47

Анонимен

преди 6 години

*** демокрацията ли ти е виновна бе де.биле!!! Хааааахахахахаа.Ми бегай във венецуела, руслямистан или северна корея, там ще те оценят по достойнство! Пфуууу смрад на партенки

46

Анонимен

преди 6 години

43 - ти разбираш ли че сам си противоречиш? по твоята логика всички трябав до един да отидем на Запад и тук да не остане никой. Заплатите тук са нереално ниски и затова много хора не са мотивирани да работят. същевременно ако напуснеш работа дори да си много добър специалист, нямаш гаранции че ще те вземат пак на работа. познавам много хора, които напуснаха работа, на старата си работа работеха за двама - на новата за трима, и получават ПО-МАЛКО ПАРИ.

45

Истината

преди 6 години

Вижте сега, при демокрацията в България е така - мизерни заплати и те спукват от работа. Защо протестирате - нали за такава мизерия подрипвахте и ревяхте по площадите след 1989-та година - Кой не скача е .... не иска мизерия. Е, мизерията я искахте вие, получихме я всички.

44

Анонимен

преди 6 години

глад за кадри...може ама в кои бранш? на прависти се преситихме. не всеки може да е софтуерен инжинер.Глад за стругари или миньори сигурно има ама какви са заплатитите и колко е тежкъ трудът?

43

анонимен

преди 6 години

до 36Не си прав! С висше образование съм, с 34 г. трудов стаж, с допълнителни квалифкации, сега трябващше да започна на 460 лв., за да не умра от глад!

42

Анонимен

преди 6 години

Ами ето и аз това казвам - тоя "компютърджия" е ставал за нещо, оценявал е реално знанията и уменията си и си е намерил работа, която отговаря на очакванията му.Обаче ти и другите "висшисти", дето имате виШу от библиотекарския или друг подобен ще виете срещу луната за 1000 лева, щото се знаето че не ставате и за *** на зеле навън. :)))))

41

Анонимен

преди 6 години

до 37 - това може да го каже само човек който не е ходил във Провинцията -я се разходи по Враца, по Видин, по Сливен, по Кърджали..... над 40 -50-60-процента от населението гладуват. София, Варна, Пловдив, Търново са изключения. Не всеки град е София или Варна

40

Анонимен

преди 6 години

Ще ти се вдига, ако и ти вдигаш полезността си за фирмата, иначе ще си вдигаш...чукалата.

39

Суджукларев

преди 6 години

И с колко растели били заплатие? С по лъжизка на мандат ли?Заплатите от 10г. са във фризера, и от време на време говорим за увеличение което повечето не го и виждат къде е. Така трябва да се действа за да разбере електората, че квото ние кажем, това ще става.

38

Анонимен

преди 6 години

до 33 - не, не е нормално защото същите висшисти, като отидат в чужбина изкарват в пъти повече.Познавам компютърджия, оправяше ни софтуера, не му даваха и 800 лева заплата, а ми бе казал, че таванът на заплатата в България е 2000 лева, а на запад стартираш с 6000 евро. Сега отиде в Германия и получава добри пари. ето така изтичат мозъци.

37

Анонимен

преди 6 години

В нормалните страни ти пише в трудовия договор с колко процента и през какво време ще ти се вдига заплатата.

36

Анонимен

преди 6 години

В момента има адски ГЛАД за кадри. НИКАКВА безработица няма....е освен за клатикурци.Но се иска да ЗНАЕШ нещо...и то не как да шиеш или продаваш *** на сергията.

35

До 27

преди 6 години

Щом получаваш колкото чистачката, значи си толкова полезен за организацията в която работиш колкото нея.

34

Анонимен

преди 6 години

при положение че безбработицата в България е една от най-високите в ЕВропа много лесно се говори - намери си работа.В България работа се намира само с дебели връзки, всички които се конкурират с теб са мамини синчета. За една и съща позиция съм работил с човек, дошъл години след СЛЕД мен, той не рабоит абсолютно нищо, и получава в пъти повече защото е нечии син.

33

анонимен

преди 6 години

Много е лесно да кажеш, намери си друга работа! В провинцията няма предлагане и работодателите тук явно си имат картел, да не дават повече от 460 лв. И ние се съгласяваме, за да не умрем от глад! Всички не можем да отидем в чужбина!

32

Анонимен

преди 6 години

При над 50 "ВУЗ"-а е нормално около 90% от "всишистите" бълвани от тях да получават и по-малко от чистачката.

31

Виготура

преди 6 години

Заплатите ще започнат да растат, когато овцете спрем да работим за жълти стотинки. Като не могат да си намерят ко да им работи, ще започнат да вдигат заплатите. Както е навсякъде по света.

30

Анонимен

преди 6 години

До Чичко Гугъл до 14Според тоето гениално определение, в България бедни не съществуват.

29

sante_dog

преди 6 години

Хаха - Гербавите назначиха цялата си рода до 9-то коляно на държавна служба и сега ще вдигат заплатите - това само за хора на Делян или за всички ще бъде?-Какво работиш?-А нищо, съученик съм на Делян...

28

Анонимен

преди 6 години

Ако чистачката получава, колкото висшиСта, то е защото "висшиста" очевидно не става и за чистач.