4

GalaSport

преди 6 години

До Анонимен Прав си по принцип. Обаче имам приятелка, която изпрати един след друг баща си , майка си и баба си, между двайстата и трийстата си година - не се ожени и няма деца. Родих дъщеря ми на 34г. - добре, че не знаех какво е да гледаш дете, та се излъгах. Хубаво е човек да е подготвен за живота, но често наблюдавам около мен хора преживели това, което описваш, как остават сами в живота - т.е. не са решителни и не се борят за промяна. Все пак младият човек трябва да се щади.

3

Анонимен

преди 6 години

До 25 човек трябва да види умиращ, трябва да поживее с лежащоболен или с човек с недъг, трябва да се научи да гледа до някаква степен малко дете, трябва да може да се издържа с това, което печели, или с това, което произвежда, без да виси на врата на друг. Важи за двата пола. Т. е. трябва да е изпитал от собствен опит биологичния живот.Написаните в материала неща са от период детство и ранно юношество. Първо базата. Иначе остават инфантилни.

2

Mo

преди 6 години

Точка 4 - да те отхвърлят не е много приятно, от опит го знам! Но, точка 8(да пътуваш) - безценно! Аз пътувайки с моя мотор срещнах любовта... (Снимката на статията ме накара да напиша този коментар)! Човек не знае къде ще намери щастието и правилният човек! Често увлеченията по някой са неправилни, но това излиза на яве след време! И сега благодаря, че съм бил отхвърлен някога!

1

:)))

преди 6 години

ТОЧНО ТАКА Е!ИМА И ДРУГИ НЕЩА, КОИТО ЧОВЕК ТРЯБВА ДА НАПРАВИ НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ, ЗА ДА НЕ МУ БЪДЕ МЪЧНО, КОГАТО СТАНЕ НА 40-50 г.