14

жоро

преди 6 години

До Анонимния 7 По-добре прородата да ни оттърве първо от *** като тебе.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен12Пушеците в Пекин са от колите ,които са повече от цяла Америка, а не от кюмура.

12

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСАЩ са фалирала икономика, въгледобива замърсява свeта.------------Китай са на първо място по добив на въглища...В Пекин хората ходят с маски заради пушеците.

11

Анонимен

преди 6 години

Тръмп, както и всички разумни хора отхвърля глупостите на затопленяците. Парникови и ледникови епохи е имало на земята и ще има и те не зависят от човека. Всичко е за да се смучат пари уж за екология, дрън дрън, бла бла.

10

Голям прос

преди 6 години

Нека маха проектите Тръмпи. После останалите плостаци ще стрелят и ще пущат вентилатори срещу ураганите които ще бъдат повече и по-силни. Сигурно ще измислят по-висока от пета степен за да се вместят в реалността

9

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия скенери бе, брато? Бъди малко по-обстоен и изчерпателен. Не ти разбирам мисълта.

8

Анонимен

преди 6 години

Само КЬОРАВИТЕ не видяха че Трумпета е лицето на Злото когато гласуваха за президент на САЩ.

7

Анонимен

преди 6 години

Време е природата да вземе инициативата и да унищожи Америка!

6

От космаса следят

преди 6 години

Засечен е голям извънземен боен кораб с 12 сканера които следи всеки един автомобил с включени високо вредни радиоактивни скенери монтирани вместо фарове.Следят и всеки лед сканер вкл монтирани на градински фотоволтаични скенери в джиесеми и прожектори в зъболекарски кабинети и на телевизори..следят то 60 трилиона цели едновременно с тяхната бойна космическа флота.

5

Анонимен

преди 6 години

Нормално е .Грижи се за САЩ и американците.Останалите са кукли наконци,йесмени и продажници.

4

JJIvanov - geolog

преди 6 години

Исключително жестоко увреждане на въздуха и земята причиняват ХАЛОГЕННИТЕ СКЕНЕРИ.Нагли престъпници принудиха милиарди водачи на автомобили да уwреждат тежко земята въздушния океан и климата с включени скенери и фарове денем и нощем.Страшни увреждания се причиняват от халогенни скенери облъчващи денем и нощем пътища и градове.Много вредни са и лед скенери и ксенонови скенери монтирани вместо жълти безвредни фарове

3

Чичо Сам

преди 6 години

Слава на миньорския труд да изпълним петилетката ,да живее работническата класа Сърп и чук другари и не на поседно място като едни истински комунисти да наложим санкции на свободна и демократична Русия. Мисля ,че нашите союзни республики от ЕС ССР ще ни подкрепят.

2

Анонимен

преди 6 години

До Звездния ни рожденик 3Даааааа.....това беше най-големия подарък за рождения ден на Путин!!! "Най-високоразвитата нация" (ха-ха-ха!!!) се превръща не в бензинокололонка даже а в първобитно-общинна печка на ***!!!! ЛЕЛЕ МАЛЕ МИЛА....докъде стигнаха тия краварчета, не могат обора си да сгреят...А като добавим, че от ония дни един техен си МНОГОУВАЖАВАН професор доказва, че И НИКОГА НЕ СА КАЧВАЛИ НА ЛУНАТА....мдаааа, тая фалшива нация трябва да се разпуска! Кой от къде е...

1

Анонимен

преди 6 години

САЩ са фалирала икономика, въгледобива замърсява свeта. Cега чакаме Плевнeлиев Боко Тиквата и всички дето подписваха за глобалното затопляне да изритат американския посланик от нашата държава и да наложат санкции на САЩ.