25

Голям прос

преди 6 години

Че то хубаво ли е? В Шенген питам.

24

Въпрос:

преди 6 години

Какво бави България в Шенген?Отговор: Комунистите от ГЕРБ.

23

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се възползваме дано стане по бързо само така ще ограничим комунистическо руските мераци за влияние в БългарияВън руските крадци от тука.Не мога да ги понасям ***

22

Анонимен

преди 6 години

България да влезе в Шенген при ГЕРБ е все едно в САЩ да се избиват да купуват български компютри, в Япония да се търсят български роботи, а в Германия да купуват масово бъгарски автомобили. А да, и българин да кацне на Марс!По-скоро ще повярвам, че река Дунав ще започне да тече от Черно Море към планината Шварцвалд, отколкото че при управлението на партия ГЕРБ България ще влезе в Шенген!

21

Бащата на Иванчо

преди 6 години

Ще влезе, ама... другия път!

20

Девил

преди 6 години

Силно вярвам, че единственото, от което наистина има нужда тази държава е завръщането на комунизма! По възможност - с другаря Живков начело!!

19

Пак до Миро

преди 6 години

Упс... Не било това. Обърках се. Просто си ни правят на ***!

18

До Миро

преди 6 години

Бате, като си у Шенген, влизаш у супера и сиренето ти е без пари! Луканката също!

17

Миро:

преди 6 години

Какво значи Шенген!?Нека някой ми го обясни!За едни в ЕС има Шенген,за други-няма!Че тогава това какво значи:ние наистина ли сме в ЕС или сме тяхния слугинаж!!!НА НАС НЕ НИ ТРЯБВАТ НИТО ШЕНГЕН,НИТО ЕС,НИТО ПЪК НАТО И БОЙКО! БРАВО НА РАДЕВ!!!

16

Вярвай си мало умник

преди 6 години

До 14 Прав е.Крали Марко , само хора от малцинствата мразят Русия в бг. Българите не . Всички българи сме Русофили независимо към кой пакт сме в момента. Всичко се променя и е временно ,но любовта ни към Русия е Вечна и никой нивата не ще го промени.

15

Пръц

преди 6 години

Ционистката мегаструктура с поредната машинация за обир на доходите на офсете. Поинтересувайте се за бившата Източна Германия.

14

Do 11

преди 6 години

Това , че смяташ някой за брат, с нищо не задължава истинските българи около теб бе мекотело!

13

Анонимен

преди 6 години

Шанген- удобство и привилегия за малцина, отговорности и задължения за всички. Дано някой ни пита дали искаме. Дано, ама едва ли.

12

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не ме грее шенген . Аз съм в Германия от 10 години, какво ме грее.

11

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

Където и да сме нека не забравяме че руснаците са наши братя на нас чистите ,бялите българи!С европа- да ,но никога срещу Русия ! Русия форевър

10

Анонимен

преди 6 години

С това Кривосъдие и "полиция" какъв Шенген, какви пет лева сънува Любомир Кючуков?

9

Тато

преди 6 години

Този *** не рабра ли че БГ няма да влезе в Шенгенската зона защото не заслужава, пословичната българска корупция а също и румънската не ни оставя никакъв шанс за там. Няма как да заблудим Германия и Холандия, те ни познават добре, а и техните посланици не си губят времето.

8

Анонимен

преди 6 години

какъв Шенген, какви 5 лв?!? Англия се отцепи, Испания е на ръба на гражданска война, тия почнали Шенген да сънуват?!? То до няколко години както е тръгнало Европа няма да я има с чалмитее... болни хора

7

Ееех,КюЧУКоооов,

преди 6 години

И на теб ли чук ти е паднал на главата? Къде сте тръгнали в тази европейска какафония,бре? Сопрете се малко,бреее!!!! Тююююю. Безумци.

6

Пончо

преди 6 години

Тия пък с тоя шенген, цяла Африка мина през Европа тия за шенген ми говорят, ПАРОДИЯ Е ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ.