20

Б.Б.

преди 6 години

Исках да отида ,ама немах желание ... ;))))

19

Анонимен

преди 6 години

Шиши още ли не е получил безвъзмездно дял от някое оръжейно предприятие ??

18

анонимен

преди 6 години

Доколкото знам той протеста е от две седмици???????????

17

Анонимен

преди 6 години

Бай Суджук ще раздава суджуци на работниците от Емко. Това има, това дава. Какво друго да направи, от какво разбира?

16

Анонимен

преди 6 години

Като е толкова честен и смел, защо не слезе при работниците но без гавазите? Защото толкива се е о;;;рал с гадости, лъжи и подлости, да краде и изнася, да прави схеми как да заграбва успешни бизнеси. Сигурно спи с двама гавази за по-сигурно, клечи в *** с още двама, а в останалото време се муши в бронирани лимузини. Да се правиш, че управляваш един народ и да те е страх да се видиш с него, що е това? Това един лъв със сърДце на полска мишка.

15

Анонимен

преди 6 години

Сериозен мъж.

14

Анонимен

преди 6 години

Рапоня от Банкя отново ще ги излъже. Гледа да протака за да измори и отчая работниците, защото той и Шиши искат да лАпнат Златната кокошка, много милиони има в този бизнес. Толкова е гнусно и подло това което прави, Великият Държавник - бивш бандюга от СИК. Той се дистанцира от миналото но миналото от него не! Колко още ще го търпим не знам, но като протестите които растат, няма да е дълго.

13

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

ДЪРЖАВНИК..

12

Анонимен

преди 6 години

E, сега ще цъфнат и ЕМКО и корупцията! Макар че и двете теми са Произведено от ГЕРБ.

11

Българака в 21век

преди 6 години

През деня Боко-тиквата, Мумията и Вуерката Симеонов а вечер Сузанита,Мегз и Мара-отварачката, ето това е ежедневието на един мега-опростачен народ.

10

Анонимен

преди 6 години

Страхливото селско тарикатче и крадливия му антураж само това ли успяха да измислят.

9

Анонимен

преди 6 години

Спокойно, не се отчайвайте!И Бойко, както и слънцето ще огрее всичко живо в щастливата ни Родина. Но все пак и на Баце, подобно на слънцето му требе малко технологично време да огрее навсякъде. Ето огря бизнесмен и работниците му, а час по-късно изгря и в борбата с корупцията... а още няма обяд.

8

кака Рада

преди 6 години

Отново хитруване на дребно от страна на премиера,защото горкия е толкова затънал заедно със своитесъпартийци-башибузуци в корупционни схеми /присъщи затяхното аморално управление на страната/ че го е страх да отговаря на неудобните въпроси на Президента !

7

анонимен

преди 6 години

това е нарочно скальпен сценарии както винаги в стил селска вечеринка

6

Анонимен

преди 6 години

Боко Т да се занимава с ЕМКО и после с КСНС за Корупцията е все едно Владо Кузов да се занимава с проблемите на децата

5

Анонимен

преди 6 години

Според мен, срещата в Президентството, е по-важна от срещата с протестиращите от ,ЕМКО"! Но това е според мен!;) А и, Бъчварова е "писар" на Борисов, и, само като такъв, има право на достъп до заседание на КСНС, ако въобще има/съществува такова право, разбира се!Обещанията трябва да се изпълняват, но, националната сигурност е с приоритет! Явно Борисов се страхува, след всички каши, надробени от подопечния му слугинаж, да се изправи срещу Прездента, лице в лице! А и, Той, обича да "делегира" отговорности, "демократично", на амазонската гвардия!

4

Анонимен

преди 6 години

Ще отиде, ама друг път. Както обикновено страхливо се измъкваи показва неуважение към институциите !!!

3

Анонимен

преди 6 години

"Експертът" по РЕКЕТ и основен ГЕНЕРАТОР на Корупцията от среща за ЕМКО отива на КСНС по КорупциятаТова не е държава, а пълна пародия

2

Анонимен

преди 6 години

"На заседанието присъства началникът на кабинета му Румяна Бъчварова.Уж се интересувам от родната политическа ко-чи-на, но не бях забелязал, че тая безсмислена женица са я оставили в играта отново след безсмисленото й министерстване.

1

Анонимен

преди 6 години

Изтърканите номера от селски вечеринки на Борисов и ПР-ката му Бъчварова.Добрият Борисов отива на среща с народа.А КОРУПЦИЯТА която е просмукала цялата държава, тя може да почака.Значи 10 човека от заводчето на герберасткия олигарх в Монтана и квотите му са по-важни от СЪДБАТА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.Това е тотално неуважение към ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ.