90

Вуте

преди 6 години

Абе Ицане, а кво стана със джурналята къде ги тепахте на сватбата на щерка ти? Оти ни прайш на кухи бре?

89

sd

преди 6 години

Щото Ицата никога, ама никога не е посягал на бой!!!!!

88

Един

преди 6 години

"Който отива в гората за мечки, отива мaйна и т'ва е!"

87

моето мнение

преди 6 години

точно преди година бях в Испания. да ви кажа не ги разбирам! пристигнах във Валенсия, точно за празниците и свързаните с него празненства, прекрасно! После на югоизток - Андалусия, попитах в Севиля магазина мъж на около 30 - тва вино е от Кастилия, къде е това, то ми отговори с учудване - Кастилия, това е Испания!? Преди "Скалата" имахме проблеми с навигацията - никой не отрони дума на англ. да помогне! На Майорка се веят местни знамена, а сутринта шофьора на крузния авт. говореше на катал..

86

анонимен

преди 6 години

Най-голямата грешка беше,че се създадоха изкуствени държави,като Македония и Косово,пък за Кипър да не говорим.А в тоя случай,ако Каталуния има собствена история,отделно от Испания,може и да имат право на независимост,но ако през вековете са били едно цяло с тях,нямат право да се делят.Явно е,че толерантноста руши,а не надгражда.

85

Анонимен

преди 6 години

Ico Ico , procheti komentarite za teb v Ispanskite vestnici,sho ne si malchish,AKO NE BESHE ISPANIQ SHTESHE V XARMANLI DA JIVEESH S 300 LV.

84

ok

преди 6 години

този селянин няма ли да си седне на ....най после

83

Осмица = Нула

преди 6 години

Стоичков каза: Нямам нищо общо с нейната държава и ... Това е естествено, 27 години живея там.Ние казахме: Оцо Осмицо е кръгла НУЛА.

82

до 69

преди 6 години

Абе с е л т а к какво като се е снимал Ицата е прос.авил цяла България направи дeтска школа за футболисти със собствени средства и още много ти кой си бе папурсикли.

81

маче

преди 6 години

Лични нападки са недопустими.....

80

Пепи

преди 6 години

А бре тоя *** българин ли е испанец ли е.Кво дава акъл на испанците.Защо не си направи измисленото мачле в Барселона а го направи в Стара Загора.

79

Анонимен

преди 6 години

Тоя, пък дето целият му мозък е само в левия крак тръгнал акъл да дава на правителството на Испания.

78

Анонимен

преди 6 години

Тези пък кой ги закача, да не искат и те да влизат в ЕС и НАТО. Досега си бяха добре. но им бутнаха тоя изкуфял журналист и пак почнаха. какво ще правят - нямат и 6 млн на 50 000 кв. км. пълни селяни, интересуващи се само от футбол, затова Ицо се вписва толкова добре и по цвят и по интелект.

77

Helleborus

преди 6 години

Ако каталунците нямат друга родина и ако се чувстват различни от останалите, няма как да им се забрани самостоятелност. Това няма нищо общо с нашите малцинства, които всички си имат държави, от които са дошли и могат да се върнат. Ако узаконим истината, ако това се запише в международното право, правото на родна земя, много проблеми ще се разрешат и народите няма да има от какво да се страхуваме. А пришълците ще знаят, че задължително ще бъдат претопени в местната култура и ще си правят сметката

76

Анонимен

преди 6 години

Тоя не можеше ли само да псува ?

75

Пърфект софиянец

преди 6 години

До Шоп НационалистЕвала, пич! С теб сме!

74

Анонимен

преди 6 години

За жалост, Господ е дал на Стоичков само крака, но не и.......глава!!!

73

Helleborus

преди 6 години

Модерната политика не гледа право. Тя позволява на пришълци и завоеватели, дошли с оръжие, като се натрупат някъде и да се отцепват. По този начин се поощрява завоевателния дух, амбициите да плячкосваш и се настаняваш на чужди земи. Каквито са заложени в стратегическите дълбочини на турците. В комбинация с политиката за миграцията, това е узаконяване на войната или как можеш да изгубиш родината си без бой и без да можеш да я защитиш. Малцинствата са групи, които доброволно избират чуждия закон.

72

Анонимен

преди 6 години

както по-долу вече питаха: значи референдум с окупацията е ок, а свободният и независим референдум на хората, не е ок?! странен аршин ! ама не всичко е 7.52 , букове, панцири и тополи!

71

Анонимен

преди 6 години

Много приказва Ицо, но като го осъдят ще плаща. А те ще го осъдят. Уплаши се и даде заден ход. Защо си завира гегата където не му е работа.