52

Анонимен

преди 6 години

Защото имаш на разположение народна пара ,власт затова плашиш ,а питаш ли колко българи искат да заведат дела по далеч по-сериозни причини към властимащите но не разполагат със средства дори да нахранат децата си ,заради бруталните ни нагли политици ? ВМЕСТО ДА СЕ ПРАВИШ НА МНОГО ЗАСЕГНАТ ПОМИСЛИ ЗА ДАЛЕЧ ПО СЕРИОЗНИТЕ ПРИЧИНИ КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ РОДОЛЮБЕЦ ДА ЖИВЕЕШ В ТАЗИ ИЗЧЕЗВАЩА СТРАНА ?

51

ние ли сме луди или

преди 6 години

Ни има за такива.СПоред господин националиста това, че имало назначени роднини не е проблем, а проблемът е от това, че някой го е раздухал в медиите. Браво на вас господин адвокат на герберите. Какво говореше за герб и как никога няма да бъдеш в коалиция с тях, а какво стана .........

50

Джурналист

преди 6 години

Ако не беше СКАТ, Валери и Сидеров нямаше да съществуват публично. Именно телевизията им даде стол на държавната трапеза. Иска му се на Валери всички медии да му слугуват, както правят в неговата кабеларка. Валери, може да си излязал от село и да си станал министър, но селото не е излязло от теб.

49

Анонимен

преди 6 години

Медиите пък не могат да го съдят за заплахите, защото има имунитет

48

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Абе нали щяха да вдигат минималната пенсия с стаж на 300лв?

47

Роко

преди 6 години

Валерке, много си нагла! Твоя срок отдавна е изтекъл, смърдиш!

46

Анонимен

преди 6 години

Мецдувременно сме на последните места В СВЕТА по независими медии и по лиспа на прозрачност. От лични наблюдения по-платени медии от нашите рядко се срещат. Може би Северна Корея ни бият само.

45

Дядо Йоцо

преди 6 години

Гледам и чувам!Двете глутници нещо много се сдавиха.Едната избутала роднините на другата от топлите местенца и настанал търкал.А уж имат уговорка да пазят приличие!Червената гладна ли да стои бе чодум?Нали само народеца требе да гладува!

44

анонимен

преди 6 години

Народе, спретнаха ти поредния цирк и ти пак се върза!!!!!!!!!

43

Анонимен

преди 6 години

Щял да съди медиите.Всеки народ си заслужава управниците.Избирате си ги такива после виете на умряло.От три мандата вече упраеляващите не са изпълнили едно предизборно обещание. Но българинът т.по и упорито продължава да удря глава е стената и да се оплаква колко го боли.

42

Елена

преди 6 години

Искам и аз да заведа дело срещу репортерите му в Телевизията.Миналата седмица, въпреки забраната от моя страна да ме снимат го направиха тайно и ме показаха в новините си.Беше само като фон в техен репортаж и едно изречение,което казвах,но изрично ги бях предупредила,че не искам да ме снимат.

41

ОСТАВКАТА КОГА?

преди 6 години

ГЕРБ и ОП показаха истинското си лице. След такива мащабни изцепки е нормално да бъде подадена ОСТАВКА! Боко да не се крие, а да подава оставка и да се махат. Унищожиха България тези крадливи мафиоти!

40

Наглост

преди 6 години

Правилно са му сложили прякора "Шегаджията". Нашите политици се самозабравят влязат ли във властта. Те не се намират в кръчмата за да се шегуват. Те са избрани за да работят за хората. За съжаление през всичките тези години работят за себе си и роднините . това е безспорно и колкото да се обясняват това е истината. Лошото е че стават и нагли. И то поставяне на 24 часов срок ако не е ултиматум , какво друго е.

39

Запознат

преди 6 години

Политическото реалити продължава, а България обезлюдява. Мишън коплийт казаха в американското посолство!

38

Анонимен

преди 6 години

Правилно ! Без излишни истерии - в съда, и там се вижда има ли клевета/обида или не. Ако да - солени санкции за истеричните медии да се научат да уважават правото на инакомислещия, ако не - санкции за Валери да се научи, че медиите не са му виновни в нищо ! Само не тези тв изяви тип " имам компромат, чакай сега да обиколя всички студия, та малко да ми се вдигне рейтинга, щото с нищо друго не блестя инак..."

37

Yoan

преди 6 години

"Това са глупавите кампании на БСП предназначени за едни глупави хора и един глупав електорат". Народе???? Ние ли сме *** или тоя ни прави на ***!

36

Опа

преди 6 години

Защо този инВалид го канят в студията?!

35

До 31

преди 6 години

До :):)Ай, анаболен атакист. Ходи се скрий някъде и недей да ръсиш мозък из форумите.

34

Анонимен

преди 6 години

***...

33

тъпчо

преди 6 години

Поредният вълк, представящ се за жертвено агне!