8

До до 6

преди 6 години

Можеш да наричаш убиец някого на база изнесена информация в медиите в n -та степен повече отколкото можеш да наричаш някого *** на база засегнат комплексарски манталитет, грамотните.

7

До 6

преди 6 години

Хайде сега г-н ***, да обясня за N-ти пък, пък дано схванеш.Има заподозрян, следствен и евентуално задържан, подсъдим, и чак при потвърдена на последна инстанция осъдителна присъда, може да наречеш някого убиец! Да го напиша ли по-бавно, че тази материя ще ти е трудна? Разследващите нямат годни на 100% доказателства с/у директорката, пък ти щом имаш, давай, предостави ги! Почна ли да стопляш?

6

до 6

преди 6 години

Покриване на убиец се счита за престъпление. Доказателствата срещу жената са на лице. Какво не ти е ясно?

5

до 4

преди 6 години

На какво правно основание? Кой може да представи доказателство годно да издържи в съда, че го е разпознала? Какво не ти е ясно?

4

Анонимен

преди 6 години

Нещо не разбрах защо директорката от училището която покриваше този не е подсъдима?

3

Киро

преди 6 години

Баща му,че го изкара ама мноо митничари глътнаа вода.

2

Анонимен

преди 6 години

Ще го пуснат. Както пуснаха и ония двама измъчвали малкото дете в Зона Б-5. Нещо нямаше възмущение, нито протести. За "камериерката с висше" от Слънчака протести обаче имаше, та чак Корнелия се "зае" със случая.

1

Анонимен

преди 6 години

Къде са възмутените коментари от парламентарните трибуни, или един смешен ритник на един пиян турист е по-секси за избирателите?