42

Анонимен

преди 6 години

Е в тая новина не виждам нищо фалшиво.не виждате ли какви слонове растат,какви урунгели

41

ФАЛШИВИ НОВИНИ!!!

преди 6 години

Отново статия от поредицата "накараи българина да се чувства зле" целяща да подрине морала и вярата му! Води се информационна воина срещу красивта ни родниа България и българите. Четете новините НЕ като източник на информация, ами като мерка на пулса на перверзията която се бълва!

40

Деси

преди 6 години

До КривонделЧовече, прав си. Но да допълня, гответе с децата си и разнообразявайте менюто. Повечето домакини са с куп отговорности -работа, деца, домакинство. И от бързане, в репертоара си имат до 10 манджи в главата си, готвят едно и също и невинаги много вкусно, защото нямат време и сили да му отдадат внимание и любов. Не им остават сили да разгърнат фантазията си. Затова и децата търсят някакъв нов и вълнуващ вкус навън. Така бях и аз като дете.

39

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПич, проблема не е да изядеш един бургер орез седмицата. Проблема е, като ядеш по 6 на ден. А от бургери се дебелее, защото месото е от най-мазното, пържено в най-гадното олио, хлебчетата са нарочно "захаросани", и са обляти с растително масло. Ако си направиш сандвич сам, от хляб и месо, анд които имаш котрол, ще ти е доста трудно да надебелееш.

38

Анонимен

преди 6 години

Обичам дебелите деца. Моите не са. Когато ги видя с дебели, им викам "Мазновчета". Малко ми се обиждат, ама да се вземат в ръце. Не може на 8-9 години, да ти виси ***, като на пропил се автомонтьорско чичи на 48 !!!

37

Така е

преди 6 години

Едни малки мързеливи, други нямат време от много работа, вредни храни по магазините - ето го резултата.

36

Анонимен

преди 6 години

Детска порода бъдещ депутат!

35

Анонимен

преди 6 години

Съвременните младежи са в пъти по умни и осведомени от тези по времето на правешкия Овчар. Не случайно по информатика, физика и математика са сред първите по олимпиади. Относно затлъстяването, не знам каква е тази стъгмистика, но който не е бил по Европа, не е виждал тамошните деца, пък и възрастни. Нашите също седят пред ТВ-то и особено пред телефони и таблети, доста по малко от връстниците си в Европа...Качеството на храните е ясно, ядем ***, но скъпи

34

FAQ DAT S*IT

преди 6 години

Е, кво толкова...като мятат гюбеци на чалгийката - тъкмо ще е по-пикантно... Работят за "бели денс" децата, както да правят?!?Само така!

33

Анонимен

преди 6 години

храните ни по-скъпи от европейските, но пък по-некачествени, какво да очакваме друго...

32

Анонимен

преди 6 години

И същевременно на фона на сайта виждам реклама на бургери

31

Анонимен

преди 6 години

Ами то, само като слежеш на летището в София и веднага виждаш разликата ... Освен ако не си пътувал от САЩ или Латинска Америка ...

30

Анонимен

преди 6 години

Последно в колко часа е битката ви бе?В колко рунда и билети ще има ли или входа е свободен?

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Виж, имам две деца. Теодро и дебелия. Дебелият, благодарение на мйака си, има астма, кеото означава, че само става по-дебел и по-***. Честно казана, с радост ще го пусна, ама няма кой д аго вземе ....

28

толераЗД

преди 6 години

Всеки ден си мисля, че коментиращите сме ударили дъното, но продължаваме да КОПАЕМ!! Браво съграждани, с усърден труд всичко се постига! ХАХАХАХАХ

27

Анонимен

преди 6 години

Айде момчета - И помнете честен бой ! без приятели и познати !!! Може, но само за свидетели, или да окажат медицинкса помощ. Все пак, не сме варвари !

26

до 25

преди 6 години

Не се меси, че да не ти нагънем края на храносмилателната система на двойна заварка.

25

Анонимен

преди 6 години

Тука двама го обърнаха на любов!Ще ви нагъна и на двамата манерките ей!

24

Анонимен

преди 6 години

Ще ме познаеш, виждам се от далеч... В 19,00 ми свършва смяната.

23

до 20

преди 6 години

Еми ела бе, биячо, 19 часа пред народния Театър, ела да теи видим, мъжаго.