71

Анонимен

преди 6 години

До Roki Той пък ЕССР с едно завидно бъдеще -затвор на народите

70

Анонимен

преди 6 години

От вчера и Полска СИЛЕЗИЯ иска референдум за независимост ,ама докато Днес получат ,,опорните точки ,,т.е. разрешение да напишат нещо ,ще минат дни . Така е когата си покорен .

69

Roki

преди 6 години

Каталуния и Кюрдистан две нови ''държави'' без бъдеще!

68

Анонимен

преди 6 години

Как да няма правила. Правилата са Пучдемон обявява днес независимост и утре Каталуня подава заявление в имперската канцелария в Москва за покровителство, защита и влизане в Таможния съюз при икономическите лъвове Армения, Беларус, Таджикистан и Туркменистан.

67

Анонимен

преди 6 години

Все едно Добруджа у нас , че стане ли нова Каталуния

66

TOP SECRET

преди 6 години

Кюрдистан е Област/местност която обхваща Турция , Сирия , Ирак и Иран а не Държава

65

Имаме проблеми

преди 6 години

ОПита от ЗАкОННИТЕ референдуми в Крим ,Луганск и Донецк подаде ,че природата активира внезапно лидери и население за блокиране н а бъдещи проблеми вкл особенно жестоки.Там проблема са оказа нагъл проникващ терор през телевизии на украински език.Проникват бесове които руския език блокира мигновенно.Колеги да огледат парламента в Киев където са принудени да говорят само на Украйнски ..ще видят снимани бесове в различни пози..Бесовете често правят там масови побоища.

64

ПОлзват холограми

преди 6 години

Сравнете кадри от Конгреса в САЩ и от Каталуния.Ще видите едни и същи специфични увреждания на зениците от проникващ през холограми ГОЛям медиен масов убиец..Същите увреждания има в зениците и човек на Име КЕйми/директор на FBI до скоро/.

63

ПОлзват холограми

преди 6 години

Преди години намерихме диви череши в Балкана обсебени от "Черна душа масов убиец" около почернени стволове се виждат ясно спещи извънземни като огромен пашкул..Подобни вече активни черни масови убиици засякохме преди две седмици при проверка на училища за тежки увреждания от терористични камери .БЯха пострадали всички деца от гимназия в Ловеч известна като КБУ..Терористие чрез камери с черни холограми бях а им пробили охраната на главите .

62

JJIvanovИма инвазия

преди 6 години

Колкото по сложни стават условията на живот толкова повече княжества се появяват.Проверете срочно от сателити Кюрдистан и Каталуния за специфични около тежко радиоактивни отложения от минала тежка нуклеарна война проникващи в момента терористи от външна за слънчевата ни система цивилизация.терористите произвеждат под техен обемен контрол оръжия за масово поразяване вкл инсталирани в холограми черни високоплътни са най рискови..Подобни увреждания има в региона на Донбас

61

158

преди 6 години

Така е с изкуствено създадените държави. Гледайте Борджиите и ще разберете за какво става въпрос. Малко са чистите нации. Винаги е имало борба за преразпределение, защо сега трябва да са установени нещата и непроменими? Отговорът е - за по-лесно управление, по-скоро манипулиране.

60

Ebboo

преди 6 години

Nov Map Apps Katalunia, ...nov Map Apps Kurdistan...novi prilojenia...

59

Анонимен

преди 6 години

Тази сутрин по БНР съобщиха, че областите Емилия-Романя, Венето и Ломбардия също искат независимост от Италия. Какво се случва всъщност?

58

Циник

преди 6 години

Наздраве

57

Анонимен

преди 6 години

Словенци и хървати как се отделиха от Югославия?Дотогава живееха заедно,мирно и спокойно.Другите не искаха тези да се отделят,но те го направиха.Не помня тогава демократичната общност да ги е упреквала!Мнението беше че имат право.Еми и Каталунците имат право да са независими!А чехите и словаците?Бяха Чехословакия!Разделиха се.Не виждам нищо страшно и драматично.Съществуват и обратни примери-така че-тези неща се случват и са нормални.Навремето пък австрийци,унгарци,чехи са се обединили-АвстроУнга

56

само да припомним

преди 6 години

Само да припомним, че сегашното оспорвано корумпирано "правителство" в Мадрид е пряк наследник на фашисткия режим на диктатора Франко. И че испанската конституция беше съчинена от Франко и е антидемократична и антиевропейска.

55

Свобода

преди 6 години

Факт е че каталонците:1) имат собствен отделен обособен език2) имат собствено самосъзнание3) били са (и все още са) разчастени от Франция и от Испания4) винаги са се борили за независимостФакт е че кюрдите са:1) Отделна нация със собствен език, култура и история2) Разделени са хитро в Иран, Ирак, Турция и Сирия от гадните англичаниДивиде ет импера (разделяй и владей)Долу гадните империалисти, свобода за народите и правото им на самоопределение!

54

Циник

преди 6 години

Все някой трябва да работи - та ръбовете да получават еврофондове!Пхахаха

53

Циникдо 65

преди 6 години

Ръб...ти още не си се научил да говориш..мучиш само!

52

Циник

преди 6 години

Айде цъ рву ли...утре съм на работа!Да плащам данъци в немската хазна....та да храня тарамбуки....и вас покрай тях!Тъ ртеи безработни...пхахаха