12

12

преди 6 години

Африканските жени са ***. Режат им ***. Западните сексолози са на мнение, че това се прави, за да не изпитва жената оргазъм. Дали е така, е неясно. Оргазъм се изпитва и от вътрешна стимулация, и чрез гърдите, и чрез други места и действия. От биологична гледна точка клиторът е, както зърната при мъжете, недоразвит орган, типичен за другия пол. В настоящата статия много държат на него. Не е ли проблем да се разчита на нетипично за пола място, а да не е проблем нечувствителността другъде.

11

123

преди 6 години

Погледнах и видях, че няма за какво да се притеснявам. Жената знае какво е оргазъм.

10

Анонимен

преди 6 години

Прочетох всичко. Нямам претенции да съм специалист, но са ме учили, че мисленето започва със сравняване. Доколкото в природата не се наблюдава оргазъм сред другите животински видове, изглежда не е основен фактор. Всички признаци, които варират в голям диапазон на размери и интензивност, за маловажни. Второ, за женския пол е жизненоважно да е устойчив, включително на болка. За сравнение мъжете масово са тайни хипохондрици. Въпрос на праг на чувствителност. Както при повръщане в превозно средство.

9

Анонимен

преди 6 години

Госпожа Кокс не разбра(степента на оргазма се определя от едно) - има кинти, има оргазъм.

8

Моряк и половина

преди 6 години

По-рано тия *** статий се водеха от една Теодора, обаче май са й набили шута! Аз ги следя!

7

Минкоооо

преди 6 години

Преди малко край бреговете на Антарктида е станало земетресение с магнитуд 6,3.Да не би ти да ръководиш добив на шистов газ там?

6

Главоблъсканица

преди 6 години

Минко неведнъж е писал тук за своите предпочитания и най-вече за това,че не обича кУсмати.Но досега не ни е казал дали самият той се епилира?

5

Анонимен

преди 6 години

До Минко 47 год ергенЗа партията на Слави ти вярвам.Обаче има разминаване в другото ти твърдение. Нали вчера писа, че си на спа в Пазарджик с това моме? Сега казваш, че си бил в Павел баня.

4

Мюмюн/Марсел

преди 6 години

Откакто отидох в Швецията научих много за оргaзмa и по точно за анaлния opraзъм. Обиден съм на шведите! Те са си присвоили анадолскитер ценности и сега им викат евроатлантически ценности. Това педофилия, кръвосмешение, хомосексуализъм било тяхна работа а не наша!

3

az

преди 6 години

ti si Minko nabore...

2

Анонимен

преди 6 години

Защото няма кекс!

1

Анонимен

преди 6 години

ех Анна Аннаникой не го вълнува тази тема