60

Уууууу,

преди 6 години

Мнооого сороска плява в тази измъчена държава.Родина,отвътре предадена,на убийци продадена.

59

GGG

преди 6 години

Вижте ги напредничавите Руснаци с какви самолети летят.. :D

58

Боби

преди 6 години

До поклон 55Трябва да уточня Сирийската правителствена Армия е редуцирала с 85% зоната контролирана от тъй наречения Халифат или ИД. Обаче в Сирия има още зона на Кюрдите а те май искат своя държава което нито Турция нито Сирия нито Иран ще допуснатИма зони на "Умерената опозиция"Така че Войната в Сирия ще се води още доста време.

57

Анонимен

преди 6 години

Българоамериканските комсомолчета пишат ли мнения във форума ме интересува?

56

Анонимен

преди 6 години

Къде е троби който ни уверяваше, че руските катапулти били попонай?

55

поклон

преди 6 години

Странно че пишат за аварията с Руския самолет а не се пише за победите на Сирийската армия и техните съюзници,Иран и Русия който вече са освободили над 85% от Сирийската земя от терористите!?човек се пита медиите на чия страна са?

54

Анонимен

преди 6 години

"Сага за Боби-Уикипедията и санитарите" n-ти епизод!

53

Анонимен

преди 6 години

Тука пишат точно 2 хамерикански трола с 10тина акаунта, че пари за повече няма, особено за незначимата за хамериканците българска държава. Можеха да наемат поне малко по-умнички ***, дето да са в крак с опорните точки, че тея с всеки пост получават по една сурия минуси :))

52

Боби

преди 6 години

До СССРСухой бюрото и свързаните с него заводи реално са единствените които успяха да пуснат такава продукция по света и Русия че не само да оцелеят през годините 1990-2005 но и да разработят няколко нови самолета през това време, някои от които дори вече 2 години воюват в Сирия. а останалите самолети да модернизират достатъчно за да останат на въоръжение следващите 20 години.

51

До трола Боби

преди 6 години

Троби, ти пак ли се правиш на компетентен? По-добре пробвай да отслабнеш малко, че отдавна не си виждал малкото си приятелче. Не ти се подигравам, в твой интерес е!

50

Анонимен

преди 6 години

Ако били решили да водят война в Сирия... ти разлика между прокси война и война правиш ли малък Ганьа? Що не си играеш на компютърните игри и не оставиш чичковците да бистрят геополитиката?

49

юбералес

преди 6 години

СУ е ''без аналог в мире'', Сирия е изконно руска земя - ''Сирия наша'', сирийския народ е братски славянски - православен. Който мисли иначе е жидо-бандеро-шоросо-фашист. И разбира се гей.

48

Боби

преди 6 години

До СТРАНДЖАТА 38Това че ти смяташ така не означава че е вярно.Попрочети малко и след това хвърляй едни такива ОПОРНИ ТОЧКИ в нета.Ето ти нещо за размисъл в момента най-голямата дискусия в Русия не е износа или цената на петрола а защо влагат пари в САЩ държавни ценни книжа(отговорът е Китай не емитира, а САЩ са най-доходни) вместо тези пари да се ползват за инвестиции в самата Русия.

47

Анонимен

преди 6 години

Смятай, нямало прокси война в Сирия :)) Така каза геополитическия анализатор ***. Нищо че Запада въоражавал ССА. Абе ти чуваш ли се какви ги дрънкаш :) И кой бил промития мозък хаха, позабавлява ме.

46

cazzo duro

преди 6 години

"Катастрофы, аварии и боевые потери самолетов Су-24 и Су-24М"Ако разпечатам таблицата ще е дълга поне 5 метра.

45

СССР

преди 6 години

Тука някои искаха да купуваме СУ за нашата авиация. Явно не им е мил живота на пилотите ни.

44

Анонимен

преди 6 години

Самолетът на снимката е изключително красив.Жалко че се е разбил.Дано поне шофьорчето да е оцеляло.

43

Боби

преди 6 години

До Анонимен 37Само си помисли за следните факти:Китай пусна един(за рекордно време) и е заложил 2 самолетоносача, следващия(4 номер) вече ще е ядренПрие на въоръжение ДЖей-20 Псевдо стелт самолет с обсег 2500км и ПРОТИВОКОРАБНО ОРЪЖИЕДЖей-15 Шарк(Акула) Палубен самолет разработен върху прототипа на Су-33 купен от УкрайнаИмат РСЗО с обсег 400км (Пролива между Китай и Тайван 200км)Имат плаващи танковеТайван е изконно Китайска територияКой е съюзник на Тайван?

42

Анонимен

преди 6 години

Зорошоидите да не се задават от злоба и в собствената си злъч.

41

cazzo duro

преди 6 години

Въпроса за поредната катастрофа на руски самальот не е "дали" а "кога".