106

Анонимен

преди 6 години

Срамно, грозно, отвращаващо, отблъскващо! ГЕРБ, за жалост, се превърна в сборище от ужасяващо непочтени хора, сп летници, хора с ниска култура, продавачи на сергии на Женски пазар, с манталитет отпреди десетинагодини. Лъжат, измислят, щом видят по-културен и можещ човек измислят небивалици да го очерняят, да го оклеветят, независимо, че нямат никакво основание. Гледаш и се чудиш, коя майка ги е раждала и каква ги е възпитавала. Мислят ни за ***... просто защото част от нас са продажници.

105

БиБи

преди 6 години

До Жена 2Не зная какво включвате в думата "прослойка", но сред тези, които прибират пари в джоба си, са управителят на болницата, гл.счетоводител, лекарите на кабинети, джипитата, н-к отделенията. С една дума: ВСИЧКИ КРАДАТ. А го отнасят пациентите. И кражбите са били големи, виждайки с каква голяма сума е "еътре" болницата

104

Гошо

преди 6 години

Едно не мога да разбера: Цветанов ли се прекара с вземането на А.Тодоров за депутат от ГЕРБ или ББ, усетил какво ще стане, се съгласи с Цецо. И Тодоров направи това, което не се очакваше: изгаври се с послушната фигура на ГЕРБ и я направи за резил. Та дори му каза, че скоро ще опразни и той столчето на водещ. Сега и да се възмущават медиите, и да реват, все тая. Никой не тачи слутите, които пълзят на килимчето пред него и го възхваляват до небето. Двамата със Симеонов го показаха.

103

БиБи

преди 6 години

Цветанов, ти не разбра ли, че с твоята кандидатура А.Тодоров за депутат вие си вкарахте таралеж отзад! Тй е свикнал да хапе ръката, коятому го е наела на работа. Първо нея и сетне властта, която е благословила тази сделка. И че първият, който му попадне насреща, ще бъде смачкан. Това беше Виктор от НОВА. Тончо му показа, че е г-н Никой и скоро ще последва Ани Ц. Сега и да се обяснявате, все тая. Защото ти трябва да пише полуистини полулъжи по адрес на БСП и президента.

102

Анонимен

преди 6 години

Parvo *** posle pribirane na *** no mirismata ostava pluete bsp pluete komunisama a vie ste deza na komunjagi bkp slugi na jivkov schopov djagarov lukanov i dr kolko ot gerb da bili 4lenove na bkp lolko zezo ba6ta ti kakvo e rabotil toi ti e pomognal da rasnasa6 psokite v mvr a drugarja boiko te napravi minister ti sabravasch li koi si jenata raboti v dans vse osche koi po vremeto na jivkov rabotiha v mvr dans vanschno i dr minist. Samo 4lenove na bkp s aktivni komunjaschki familii

101

Жена 2

преди 6 години

Измийте позора си, с болницата във Враца. Срам и позор за България лекар да дължи сметка за вода. Правете си одита, но заради кражбите на определена прослойка не могат да страдат лекари и пациенти. Целият БГ народ трябва да се вдигне в защита на лекарите във Враца. Вашият министър Дянков пренасочи пари от НЗОК.БГ народ умира.Срам и позор за БГ, няма линейки и достойни заплати за спешна помощ..Срам и позор за населението на Враца, което не защити болницата си.Българи защитете лекарите!!!

100

Жена

преди 6 години

Мъжка постъпка е този депутат да бъде отстранен от ГЕРБ. Симеонов да бъде съден за заплаха над журналист. Отстранете Добрев от структурите на ГЕРБ.Мъжка постъпка е Емко да извърши сделката, а не Кинтекс, защото се излагаме пред света.Мъжка постъпка е да уволните министъра на икономиката за издаване на класифициранана информация в медия: Къде, какъв вид, цена, накрая и място на доставка. В цял свят този човек ще бъде съден за издаване на секретна информация. Как да ви има доверие НАТО.МИСЛЕТЕ!

99

Анонимен

преди 6 години

Оставка е нужна какви са тези извинения?

98

Кон Дьо

преди 6 години

Не са "грешки" братко!Просто, така сте свикнали да оперирате в "ония" среди- чрез наглост и подтисничество,а се извинявате, защото народът не клекна , а се обади!от нас сечакваше да си мълчим с наведена глава, нали!?Същото очакваше и от Виктор Николаев продажният ***, който си позволи да го кастри и строява в две редици, пред очите на цяла България!Не съм фен на Николаев, никак даже не го харесвам, но у нас има СВОБОДА НА СЛОВОТО!Нещо май се самозабравихте...братко!

