56

Анонимен

преди 6 години

Банки, суджук, болници кражбите продължават и тия невинни като братя Галеви. Закриване на здравната каса всеки да си плаща шведите и без туй не плащат.

55

Feisi

преди 6 години

Bulgarskite i turskite komunisti i agenti iztochvat zdravnata i pensionnata kasa i vkarvat parite v offshorni firmi i banki ...dance, bg mediite, bg diplomaticheskite missii sasto...a na vas vi puskat narodni muziki, hora i regionalni samodivi v beli premeni...

54

Анонимен

преди 6 години

До Регулативен стандартТТЕЛК не се плаща от НЗОК. Какви глупости пишеш!?

53

Анонимен

преди 6 години

После другаря БОРИСОВ ПЪРВИ, ВТОРИ !, ТРЕТИЯ не говори за реформите от СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ съсипали клета майка България ! Ако децата ни трябват да връщат само 100 милиарда заеми ще бъдем щастливи !

52

риторично

преди 6 години

До АнонименВ Бг заплатите не са 300-600 евро, ти за ЗО пишеш. Как не спряхте да пишете за САЩ или Германия! ККое ни е като САЩ и Германия, че и ЗО да са такива!

51

Анонимен

преди 6 години

След като изчезна цяла една банка със милиарди защо да не изчезнат едни 20 млн за 4 месеца ? За какво намеква тоз министър ?

50

УК

преди 6 години

Мисля че тази герберска фуражка е тотално корумпирана подобно на Тонев!

49

Анонимен

преди 6 години

Тоя поне изглежда по-интелигентно от наркомана Менгеле - Москов, ама ако не предприеме радикални промени в здравеопазването, пак всичко ще си продължи по старому...

48

ГЕРБ в действие

преди 6 години

Анархия, кражби, корупция, беззаконие - гарантирано от ГЕРБ!Кой е виновен за фалиралите болници? ГЕРБ са на власт 8 години! Преди тях положението беше далеч по-добро.

47

Анонимен

преди 6 години

а частни здравни каси кога ще има ? така като е в цивилизованите страни ? от частника ще крадете ама "другия път" .

46

Анонимен

преди 6 години

Зле е здравеопазването, щом има коментари като номер 40. Вместо да е в психиатрията, той възхвалява завряния зет. В Бургас и Стара Загора има цели фамилии в едно отделение, които въобще не се интересуват за пациента, а само за заплатите. Те болници, както и някои други съществуват от работата на няколко отделения. Първо реформирай махни некадърниците и болниците ще тръгнат, иначе се наливат пари в бездънна каца.

45

Регулативен стандарт

преди 6 години

ТЕЛК източва най-много от Здравната каса! Като напишат едни фермани с куп изследвания и 10 консултации...Хотелите-санаториуми с пътеки, също с куп излишни актуални изследвания! Предоперативният минимум изследвания и консултации също, защото се преповтарят при хоспитализация!?! Това е излишно източване на пари!!!

44

Анонимен

преди 6 години

Petrov, ti si v momenta qzvata na bulgarskoto zdraveopazvane. Praznosloven praznoglav i korumpiran

43

Анонимен

преди 6 години

Хаха тия ако купят 4 изтребителя втора употреба държавата ще фалира те болници.

42

Анонимен

преди 6 години

с 18 лева на месец толкова , качественото здравеопазване изисква пари . в Германия месечната здравна вноска е средно 300 евро - 600 лева .

41

Анонимен

преди 6 години

Безплатно здравеопазване? - такова животно няма никъде по света, и няма как да има.Само в бляновете на комунистите.

40

до 40

преди 6 години

Който и да беше щеше да фалира ССС Р се разпадна заради крадливи ''демократи'' като тебе и се загубиха руските пазари сега дъжавата е на умирачка и теглят заеми и се краде. Eдно време никой не крадеше или се крадeше, но умерено. Костов какво възстанови намяме армия и наряза подводниците за скрап туй е положението скоро и ти ще береш ягоди някъде в Испания и ще ходиш да се лекуваш в Румъния И недей лъга за 17 банки какви 17 банки имаше 1 банка ДСК. Туй заслужавате банани и тоалетна хартия.

39

555

преди 6 години

Страшно няма! Бойко ще тегли заем и ще оправи нещата!

38

Анонимен

преди 6 години

а задълженията на НЗОК към чужди лечебни заведения са за над 270 млн евра , затова като раберат че пациентът е от България и искат парите авансово , иначе не лекуват .

37

Анонимен

преди 6 години

Виваком оправете нета бре тия рутери докога ще прескачат виваком ловеч пак ли почнахме