93

Joko

преди 6 години

Цвък, поне веднъж си признайте.....

92

Анонимен

преди 6 години

Може и да е стара, но е манджа и то роднинска и то сготвена от ГЕРБ.В цяла България човек не може да си намери работа ако не си близък до някой от ГЕРБ.Остава да въведат чл.1 в Конституцията - за партията и всичко ще с дойде на място.Навремето БКП имаха партийни школи и обучения.Сега ГЕРБ правят летни и зимни партийни университети.С кои пари бе, ало бек вокал Цветанов - с моите и на другите.ГЕРБ =ОКТОПОД.

91

ognyanz

преди 6 години

До "vot42": Според теб ш'уробаджанащината е нещо, с което не трябва да се борим, така ли? Да престанем да назначаваме хора с конкурс, а да търсим най-удобния роднина. И докъде ще стигнем така? Захари Стоянов в записките си пише за някакъв турски упрввник, чието обяснение било "това е по мой кеф" и коментира, "Ето това беше цялата законност" (цитирам по памет). С ш'уробаджанащината се върви към Ориента, не към цивилизования свят.

90

vot42

преди 6 години

Шуро-бадажнацината съществува от открай време в България.Има една народна поговорка:"Който има вуйчо владика,ще стане поп!" Оправянето с връзки го има и ще го има! Цялата дандания в парламента от страна на БСП е,че те доста време не са на власт и не могат да се докопат до държавната баница.МНОГО ОГЛАДНЯХА ГОРКИТЕ!!! Дойдат ли на власт ще забравят всички сегашни приказки и техните хора ще седнат на държавната трапеза.Всичките сегашни разправии,са хвърляне прах в очите на народа!

89

Пророкът Гочо

преди 6 години

Баба Шмеркелица отърва работата и нашто Бъци оплете конците.Щото в Германско на 30% не му викат "победа", а и там няма Магарешки, НФСМ и т.н. да й крепят умрелата чантофера.Ся сигурно газ пикае Тиквоний що изгони реаниматорите миналата есен. Сигур са искали и те повечко проценти от патреотарите, ама поне бяха като за пред света, пък с тия патриотични чворове само на него и на Цукалчо се пише.

88

Helleborus

преди 6 години

Тази сутрин един от отряда за мокри поръчки на Герб заплаши Виктор Николаев, че ще последва колежката си, на която й било празно столчето. Ако не го изритат за това, значи дъното на политиката в България е по-дълбоко дъно, от колкото сме очаквали. Напълниха публичното пространство с биячи и мутри - като манталитет. Толкова долни същества може би никога не са се наричали депутати. Комунистите, които обиждат, в момента имат поведение на почтени интелектуалци, а Герб на мутри и рекетьори.

87

Гошо

преди 6 години

Човек го хваща смях, когато вие от ГЕРБ упорито "громите" БСП. БКП след 10 ноември, както посочих по-долу, се раздели на БСП, ГЕРБ, и малко от тях отидоха в ДПС и СДС. Вашата партия включи комунистите с пагоните, т.е. бившите най-активни поддръжници на режима на Т.Живков, а сега се правите на непорочни ангелчета. Вярва ли ви някой? Ти беше преди 10 ноември служител в Комитета по държавна сигурност, а ББ носеше червената книжка с *** и сърпа и преподаваше в Милиционерската школа - Симеоново.

86

Гошо

преди 6 години

"Партия ГЕРБ се учреди през декември 2006. Всички от ГЕРБ преди това не се познаваха." заявява Цветанов. Цецо, не лъжи: основатели на ГЕРБ бяха бивши шефове на ОД на МВР в Благоевград, Хасково, Бургас, Пловдив и високопоставени чиновници в софийската ОД на МВР. Ти самият преди това беше служител в ДС, което упорито "забравяш". След 10 ноември БКП се раздели на БСП, ГЕРБ - там бяха униформените ***, и малко от тях отидоха в ДПС . Ти си бивш *** и кадесар, така че не забравяй рода си.

85

Анонимен

преди 6 години

Цялата им партия е един голям Гербергейт.

84

Анонимен

преди 6 години

Това се казва единни суджуци.Единни са суджуците и в БСП,както суджуците от ДПС,Атака и ,,Патриотите''.

83

криста

преди 6 години

Държавата е попаднала в непробиваема схема. Имам усещането, че ни се присмиват и ни гледат сеира. Докога ли ?

82

Анонимен

преди 6 години

Бойко разпорежда Делян да подаде оставка.Цецо организира кампания за оставане. На това в ГЕРБ му казват" В партията-единни!"

81

Анонимен

преди 6 години

Единни в усвояване и присвояване на еврофондове.Единни в забогатяването.

80

Анонимен

преди 6 години

4 годишната ефективна присъда ЗАТВОР от която Цацата и Суджук Паша те отърваха и те ли са претоплена манджа, гаден, гнусен, грозен, подъл МИЛИЦИОНЕР !!!!

79

Анонимен

преди 6 години

Да ми говорят за нагласените конкурси, че са върха на демокрацията е обида за българските граждани опитващи се да живеят достойно благодарение не на връзки, а на качествата си личностни и професионални. Тези конкурси са гавра, по страшна и от назначените тихомълком наши хора. Жестока гавра. ЛЪЖА,, с която се опитват да замажат очите ни. Има ли хора, които все още вярват в подобни далавери.

78

ABC

преди 6 години

До Анонимен 86Вярвай ми, навсякъде е така!

77

Анонимен

преди 6 години

Цацата е в схемата и прави параван на Ушев Цецо и Боко Суджук Паша.

76

chivars pantev

преди 6 години

Верно е Цветанов че с Бойко се крепите взаимно, иначе сега трябваше да отлежаваш четири годишната си присъда, а може би тя вече е изтрита от регистрите на съда.

75

Ники

преди 6 години

Имаше една -госпожа лъжа-, а сега се оказа, че има -партия лъжа-. Но от комунисти какво друго да очакваш?

74

Наблюдател

преди 6 години

Предлагам DREAM TEAM за управление на общини в България. Изграден е от професионалисти, способни да вземат нестандартни управленски решения, носещи финансови изгоди за заинтересовани лица. В екипа са включени: - Цветан Цветанов (съвпадението на името е случайно) - син от първия ми брак. Завършил с отличие Спортната академия. Отговаря за събиране на вземанията от нелоялни клиенти. - Делян Добрев (съвпадението на името е случайно) - кум на сина ми от първия брак Цветан Цветанов. Завършил СМГ