябва превод на "Кво ше прайме ся" в двоичен код.

4

Оня

преди 6 години

до ХейтъритеАми да си стоим с каруците тогава или пеша...няма как да не се бърка в началото като има такава мащабна иновация...няма такова назадничаво мислене пф

3

QA

преди 6 години

Познавам двадесетина програмисти. Като ги знам как си вършат работата, тоя ИИ ще предизвиква 100 пъти повече катастрофи!

2

zeus

преди 6 години

Мерси, ама ако ще спазва 20 километра в час в София както са го замислили да си кара по белите държави, където няма такива безумия. Чакам да видя как застрахователите ще правят застраховка на ИИ ;)

1

Анонимен

преди 6 години

Браво, тогава вече ще настъпи краят на Суджуците.