16

Анонимен

преди 6 години

Ех какъв възход!

15

Анонимен

преди 6 години

Нарича се Ограничен достъп. Означава, че може да се влиза в информационната система на Шенген и дотам. За пълен неограничен достъп .... чакай малко! :)

14

Умник

преди 6 години

Поправете ме ако греша, но ползите са най-вече за минаване на сухопътна граница. Ние сухопътна граница със страни членки на Шенген ще имаме само с Гърция и (евентуално Румъния). Към Гърция има трафик по празниците и в летния сезон. Към Румъния - слаб поток. И какво толкова реват за Шенген всички. На мен Шенген ми е от полза като минавам през Германия, Холандия, Белгия, Франция, там и сега няма граници. Та защо толкова ревем за Шенген?

13

Умник

преди 6 години

Въпреки че се пиша умник, не знам защо е чак толкова важен тоя Шенген, в крайна сметка дали си показвам личната карта за 1 мин. на някакъв митничар или просто си преминавам...е вярно по-бързо, лесно и удобно ще се ходи в Гърция и Румъния...и май до там с ползите. Някой ако иска и може да обясни все пак.

12

До анонимен 14

преди 6 години

На глава без МОЗЪК е излишно да се обяснява.

11

До zeus

преди 6 години

Чудно защо някои бъркат мухоморката със сладоледа. Има люде,които с удоволствие чакат да им отрежат главите с гилотината наречена Шенген. И какво ще спечелим- от трите,най- дългия,както винаги.

10

ФАКТ!

преди 6 години

Къв Шенген бе кауни ЕС е свършен Англия сега Каталуния после Корсика и тн.Вие се гаврехте с нас но сте свършени.Османската империя ни владееше къде е сега на бунището на историята СССР къде е на бунището на историята Френската и Англииската империя къде са на бунището на историята Третият Райх къде е на бунището на историята.Ние сме с разбити пътища счупени спирки и тротоари но сме тука леко поочукани но по-силни!България НАД ВСИЧКО!

9

практика

преди 6 години

До zeus2017-2007=10

8

Анонимен

преди 6 години

Унижение! Права само за четене :D В очите ни казват: "НЕ ВИ ВЯРВАМЕ"

7

реалист

преди 6 години

С разкритият от последните дни, Шенген ще го гледаме през суджук.

6

sport

преди 6 години

Да не са луди да ни приемат в Шенген? По-добре са си така. Имат си едни викарии, които всеки път гласуват против. Приеха ни в ЕС за да направят буферна зона, ама нещо не им се получи филма, поне на първо четене. А как да ни приемат в ЕС, като тук е разграден двор. Тая ограда не спира нищо. Отделно нямаме техника и хора, а не на последно място хората изкарват пари от каналджийство. Да не говорим за нивата на корупция, които са КРЕЩЯЩИ. Как да ни приемат в Шенген, питам аз?

5

Анонимен

преди 6 години

Само на read-only

4

и аз да кажа

преди 6 години

Не ни трябва Шенген , защото не гарантира управия в нашата немотия. Най - вероятно да станем още по- зле.

3

ТHE Патриот

преди 6 години

брей ,че тоз еФрохаливат като при бай Тошово време .таз година частичен догодина получастичен хехех!Ефрабия е едно недоносче!

2

Дъблин 280

преди 6 години

Накрая ще ни вкарат у Шенгена само, за да ни напълнят едно хубаво с камилари и после ще ни изгонят, за погазване на човешките права.

1

zeus

преди 6 години

Значи след 12 години в ЕС все пак ни позволиха да погледаме сладоледа през стъклото на витрината :)