14

Анонимен

преди 6 години

И това ако не е пране на пари, здраве му кажи. Какви са тия милиони, какво е това чудо. Няма ли кой да разбие футболната мафия, или парите ще почнат да се перат през други дейности. Хляб и зрелище - основата на Римската империя, а сега в колониален ЕС.

13

Циганин

преди 6 години

Меси трябва да смени клуба за да има стръв да играе ,а то нещо му куца играта в последните години ,но Ман Сити ще се прецака ако плати за него толкова много пари .Меси е доста капризен човек ,но имиджа мув медиите е изграден като скромен и тих човек-футболист .

12

Анонимен

преди 6 години

Меси е шампион но ако не беше барса той няма да е такъв Ман сити са араби те имат трилиони

11

ksarax

преди 6 години

Сити... айде по-сериозно.

10

Емигрант

преди 6 години

Като премине в 1ва селска ,каталунска лига,ако се отделят,ще припка и без пари към първата подадена оферта.Аз се чудя как не са го изгонили от Барса след като не говори каталан?!Ама това е направо грях и уронване на имиджа им!

9

Анонимен

преди 6 години

Никой няма да даде толкова пари за посредствен играч. Нито е лидер, нито е показал че може в друг отбор. Той за това си седи там от дете , защото знае че е никой извън отбора на барса.

8

Анонимен

преди 6 години

Хайде малко по-полечка с цифрите... Откупната клауза на Меси е 250 милиона .... Това е повече от на Неймар, и кой ненормален ще даде 400 на този фон? Щяло да е маркетингов трик...., че дайте тогава 1 милиард и да стане единствения (за сега) футболист закупен за такава сума...... А за тези с многото пари финансов феърплей не важи нали за тях може играча да се самоизкупи с пари новия си клуб и да отиде при тях като свободен агент .... и други врътки дето се правят пред очите на всички.

7

Анонимен

преди 6 години

Кой нормален би заменил Барселона с Манчестър?!? Качеството на живот е коренно различно. :-)

6

Анонимен

преди 6 години

Хаха Ще остане свободен агент, Меси не подписва, защото ако Каталуния се отдели не се знае бъдещето на отбора, къде и как ще играе, затова се пипка.

5

Анонимен

преди 6 години

Той да гледа националния че са резил!

4

Дръндер

преди 6 години

Смех бацееееееее!

3

Анонимен

преди 6 години

Тия от Сити бяха готови да му дават по един милион евро на мач тоест някъде към 70 милиона на сезон. Меси взима в момента 40 милиона евро на сезон в Барса. Но той им отказа. Това се казва ОБИЧ към Барса, клъбът който го излекува от коварната болест като малък. Лео е Най-големияяя!

2

Анонимен

преди 6 години

Още преди 3 години искаха да го купят тия нассрани арабски шейхове от Сити и му предлагаха двойна заплата, но Меси отказа. И 1 милиард да дават на Барса все тая...Меси е душата все още на отбора.

1

13

преди 6 години

Ще послуша ЖЕНА СИ и ще си остане в ИСПАНИЯ! ЛЕСНО НЯМА ДА СИ ИЗБЕРЕ ДРУГА ДЪРЖАВА - ЗА КАКВО МУ Е!