138

Анонимен

преди 6 години

То не е предназначено за нас.То е за американските свинчоци.И никой друг по света не се страхува.Страхуват се само американските свинчоци.Но трябва да си зелка за да напишешподобни глупoсти.

137

ognyanz

преди 6 години

До "Хубавото е че": Хубавото е, че ние сме далеч. Освен това ако Северна Корея не бъде нападната, тя няма да използва ядрено оръжие. Севернокорейците нито са луди, нито са ***.

136

Анонимен

преди 6 години

Единствената страна ,използвала такова оръжие досега са САЩ........ от кого да се страхуваме, че те бомбардираха и нашите градове, за което явно забравяте.

135

Хубавото е че

преди 6 години

Ако Ким Свин използва ядрено оръжие огромни части от Рассия и Китай ще станат пустини

134

DNS

преди 6 години

Пък не страхуват от ядреното оръжие на фащ и израел ?

133

Анонимен

преди 6 години

Ядрената дейност на Северна Корея е нито повече,нито по-малко опасна от дейността на останалите 7 държави( САЩ,Русия,Великобритания, Франция, Китай,Пакистан и Индия) с такава дейност.За Израел също много изследователи предполагат че е ядрена сила защото не признава (но и не отрича) съществуването на собствени ядрена програма и оръжия.Така че ... страха има много лица.

132

Мнение

преди 6 години

Лудите не се страхуват от нищо.

131

Калеко Алеко

преди 6 години

Светът с право се страхува, когато в ръцете на самозабравил се диктатор, избил всичките си роднини, за да затвърди властта си, попадне някакво подобие на атомна бомба, подхвърлено му от някой подобен на него кремълски посткомунистически колега. Що се отнася до България, тя също е част от цивилизования свят и би трябвало да се страхува, освен ако не попитате някой ***, който би се гордял с постиженията на себеподобните нему .... !!!

130

много ясно

преди 6 години

от какво да ги е страх българите,те са като ***,като такива живеят,на чужд гръб,а както знаем *** ще оцелеят при ядрен взрив,всички врачки и гадателки все това ни повтарят как целия свят ще загине,само българите-не,освен това са се запасили с пари и имоти и за оня свят даже,от какво да го е страх такъв народ,страшно би било,ако някой го накара да работи или не дай боже да плаща сметки

129

asd

преди 6 години

Тва са политически игри за пари.... никой няма да нападне на практика..

128

Цонко

преди 6 години

За България опасност представляват единствено ядрените оръжия на русия! От тях ме е страх!

127

Ангел

преди 6 години

Така като гледам единствено Пакистан и Виетнам над 50% вярват че СК може да използва ЯО и това е така защото тези държави са най-невежите от всички изброени.Няма кой да допусне СК да използва Ядрено Оръжие дори и при евентуална война със САЩ .Хиляди Американски,Японски и Южно Корейски Военни Експерти работят в тази насока и съм напълно убеден че дори да се стигне до война СК няма да има времето да използва все още недоразвитите си Ядрени Оръжия!

126

Анонимен

преди 6 години

Нищо ново.тази игричка беше популярна сред *** , по време на т.н. "СТУДЕНА ВОЙНА"!......"ДАЙТЕ НИ ПАРИ/валута/ И МАШИНИ ...АКО ЛИ НЕ , ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ЯДРЕНА ВОЙНА"...ха,ха,хаааааааааТИЯ ПИЕСКИ --ВЕЧЕ НЕ МИНАВАТ ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

125

Да ,бе....ха,ха,хааа

преди 6 години

Грухчо ,ше застраши света с ракети , които не могат да прелетят и 2000-км! КАК ШЕ СТРЕЛЯ ,БЕ... НАЛИ СЛЕД ТОВА ШЕ ГО ИЗПЪРЖАТ С ДВЕТЕ МУ ЯЙЦА НА БЕКОН....ХА,ХА,ХАААААААААА

124

Светът

преди 6 години

се страхувал. От кога започнахме да говорим и от името на целия свят. Хем лъжливи хем нахални.

123

Анонимен

преди 6 години

Агресора е НАТО и най вече американците,,,иначе евопейското Нато не са много агресивни с изключение на Англия но ЕС е слуга на америка

122

Умен

преди 6 години

155, изтиктакал си. *** па се лечи.

121

duro internacional

преди 6 години

Нашата агенция сондира мнение на 200 граждани от 68 държави с население 3 милиарда човека.Извадката е повече от представителна.:) 99% от тях заявиха, че Червен Кънчо /голфъра -милонер / и руските *** са срам за България.

120

Анонимен

преди 6 години

До Звездния ни рожденикОт 02.08 минаха 60 дни. Остават още 120. тик-так, тик-так..........

119

Анонимен

преди 6 години

ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!!ЮЖНА КОРЕЯ НИКОГА НЕ БИ ДАЛА ТАКЪВ МАЛЪК ПРОЦЕНТ, ЧЕ НЕ СЕ СТРАХУВАТ!!!