12

Анонимен

преди 6 години

Вишеградската четворка е единственият шанс за Европа. Само трябва да се пазим от руските имперски интереси.

11

Анонимен

преди 6 години

До Последни временаОтдавна казвам, че е напълно логично да се оформи такава група инашето място е там.

10

Вива Орбан!

преди 6 години

И аз искам България да се присъедини към Вишеградската група. При това сме били поканени от сегашните й членове. И много други българи искат същото.Но управляващите не щат. Защо ли?

9

те не са виновни

преди 6 години

До Анонимен 1Виновен е оня тъпaнaр Иван-Александър,дето заради една еврейска *** разби българската държава!

8

Европейка

преди 6 години

Пожелавам успех на всички десни партии Европа.През лятото бях във Виена-всяка пета жена на улицата беше увита с кърпа.Жалко,чев големите и силни държави нама такива правителства.Ще видим сега Германия-ще успеят ли да озаптят Меркелана

7

Анонимен

преди 6 години

Щом има нужда от ограда, значи пришълците не са мигранти, а най-обикновени нарушители за които има закони. За нормалнте хора има ГКПП-та, визи, и прочие формалности, които ни отделят от анархията, упадъка и средновековието.

6

Австро-Унгария 2,0

преди 6 години

Иска ми се и ние да сме там, а не при Ердоган! Щото май само това са вариантите :(

5

минирайте до София

преди 6 години

40 млн Афганистан, 45 млн Ирак, 200 млн Пакистан, 25 млн Сирия, Банглдаш 160 млн, ами Магреб - Алжир 70 млн, Египед 80 млн и всичко това в години на недоимак в тия страни, ако дойдат в развита Европа, дето да пиеш вода ти трябва само да врътнеш кранчето на чешмата, нали знаете, че за 2 поколения няма да остане и един бял по тия земи.

4

Коце кмета

преди 6 години

Крайнодесните в миналото са били част от проблема, а днес са част от решението.

3

Последни времена

преди 6 години

Вишеградите както вървят нещата скоро ще се отцепят и ще придърпад другите прибалтийски членки и Скандинавието. Чжна Европа и наша милост ще останат като периферия за 1 млрд африканци и камилари от Близкия изток.

2

Червен клошар

преди 6 години

А в България Орешарски през 2013 г. пусна над 50 000 мигранти без въобще да се допита до народа.Затова 9 месеца по-късно бе изритан с камъни от същия този народ!

1

Анонимен

преди 6 години

Така и през 14 век хубаво са се сбрали вишеградите и са запазили независимост за наша сметка. Историята пак се повтарч, пак ще учим влашки..