70

Анонимен

преди 6 години

А израел спазва ли бе тръпчо?

69

излишни думи

преди 6 години

Само ядрено оръжие ти е в главата, а стискалити да използваш американското?

68

Анадолски

преди 6 години

До ГАДОРЯН"Ако Иран има ядрено оръжие, това означава война. Ядрена война. Гарантирано е. Наистина трябва да бъдат спрени за общото благо."А, че те или Русия и тн имат няма опасност...Какво лицемерно изявление на Тръмпи след като те самите имат, че даже 2 пъти са и ползвали ядрено оръжие!!!

67

Анадолски

преди 6 години

"Не трябва да допускаме Иран да се сдобие с ядрени оръжия", заяви Тръмп на среща с високопоставени военни в Белия дом."Първо махнете и вашите ядрени и тогава давайте акъли!

66

до 67 от славянин

преди 6 години

Ресурсите на задокеанските *** изтичат през твърде много дупки и ще споделят съдбата на СССР!

65

Анонимен

преди 6 години

Лудия старец беше наритан от дребния севернокореец, сега и песрийците ще го наритат.

64

Анонимен

преди 6 години

До 56 : Единствената причина поради която ,Русия нямат 800 военни бази като САЩ и че нямат същото влияние ,е просто защото нямат възможност.Ако имаха ,какво си мислиш ,че нямаше да са същите ли ? Просто САЩ са прекалено голяма суперсила и за това си правят каквото пойскат.Русия просто нямат влиянието ,силата и ресурсите да са като САЩ.

63

страничен

преди 6 години

До Анонимен 63Амииииииииииии ако не съм пропуснал часовете по история ПСВ и ВСВ се започват от Германия !!!!изобщо не разбирам какво искаш да кажеш къде ти е Макдоналдс , къде ти военна база !!! Макар че , първото е икономическа инвазия . Нима ние не може да си правим хамбургери и сандвичи ???

62

Adam

преди 6 години

Аз си мислих, че Американският режим подкрепя тероризма и изнася насилие, кръвопролития и хаос из целия Близък изток и по целия свят последните 150 години

61

редник

преди 6 години

Света може да се промени само за 20 минути !

60

Анонимен

преди 6 години

До 56Не е въпроса, колко бази имаш ***. МАКДОНАЛДС имат бази в целия свят :) Кой нападна Полша и целия християнски източен блок ? Кой нападна Украйна - братска държава и христоянска, Естония , Литва ? Кой започна ПСВ и ВСВ ? Това е агресия *** , а не колко бази имаш. Бази мога да си имам, колкото искаМ. ..света не е твой да определяш.

59

Анонимен

преди 6 години

СЛЕД КАТО ДЪРЖАВНИЯ СЕКРЕТАР ОБЯВИ,ЧЕ КРИЗАТА СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗРЕШИ С ВОЕННА СИЛА А САМО ПО ТЪТЯ НА ПРЕГОВОРИТЕ ,КАТО ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ ПЕНТАГОНА СЪЩО ПОДКРЕПИХА ДУМИТЕ НА ТИЛЪРСЪН СЕГА ТРОМПЕТА ПО ЗАРЪКА НА СЪВЕТНИКА СИ ЗЕТ МУ -ЕВРЕЙЧЕТО КУШНЕР РЕШИ ДА ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ЗЪБИ НА ИРАН.В ЦЯЛАТА СИ ИСТОРИЯ КАШЕРНИЯ КРАВАРНИК КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ ИЗБИВАНЕТО НА ИНДИЯНЦИТЕ И СЕ СТИГНЕ ДО ДНЕС САЩ СА СЪЩЕСТВУВАЛИ САМО ОТ ВОИНИ И ПОСЛЕДВАЩИ ГРАБЕЖИ НА ЗЕМИ И РЕСУРСИ.,НО КРАЯ НА ТОВА МУ ДОЙДЕ.

58

Антикравар

преди 6 години

"Разберете че в днешния свят има само едно измерение на икономиката и то е винаги в долари, нито в рубли нито юани нито във виетнамски донги."Докато петролът се продава в долари ще е така. Скоро Мадуро ще преобърне примитивните ти схващания за икономика, политика и устройство на света.

57

Станой от Ахелой

преди 6 години

"Тръмп заподозря Иран: Не спазва ядреното споразумание!"Ким Чен Ун обаче го спазва стриктно и затова само лаете безсиилно по него. За да се отърве човечеството от американския гнет и терор всяка държава в света трябва да стане ядрена сила и постояно да държи ракетите си насочени срещу САЩ. *** си е *** и разбира само от тояга между рогата.

56

@

преди 6 години

''Иран: Не спазва ядреното споразумEние!"А доказателства?Или пак ще разиграваме Иракския сценария с фалшиви епруветки и пликчета с прах за пране?Историята ако показва нещо ясно, то е че империите се разпадат в момента в който искат да поставят целия свят на колене.САЩ в момента са като Римската Империя в периода когато е окупирала и владее всяко кътче на земята до което е могла да стигне.

55

анонимен

преди 6 години

а израел какво ще спази всичко трябва да е реципрочно

54

интересно

преди 6 години

Че те САЩ не спазват почти никакви международни норми , защо няма санкции за тях или да ги бомбардират ????

53

Анонимен

преди 6 години

Няма руска агресия. Русия има една база, а колко има САЩ извън територията си? Кога ще свършат американските интереси по света? Русия не е унищожила нито една страна за разлика от САЩ. Тръмп се е заел с непосилна задача, ще се провали. Единствения път за оцеляването е мирът по целия свят, но от войните се печели и тук е ключът на политиката на САЩ.

52

до 54

преди 6 години

До Анонимен,,Разберете че в днешния свят има само едно измерение на икономиката и то е винаги в долари"Това не означава,че нещата ще останат такива. Въпрос на време е. Дните не петродолара са преброени.

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51И криптовалутата в какво се измерва? Доколкото си спомням в долари. Разберете че в днешния свят има само едно измерение на икономиката и то е винаги в долари, нито в рубли нито юани нито във виетнамски донги.