50

Анонимен

преди 6 години

До До 31всичко са дали на света, и са научили европа да се къпе и да ползва тоалетна, дали са и музиката, европа не е виждала и чувала за оркестрова и маршова музика, дали са на европа хиляди работи, не искам да си губя времето с вас да ги изброявам. За нас историята говори, няма нужда ние да обясняваме. А Европа се тресе от страх в момента но каквото и да прави ще продължи да губи позиции.

49

Анонимен

преди 6 години

Било го спирало правителството! И българи и македонци са по долни *** но ще си броим космичките по пищялките! Велики сме наистина и сега като ни шляпне професора ще минем с глава по-напред пред македонците! Леле мале каква пародия на национално самочувствие!

48

Анонимен

преди 6 години

До един българин-юрист 72И той и суджука са исторически "истински" българи е най-логичните приоритети и логично мислене! :)))))

47

един българин-юрист

преди 6 години

Божидар наистина е от бога пратен дар, един голям българин, ще остане в българската история като голям историк, да си жив и здрав Божидаре дълги години

46

До 31

преди 6 години

знай, че турците не са дали култура, изкуство, знания, наука на Европа и света, а са далисамо насилие, потурчвания, геноциди на народи.Затова и не ги искат в ЕС, не ги уважа-ват никъде, вкл. и в Германия и Западна Европа.И няма да влязат никога в ЕС.

45

Ани

преди 6 години

Путин губи и не може да финансира Макетата. Лошо.Комунизмът си отива. Може би по-бавно от колкото искаме, но хубавите работи - бавно стават.

44

Makedon

преди 6 години

Ah be Bozo ...... Gospod da te krepi na umot

43

Анонимен

преди 6 години

Дедо Божо гледкай си пенцийката и да си жив и здрав.От време на време да те виждаме по телевизията да ни говориш за славното ни минало / за разлика от сегашното ни неславно /.

42

Анонимен

преди 6 години

Давай Божо,пердаши ги яко....

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 62Затворено откъм тесногръдие и примитивизъм! Представяте ли си Швейцарците, ако бяха гракнали преди години, че италиянския канто е най-велик в сравнение с немския и останалите 3 да кажем, докъде биха стигнали в момента? Обаче те имат национално самочувствие което се е градяло винаги въз основата на звено от обединени националност! Ние и македонците - тотална противоположност! И резултата е че сме с почти до долу свалени ***! Не е необходимо да си "професор" за да го прозреш!

40

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВъпроса не е до предателство, въпроса е до истината колкото и горчива да е тя за българите. Истината е че българите живеят в едно от най затворените общества в света, нищо не знаят за реалния свят. Дори някой успех в спорта, или концерт на западен изпълнител (нещо което е всекидневие в другите страни) стават веднага централна тема в новините. Отстрани изглеждате много жалки. Единственни сте които толкова много подтискате своите малцинства и учите децата си да мразят другите, което в крайна сметка разрушава вашето собствено общество.

39

Анонимен

преди 6 години

До 2023ей недей да обиждаш турците, кръстоската е между магаре и ***

38

Анонимен

преди 6 години

До Божифаре,отговарям че най-много от всичко съм жалък българин

37

Анонимен

преди 6 години

черни турци, бели турци, на всеки намирате по нещо, вижте себе си или по точно професорите си на какво приличат и колко са бели. Никой не иска да е българин, дори вие като излезете в чужбина се опитвате да криете че сте българи но не се получава, личи ви отдалече.

36

Божифаре,

преди 6 години

Чудя се,кое преобладава при теб- жалък,смешен или нагаждач?

35

Анонимен

преди 6 години

има черни путински ердогански турци и светски европейски турци.нашите са от вторите.

34

50

преди 6 години

скопие се отказа от вас.има го написано черно на бяло.за ес не само топките а и майките си давате.докат търсихте кокалите на александър велики фанахте к.ра на албан велики

33

anonimen

преди 6 години

AMAN nemoj Bozo taka ... aman .... ami nali sega sme braka kako taka ami nas MAKEDONISTITE ni se tresat topkite od strav od tebe PEZIONEROT

32

Анонимен

преди 6 години

сегашните турци са бели турци и черни турци.първите са потомци на старото население на анатолия и балканските народи.от тях произлиза интелигенцията и образованите хора в турция които искат да живеят като европейци.черните турци са потомци на номадските племена огузи и други дошли от централна азия.те са поддръжниците на ердоган.това са гастърите по германия холандия и др които до 80%гласуваха за ердоган.нашите турци гласуваха срещу ердоган за светска демократична турция

31

Анонимен

преди 6 години

къде,в кои райони е имало преселения на османци и колко много преди. пишеш наизуст без нищо конкретно