47

Анонимен

преди 6 години

Червеният започна да си показва магариите. Трябвало това , трябвало онова. Я Вето ,че по-добре.

46

ЧЕРВЕНИ ТЕРОРИСТИ

преди 6 години

ВЕСТНИКА СИ ПИШЕ РЕДОВНО ЗА РУСИЯ !?? И ДВАМАТА ГЕНЕРАЛИ СА УЧИЛИ ПРЕЗ 80-ТЕ .. ТОЕСТ ТЕ СА МЕКО КАЗАНО ***!?? А ВИЕ ВСИЧКИ ИМ ИГРАЕТЕ НА ЛЪЖИТЕ ... ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ СА ПОРЕДНАТА ТЕЛЕФОННА ИЗМАМА С УЧАСТИЕТО НА ГЕРБ!?? КЪДЕ БЕШЕ КОСТИНБРОД ,КЪДЕ СА СЕГА .. ОЩЕ ПО БОЛНИ И БОЛНИ .. ЧЕРВЕНИТЕ ТЕРОРИСТИ СИ ИЗБРАХА ПРЕЗИДЕНТ НАЗНАЧЕН И ГОРЕЩ ЗА РУСИЯ !!! КАК Е !?? БЪЛГАРИЯ СИ ИЗБРА ПРЕЗИДЕНТ АГЕНТ НА БСП!!! КАКТО И МАФИИТЕ ПО ВСЕКИ ГРАД!??НЯМА ОПРАВИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ !?

45

До Пешката по долу

преди 6 години

Точно Радев е нашия ПРЕЗИДЕНТ и дано остане такъв !!! И затова рейтинга му е най-голям !!!Не знам колко ти плащаш да тролиш, но не вървиш :-(

44

Жалко…

преди 6 години

Пак не случихме с президент. Боко пак опитоми поредния президент. Жалко...

43

Анонимен

преди 6 години

Предлагам да се прерагледат всички присъдени генералски чинове с практически изпит. Радев ще литне, но какво ще покаже ББ? Мачле с повторение на дузпи? Или ще нахлузи шлема и брезента?

42

Пешо

преди 6 години

Милият Радев, много е жалничък в опитите си да бъде истински президент на България !!! Просто му липсват основни качества като надпартийност, непредубеденост, по-широк мироглед, извън тясно казармените му представи за света !!!

41

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов не е никакъв генерал. Той има звание младши лейтенант от Пожарната.А след това е бил Мутра - но, не от тия истинските като Васко Илиев, Маргините и Карамански, а треторазрядна.Спомням си го като беше пазач на паркинга пред Замъка Хранков и паркираше мерцедеса на Малкия Маргин.

40

Анонимен

преди 6 години

Браво Генерал Радев.Нека смешните суджуко-генерало-кофопомпаджии да не си мислят, че могат да командват и армията.Това че Доган е дал генералска звезда на една треторазрядна Мутра и го е вкарал в МВР да му снася информация нищо не означава.

39

тиквоний банкянски

преди 6 години

браво деси. браво поетеси. еваларка. нобелова наградка по литература заедно със щерката на орхан мурад.

38

деси-поетеси

преди 6 години

самолет пачка самолет пачкапрецедентска лапачкахем ти нато хем ти путинважното е да съм хрантутинсъс тиквочо и със цвъкатинона ЦРУ козируваме чинномаараба аскээер!

37

Gaco

преди 6 години

90/100 от "законотворците" ни нямат и бегла представа от материята и работата, за която им се плаща. Да не говорим за дълг и чувство за национална отговорност.

36

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

9.00 История бг канал 1... - предателството на българските комунисти решили да продадат /грешка - да харижат/ България на ***...

35

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Разбрахте ли сега какъв политик и ДЪРЖАВНИК загубихме в лицето на Росен Плевнелиев...

34

Мерт

преди 6 години

Борисов генерал???????????? ХА, ХА, ХААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!

33

Анонимен

преди 6 години

На тоя няма ли кой да му натика един зелен чорап в сурата, че да мълчи!

32

Анонимен

преди 6 години

До сега Радев няма никакви постижения като Президент освен, че видя руското знаме над Крим и си направи селфи с Тръмп, а останалото е само заяждане с Парламента и Правителството на Република България.

31

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ-аджиите си правят криво сметките! Опитват се да шикалкавят, да правят мили очички и на САЩ и на Русия, че и на ЕС и така да доят отвсякъдр. Само че, изправяйки се срещу президента Радев, те не си дават сметка, че се изправят срещу цялата мощ на НАТО! Целият Северно-атлантически алианс застава безрезервно зад своите достойни офицери! Крива ще им излезе сметката този път на гербеджиите! НАТО не е като някакъв си кмет на Септември!

30

Браво!

преди 6 години

Браво!Веднага си пролича, че президентската институция се оглави от истински НАТОвски генерал! Истинска сила, истинска мощ, напълно по НАТОвски!Браво!

29

монархист

преди 6 години

То май това ще му е работата, да се заяжда..

28

Анонимен

преди 6 години

И какъв секретар ще да е туй лице,на кого секретар-генерален секретар на генералите от БНА,която е деполизирана,а секретаря политизиран,каквито генерални секретари имаше на партии,по съвмещение и председатели,даже и с военно звание от генерал-генерал на горе за всеки случай,че министри генерали от политическата палитра подбрани от един цвят,а сега по кой цвят на модата.