18

Анонимен

преди 6 години

"В карайна сметка американски граждани са гласували за този човек, не е имало секции в русия под контрола на путин ....."Как да не е имало, като на всяка урна пише "Put in".

17

опааа

преди 6 години

Нарича се GOOGLE параноя,прихваща се от лудата куковица Хилъри,силно заразно е симптомите наподобяват минингит,за безмозъчни *** и мулти-култи нео-либерали няма никаква опасност,защото не притежават мозък :D

16

11

преди 6 години

Баси малoумните вицове.

15

Васил

преди 6 години

Е и?

14

Анонимен

преди 6 години

Американците сами си го набутват. Излиза че Путин е избрал Тръмп със 100-тина хиляди долара за реклами в Гугъл? А Клинтън изхарчи 100-тина милиона и загуби? Излиза че Путин ги направи смешни.

13

Анонимен

преди 6 години

А Гугъл защо не хване да публикува колко фалшиви американски акаунта пускат раздразнителни реклами в трети страни? За един приятел питам. Всичко е такъв смях - за 3 години, по-малко от 100к, правят по 30к за реклама на година. Което пръснато между 10 акаунта (да кажем, сигурно са повече), прави по 3к на година. Което една малка до средна европейска компания може да си позволи да пръсне за интернет реклама. Демек нищо пари. Важното е медиен цирк да има.

12

Анонимен

преди 6 години

И аз допускам, че някой дам зад голямата локва не е много наред с главния(ако изобщо има). Президентските кампании в Щатите са такива, че набират средства колкото са на някои държави БВП_тата(брутен вътрешен продукт)Тука някой купил за 100 000 долара реклами/никой не казва колко е купил Тръмп или Хилари - защо. И видите ли те не били за конкретен кандидат. как тогава са повлияли за избора на Тръмп? Интересни въпроси може да си зададе човек дали ще са такива и отговорите ако въобще има (Допускам)

11

Иван Пешев

преди 6 години

Това не е сериозно за 100000 долара кандидатите ривличат десетки милионо по време на кампании руснаците ги бутат с 100000 долара това само Американец може да го повярва.Фалшиви НОВИНИ са това настоявам прокуратурата да се намеси !!!

10

Анонимен

преди 6 години

Те ако със 100 хиляди долара, похарчени за 3 години са повлияли .... не знам какво щеше да стане ако бяха се охарчили малко повече :)За България сигурно ни влияят с 1000 долара, че и по малко :)

9

Striker

преди 6 години

Това защо е в секция Новини? Всеки интелигентен човек го знае.

8

Анонимен

преди 6 години

Цру да земе да си намери някой друг новинар.Досегашния вече дава фира.

7

Анонимен

преди 6 години

Това не е новина, това се знае.

6

Анонимен

преди 6 години

Оооооооооох! Докога?

5

Анонимен

преди 6 години

Смятай ако руснаците наистина решат да се намесят в изборите на сащ, направо ще направят краварите за смях. Очевидно отвъд океана са решили да пробват тактиката "сто пъти повтори една лъжа и тя ще стане истина". От това обаче само те губят.

4

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е руски агент Коми надуши, че Тръмп е руски агент и беше уволнен. После Тръмп се опита да го убие във казиното си, но Коми избяга а загинаха 59 човека и светиха маслото на Падок.

3

Българина

преди 6 години

Допускам че гугъл продава данни на цру срещу индулгенции че търгува лични данни на цял свят за свои цели... Освен това допускам че тримата сенатори спряха юп, което е директна държавна намеса на една държава в друга, допускам че и много други неща прави сащ срещу света като 50 войни за 50 години но .....

2

Анонимен

преди 6 години

Нека истината да излезе наяве

1

До Google

преди 6 години

Допускам че Google си плаща данъците, честна пионерска.