97

ЦвЦв

преди 6 години

Някой ще напише ли някъде какво образование имат известните "телевизионери" ?

96

ВЕСО

преди 6 години

До До 86: ДОБЪР ДЕН КАЛИНКЕ. СЕГА ЛИ РАЗБРАХТЕ ТАЗИ ИСТИНА. ОТ СДС , ТА В ГЕРБ. ТЕЗИ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ НИ УПРАВЛЯВАТ ВЕЧЕ ТРЕТИ МАНДАТ /НЕЗАВЪРШЕНИ РАЗБИРА СЕ /.ЗАЩОТО , ГЛАСУВАЙКИ ЗА БОЙКО ,ПОЛУЧАВАМЕ ЛИКВИДАТОРИТЕ НА ИВАН КОСТОВ.

95

Анонимен

преди 6 години

Цецо е прав-затова главата му е правилна !

94

Мдаа

преди 6 години

Виктор Николаев е разградски селянин и верен служител на медията кypвa на Сopoc Нова Телевизия! Както и повечето в ГЕРБ априори...

93

seira

преди 6 години

До Провалилата се БСПНяма как на "комунистите" да им става ясно, че комунизма е "невъзможен", защото за да бъде възможен е необходимо още време за развитие на материалното производство (най-вече технологиите).Т.нар. "социализъм" в който живеехме, представлява "държавен капитализъм" с един работодател (държавата) и всички бяхме наемна работна сила!Истинският социализъм ("преходното общество" - К. Маркс) не е нищо повече от капитализъм без пазар на работната сила (без наемен труд)!!!

92

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

УДАР У СМЕТАНАТА....на самозабравилите се журнали--ЛАЯЧИ...!!!НЕ МОЖЕ , ДА ПРОВОКИРАШ---И ДА РАЗЧИТАШ ,ЧЕ ОТВЕТНИКА ЩЕ СИ ТРАЕ ...ОТ СТРАХ!ТАЯ ИГРИЧКА ...СВЪРШИ!!!ВЕЧЕ СЪМ ГО Е""АЛ.....ВСЕКИ ЖУРНАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

91

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

СУПЕР ИЗКАЗВАНЕ НА "ТОНИ ДОКУМЕНТА".........ЕВАЛАРКААААААААААААА......ТОЧНО ТАКА СЕ ПРАВИ СЪС САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ЛАЯЧИ...!!!ЗАТОВА И ЕРДОГАН ИМ ЗАТВАРЯ ЧОВКИТЕ С ..УДАР!!

90

възмутен

преди 6 години

Цветанов да обясни намеците на Тодоров ,че Анна Цолова е била свалена от ефир заради задаване на неудобни въпроси? Защото няма кой друг, освен някой от ГЕРБ, да е настоял за това.Аз искам да ги виждам и слушам сутрин заедно, Анна Цолова и Виктор Николаев.

89

Хахахааааа...АЙДЕ БЕ

преди 6 години

АЗ НЕ БИХ СЕ ИЗВИНЯВАЛ......!!!!НЕ ВИЖДАМ ЗА КАКВО !!!!!!ЗАЩОТО ЕДИН ТЕЛЕВИЗИОНЕН *** С РУСКО ПОТЕКЛО...НЕ МОЖЕ ДА МЕ ПРОВОКИРА ТАКА ГЛУПАВО!ИСКАШЕ СИ ГО В.НИКОЛАЕВ---ПОЛУЧИСИ ГО.....!..И ТО, ТОЧНО НА МЯСТО.....ХА,ХА,ХАААААААААААААА....НАПРАВО УМИРАМ ОТ КЕФ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

88

Тъпак

преди 6 години

Мафиотски прийоми. Ще заплашват този и онзи и накрая ще им спретнем една революция и ще ги изринем от властта. Чак толкова не са недосегаеми

87

SYDJUCI I MUMIII

преди 6 години

SITE GERBADJIII STE TYPI KATO GALOSCHI EDIN UMEN NQMA AMI LUD TOQ NAROD DETO VI TYRPI ZASCHTOTO NE VIE IZBRAL V NIKAKYV SLYCHAI 900 000 KUPENI GLASA MOSCHENNICI