107

1912

преди 6 години

До блокаторЕй ***! Не си и позволявай да мамиш слабо информираните хора!

106

Анонимен

преди 6 години

До И все пакКАТО ПОЛУЧИШ УДАР,КАК ДА РАБОТИШ,ТА ДА ВРЪЩАШ.ЗАТОВА СА ЗАСТРАХОВКИТЕ.АЕДИНСТВЕНОТО ЖИЛИЩЕ Е НЕСЕКВЕСТИРУЕМО,ПОНЯКОГА.

105

И все пак

преди 6 години

малко ми странно. 30 бонки за ремонт?!Банките са кофти,обаче като се вземат назаем пари,трябва и да се връщат после

104

Факт

преди 6 години

Застраховката при кредит е задължителна,всички я плащат,но като опре до получаване,застрахователите отказват да я плащат на тия,дето нямат пари да се съдят!Там е проблемът на тоя човек,щото при трайно инвалидизиране(над 70%) или смърт застрахователят трябва да плаща вноските до посочения в договора размер.Обаче си оставят доста вратички.Другото е че ЧСИ и банките продават имотите на техни хора по занижени цени.

103

Helleborus

преди 6 години

За болните с инсулт няма грижи. Защото държавата иска да се грижи за здравите, например да ми гледа децата, за да ми забрани да си ги гледам аз. Т.е., тя ще се изръси с една солидна сума, само за кеф, за да ми забрани моето дете да бъде у дома, без аз изобщо да искам помощ. После ще ми построи църква, за да си спася душата. Аз там може да не стъпя, обаче искам болните да са добре, а не да се бъркаме на здравите в семейния и личния живот. Сума болни с инсулт има по мазета и тавани захвърлени.

102

аха

преди 6 години

До финансовите съветници които коментират -- вие нямате сърце. Много сте жалки.Да ви се случи да не можете да работите и да нямате други доходи, да видите тогава кон боб яде ли.

101

КОНСТАНТИНОВ

преди 6 години

СТАНИСЛАВЕ,С ПАРИТЕ ОТ ЕДНА ПЕНСИЯ СИ КУПИ ПИСТОЛЕТ И *** ДА БЛАГОДАРИШ НА Ч.С.И. И СЪДИЯТА ИЗДАЛ ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ИСК.

100

забранете

преди 6 години

чси-тата!!!!

99

ЧСИ свещи си купи

преди 6 години

Заради тези пусти кредити много хора си заминаха. Има обаче неща които и хората сами са си виновни- защо не е продал сам жилището - щеше да вземе повече. Когато е единствено жилище банката не може да го вземе .... значи ... има и друго , защо спи в кола ? Но истината е че държавата толерира много ЧСИ ! Защо не е съден от държавен такъв ? За да пълни гушите на тези чси-та , за това ! Че дългът му от 30 000 , плащан от 2006 до 2016 , от 30 000 са станали едно 20000, а има да връща сиг. 60 000

98

0

преди 6 години

А в Македония минималната пенсия е 400 лв.След 20 г може и да ги стигнем,ако те стоят на място.

97

1

преди 6 години

Голям кредит е теглил. Видял е че не може да го върне, платил си е на доктор да му постави ца диагноза инсулт та да се отърве от кредита, обаче не е късметлия.

96

Анонимен

преди 6 години

Май за вас е нормално да не си връщате заемите било то към банка ,роднини,приятели.

95

gogo

преди 6 години

Да кажем че е получил инсулт е да де ама не го виждам как тежко инвалидизиран човек живее сам и то в кола, по вероятно просто не е могъл да си плаща кредита

94

Анонимен

преди 6 години

Щом брат му и синът му не искат да го погледнат ,значи не е имане

93

Анонимен

преди 6 години

Ами сам си е виновен много ясно че банката ще си иска парите,тя не е благотворително дружество

92

Анонимен

преди 6 години

Заемът си е заем независимо към кого , и трябва да се връща.Така е редно.

91

Анонимен

преди 6 години

Инсулта не идва от нищото, със сигурност от години е с нелекувана хипертония и кой знае още какво, но нали е корав българин - по докотори не ходи. Няма сигурно и един проведен профилактичен преглед.

90

Мария

преди 6 години

Да, естествен подбор. Болните и слабите животни се оттеглят да си умрат далече от стадото. Ние хора ли сме или животни?Наистина, не е ли имал застраховка и застраховката не трябва ли да поема заема в такъв случай?

89

123

преди 6 години

Естествен подбор. Винаги има някой да е прецакан. Сори ама такъв е животът. Мислел е, че ще му се размине ако нищо не прави, ама не е така.

88

убеден еврЕоатлантик

преди 6 години

Ааа,такова нещо в (просперираща( евреоатлантическа България не м,ое да стане.това е (фалшив ) новина продукт на (хибридната война) която Москва води срещу България .такова нещо може да се (случи) само в (лошите) Русия,Китай Иран ,Венецуела и Северна Корея