48

Анонимен

преди 6 години

До Анито и ввие платените кумгърбавци сте отврат

47

Ани

преди 6 години

Тази ми е много противна.Защо я показват въобще?

46

Анонимен

преди 6 години

Има ли пилот в самолета?

45

Петьо

преди 6 години

Интересно какъв ли протест ще насрочат за следвщия консултативен съвет?Знае се че Бойко отива при народа и така Нинова може да разиграва Премиера.

44

КМЕТЪТ НА СИМИТЛИ

преди 6 години

БОЙКО БОРИСОВ Е ГОСПОЖА ЛЪЖА. МУ ХА ХА ХА ХА!БОЙКО БОРИСОВ Е ГОСПОЖА ЛЪЖА! МУ ХА ХА ХА ХА - И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА

43

ЧЕТЕТЕ УИКИЛИЙКС

преди 6 години

ДОКАТО ОТ БСП СЕ СТРАХУВАТ ДА ГОВОРЯТ ИСТИНАТА ЗА БОРИСОВ, ЧЕ Е МУТРА С КРИМИНАЛНО МИНАЛО, ЧЕ Е МИЛИАРДЕР И ДА ДОКАЖЕ ОТКЪДЕ Е БОГАТСТВОТО МУ, ЧЕ Е ПРЕДАТЕЛ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ И СЛУГА НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ И ИНТЕРЕСИ, ЧЕ Е ЗАГРОБИЛ СТРАНАТА И НАРОДА С 22 МИЛИАРДА ЛВ. ЗАЕМ, ЗА КРАЖБИТЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ И НАГЛАСЕНИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ,ЗА КРАЖБАТА НА КТБ,ЧЕ Е НА ВХОДА И ИЗХОДА ВСЕКИ ПЕЧЕЛИВШ БИЗНЕС, КОЙТО ПРЕВРЪЩАТ В ДАЛАВЕРА,ЗА ПРИЧИНИТЕ ЗА ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА И КОРУПЦИЯТА, НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ

42

пенсионер

преди 6 години

Срамуват се от себеси вероятно президента ще посочи някой примери в които са лично олицетворяване .З а да не се срамуват е по лесно да потъсят оправдание да не присъстват .При тях важи поговорката ако исаш даден проблем да се провали го ОТЛОЖИ .Президента не трябва да отстъпва и да държи на тяхното присъствие .Иначе ще бягат от отговорност

41

Helleborus

преди 6 години

Не е ли очевидно, че са искали да унизят Радев? Когато говори някой от БСП в парламента, пред камерите се вижда опашка от изнизващи се хора и изпразваща се зала. Сега е станало същото. И е някакъв прецедент в безочието. Казва се в прав текст, г-н Радев, вие сте по-ниско от ежедневните ни дейности, а дори да нямаме такива, ще си ги измислим, за да ви унизим. Едновременно Борисов и Цветанов, министри... Може би трябваше да карат без тях, та после те да трябва да поразпитат какво е станало.

40

Жалко…

преди 6 години

Пак не случихме с президент. Боко пак опитоми поредния президент. Жалко...

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36Ти не знаеш ли приказката за лъжливото овчарче?Затова като видят името и снимката на тази, хората започват да коментират нея, а не онова, което тя е казала. Защото никой не вярва на доказан лъжец и не обръща внимание на думите му.Когато става въпрос за госпожа другарката К.Н., хората се възмущават на първо място от наглостта й. Чак след това може и да обърнат внимание на нахалните й увъртания.

38

Анонимен

преди 6 години

Тъй рече г-жа Лъжа!

37

Анонимен

преди 6 години

Финансирането на *** и купения ромски вот - Европейска България.

36

Анонимен

преди 6 години

***, тая манджа ли претопляте. Ама кво излезе - Бареков громи Нинова в името на ББ ще си умра от смях. Вижте коментарите отдолу под статията. За разлика от някои тя си е подала оставката РЕАЛНО а не фиктивно, ЦВ.Пауновски роби на труда.

35

Анонимен

преди 6 години

Е нема такава тролска мобилизация. Колко ви плащат? Не се коментира новината а се оплюва авторът и. Значи ваште и да се *** винаги ще обясняват опорните точки.

34

Корнелийо!

преди 6 години

Всеки може да говори за корупция,но ти да мълчиш, синя приватизаторке!!!

33

Коко

преди 6 години

Хайде от Dnes.bg да бъдат малко по-грамотни. Не е нормално имена да бъдат изписани с малка буква. Тотално ударихте дъното.

32

Анонимен

преди 6 години

ВАШАТА ПАРТИЯ Е УЧИТЕЛЯТ НА ГЕРБ! ВИЕ СТЕ СПЕЦОВЕ ПО КОРУПЦИЯ И ЗАЩОТО ГЕРБ СА ТОЧНО ПРЪКНАТИ ОТ ВАШАТА ПАРТИЯ ВИЕ СТЕ ЕДНАКВИ. ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВСИЧКИ ! НАТИКАХТЕ НАРОДА СИ В МИША ДУПКА ЗАРАДИ ЛАКОМИЯТА СИ. БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕ ВЛИЗАТ В ПОЛИТИКАТА ЗА ДА РАБОТЯТ ЗА НАРОДА СИ А ВЛИЗАТ ЗА ДА МЪРЗЕЛУВАТ И КОГАТО РАБОТЯТ ТЕ РАБОТЯТ ЕДИНСТВЕНО ЗА СЕБЕ СИ. ВСИЧКИ СТЕ ЗА ЗАТВОРА !

31

Корупцията

преди 6 години

е специалитет на БКП - БСП. Те я бяха узаконили, с т.н. "активни борци", за децата им и за внуците им. За тях можеше и имаше всичко , по закон, от университети до софийско жителство и т.н. Директорската номенклатура беше безкрайна във времето, всеки станал директор оставаше вечно такъв, понякога сменяше фабриката. Всеки станал секретар или пък член на ЦК на БКП оставаше вечно такъв, с апартаментите, вилите и назначенията из посолствата.И сега теси нагли хуманоиди ми говорят за корупция, ха ха х

30

пенко

преди 6 години

Майна.а и на" КРАВАТА СТРЪВНИЦА" !!! АКО НЕ НАЦИОНАЛИЗИРАМЕ " ЛУКОЙЛ" ЩЕ СИ БЪДЕМ "ТАФТОРИНИ " ДО БЕЗКРАЙНОСТ !!! Подходящ петрол има и в други посоки !!! Но живковият Златев -"до живот" ; "Черното Ване "-"до живот"; "Ровч"-"до живот" и т.н. и т.н. !!!

29

КНСБ

преди 6 години

Който желае да се запознае по-подробно с другарката Нинова и нейните "чисти стреме жи " да прочете само в днешното издание на ПИК - има трогателно истинен материал за тази "уважавана " другарка и най-паче... ръководителка :))) След всичко,което излиза за нея не би трябвало ДА СИ ВИРИ ПОВЕЧЕ ГЛАВАТА,А ДА Я ЗАВРЕ КАТО ЩРАУС В ЗЕМЯ ТА! Тя е срам за партията си и за политическите кръгове!!!Впрочем, тя самата не знае що е това срам!?