68

Анонимен

преди 6 години

Винаги започваме като аслани и след първата минута свършваме като по...!

67

Joko

преди 6 години

От няколко месеца Перуката се е покрил като лалугер ! Защо няма коментар от него за мача с Франция, а и не само ? Къде са Лечков, Мечков и Сие ?

66

Рафа

преди 6 години

СЪСТАВА БЕШЕ НЯКАКЪВ ТЮРЛЮГЮВЕЧ. НЕ МОЖЕ ХУБЧЕВ ПОНЕЖЕ Е ЯЛ БОЙ ОТ ЛУДОГОРЕЦ КАТО ТРЕНЬОР НА ДРУГИ ОТБОРИ ДА НЕ ВКЛЮЧВА ФУТБОЛИСТИ КАТО ДЯКОВ И МАРСЕЛИНЬО. КОГАТО СИ ЗЛОБАР УСПЕХИТЕ БЯГАТ ОТ ТЕБ!

65

varg

преди 6 години

С малко повече старание спокойно можеше да се класираме.

64

Анонимен

преди 6 години

Да си го кажеме направо - продължаваме да си играем хаотичен футбол.Кога ще има някаква схема в този отбор. Не може само на юруш и на контри да се играе футбол, и каквото стане ако нещо стане.Ние излизаме на мач , и , ако нещо стане, - победите на нацианилите са си нещо епизодично, по-скоро е плод на много хулене от страна на журналистите и момчетата почват да тичат като щури и докарат някоя победа. Това не е сериозно.

63

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен 89Вратарят тръгна предварително да пада,и топката се оказа висока,поне аз така го видях.

62

Анонимен

преди 6 години

В Европа трябва да има първенство с Б група. България, Люксембург, Андора, Ватикана, Фарьори марьори, Лихтенщай, Сан Марино, Монако и т.н. Без майтап би трябвало да е от полза. Един вид като първенство за държави с футбол от аматьорски тип и да се провежда на стадиончета като в Австрия и Швейцария - идеално футболно поле и до него алпийски къщички, както сме виждали от репортажите. И да се чуват ръкопляскания за този който напада.

61

Анонимен

преди 6 години

Публиката се дереше колкото може с "българи юнаци",на аз юнаци не видях.А едни бавни момчета се тътреха по терена и добре,че се разминахме само с един гол.

60

Анонимен

преди 6 години

Е,петлите си го върнаха за '93 год.но пък нашите футболисти са далече от нивото на колегите си от '93.Така че,с това,което имаме в момента трябва да се реадвамне,че не ни опукаха с още няколко гола.Не че и французите показаха кой знае каква игра,де,но класата си е класа.

59

Анонимен

преди 6 години

Франция не блестя с нищо, ама не съм очаквал и толкова смешен гол да ни вкарат.Тоя ли беше такъв майстор или нашата защита и вратаря бяха гола вода.От такъв ъгъл да вкараш гол, малко го умеят.

58

Анонимен

преди 6 години

Лъвове с котешки опашки.

57

104

преди 6 години

Резултатът е важен,но не по-малко важно е поведението на футболистите.Какъвто и да е противника излизаш винаги за победа-така е в спорта,а и не само там.Играеш всеотдайно ,с всички сили,до последна капка мощ-както хрътката гони заяка.Пък каквото стане.А не да се срамуваме заради едни страхливци,пъзльовци.Да не говорим ,че им липсва елементарното качество бързина и какво ли не още.Хубчев изобщо не става-айрян!Оставка!

56

Анонимен

преди 6 години

до 84 Има по - силни сухоземни животни от Лъвовете, като например Слон, Носорог, Хипопотам. Може би другите са такива. )

55

Анонимен

преди 6 години

ако тези нашити *** са " лъвове " не знам кои умник е измислил това определение то другите какви са ...... дайте определение...

54

Анонимен

преди 6 години

82 Каза че ще единсвения президент в историята на българския футбол който няма да види националния отбор на световно. Но то пак едно и също де.

53

Анонимен

преди 6 години

до 80 Когато Христо Стоичков беше треньор на Литекс и след един скандален мача Литекс загуби и той бесен каза нещо от рода на репортерите " Тоя с перуката ще е единственият президент в света който няма да види националния си мотбор на световно първенство."Има го в тубата..Напишете "Стоичков беснее".

52

Анонимен

преди 6 години

Толкова си могат.Иначе да си прават модерни прически са добри.Не може да се очаква нещо от футболистите ни ,докато не започнат да играятнавън в елитните клубни отбори на Испания,Италия,Англия,Германия,Португалия.

51

Анонимен

преди 6 години

Смешно ми беше за побликата.***.За какво са отишли на стадиона в този дъжд.и на какво се надяваха.Ненормалници.Перуката е за разтрел.Няма държава в света която 20 години да не се е класирвала за европейско или световнои президента на футболния съюз да си един и същ.

50

Анонимен

преди 6 години

Е как да не са лъвове нашите? В Биад няма кой да им се опре на пиене.

49

Burzum

преди 6 години

В този дъжд и студ след десет часа да се прасниш на стадиона и да зяпаш тия ритнитопковци е като да гласуваш за ГЕРБ и да очакваш от чешмите да потече китайски мед и палмово масло....