9

Баче Кико

преди 6 години

Това дето го говорят е само лек бриз от цялата смрад, която правят тези огромни компании.Трябва да забранят тези монополи и като цяло маркетинга и Пиара трябва да бъдат лимитирани зверски. В момента е възможно с елементарни психологически похвати да се манипулират милиарди хора, без те да имат капка идея какво им се случва.Това е зла измама и след векове ( ако все още има човечество ), това ще е записано в учебниците, като огромна измама и конспирация. Няма как да просъществува това.

8

Глас от сивоя сектор

преди 6 години

Тия от амазон са яко глопажи бе батко. В ЕС да си правят шмекериите... няма къ да стане.

7

Анонимен

преди 6 години

Дъртият пергиш Юнкер е научил някои мурафети от Боко.

6

бай Иван

преди 6 години

Значи и в Европата източват.Аз си мислех,че само нашите комунистически номенклатури умеят "законно" да източват.В тълковният речник думата източване синоним ли е на кражба,пладнешки грабеж,натрупване на първоначален капитал...?

5

Охранителят-София

преди 6 години

Узаконили се мутри търтей налагат с данъци народ и фирма за да живеят охолно и се определят като "цивилизация* ! Това е днешният световен ред!

4

Пади

преди 6 години

Ирландците щом не искат да си вземат 13 милиарда, мислете за какви кинти става въпрос

3

Iso

преди 6 години

Top eu brakonier naznachen za top pazach na eu...Taka i general Rumen pazi nezakonnia iznos na amerikanskite i europeiskite monarhicheski offshori v bg energetika i bg surovinni koncessii

2

Патреотин

преди 6 години

Тази Вестагер се оказа голяма работа. Не й мига окото. Някой ако е запомнил българска еврокомисарка да се е записала с работа, не със сканал, да пише

1

Анонимен

преди 6 години

Юнкер след като съсипа каквото можа на национално ниво надроби и ред глупости като шеф на ЕК, случаеност?!? подставено лице, което да работи в ущърб на континента!