57

Анонимен

преди 6 години

Голямо жлъч по ГЕРБ в тоя форум бе.И всичките коментари по време когато нормалните хора са на работа.Лукойл е частна компания но с български представител в нея с право на глас.Р.Овч.до скоро беше такъв,а сега е подсъдим...Съда ли решава кой е крал или "жълтия весник" БСП.

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен63 с образовани хора

55

Бай-Кольо

преди 6 години

Тоз мъж много кадърен бе,пространствен...и митничар става и сиренар и бензинджия...утре може и неква тежкарска фирма да ръководи...неа майтап. :))))

54

Анонимен

преди 6 години

Да не забравяме от 1944 до 2009 ...С какви бяха пълни - общини , администрации, банки , бизнесмени. ... айде малко по кротки.

53

Анонимен

преди 6 години

ДО 61: "От признанията на Нинова разбираме, че част от "суджуците" на Позитано са "Лукойл" и "Митници"."...и млякото - "Елби Булгарикум" !

52

Анонимен

преди 6 години

От признанията на Нинова разбираме, че част от "суджуците" на Позитано са "Лукойл" и "Митници".

51

Анонимен

преди 6 години

KORNELIA NALI BESHE PRI CERNIA VANIO KOSTROV,NALI IMENNOTTAM ZABOGATYA.A YONCEVATA DA SI SPOMNI,CE DORI STRANISHEV SE OTKAZA OT NEYA I YA ZAHVARLI KATO IZPOLZVANA STOKA.

50

Анонимен

преди 6 години

преди години беше митничар и се прочу с контрабанди и далавери по сръбската граница, а тя беше костовистка приватизаторка

49

Калеко Алеко

преди 6 години

кУрнелийо *** си !!! След загубата ти на парламентарните избори, нерегламетираната ти среща с ге.Решетников, изцепкатата ти с тезата: "Какво ни е отнела демокрацията", както и с китките които поднасяш на паметниците на комуниститически диктатори .... Просто нямаш място в българския парламент .... !!!

48

Учудване

преди 6 години

Най-ми е чудно защо на Нинова мъжа се е хванал на работа след митничарството. Много са лакоми .

47

Байфидан

преди 6 години

До гробокопача. А как реши, че ти си умен? Ами то наистина се вижда какво прави ГЕРБ , когато е на власт и какво правят другите. И затова мнозинството от избирателите гласуват за ГЕРБ, затова печелят за четвърти път парламентарни избори (поредни), затова Боко ще има и още един мандат. Дали това е случайно, а? А плювачи като теб хайде да не се мислят за по-велики от стотиците хиляди гласували за ГЕРБ - направи си труда да видиш статистиката кои слоеве преобладаващо гласуват за ГЕРБ.

46

Къде са

преди 6 години

Нинова говори само за суджуци напоследък. Като я гледам как прогресивно наедрява веднага разбрах какво е станало със суджуците.

45

Анонимен

преди 6 години

тази след ПТП има пукнатина в мозъка и изпада в безмозачно бърщолевене.Скоро ще започне и дименсията ......

44

Дали

преди 6 години

всичко ще си каже г-жа Лъжа.Какво стана с Техноимпекс , къде са милионите?

43

Анонимен

преди 6 години

Съпругът на другарката Нинова много кадърен бил бре. Всички висши държавни постове обиколил ама всеки път когато идвали техните на власт напускал и сменял позицията. Горките Нинови, живи да го оплачиш.

42

Байфидан

преди 6 години

Нинова, нинова, тази топка си я забий в кокошия за_ник. Много добре знаем какво представлява БСП - и когато е на власт, и още повече когато не е. А хора на такава позиция, на каквато е мъжът ти изобщо не разчитат на смешната заплата, а на други неща - много добре знаеш какви.

41

Анонимен

преди 6 години

От изказването на Нинова се разбира, че "суджуците" на БСП идват от руските земи, а на ГЕРБ - от европейските !

40

Анонимен

преди 6 години

Ама че йезуитска логика има Борисов! Може да каже на кмета ха Хасково да си подаде оставката, а не може да каже на Цветанов да спре да се цели в Президента, защото клати лодката! Всъщност, глупостите на Цветанов, Деса Атанасова, Караянчева ... клатят ГЕРБ. И скоро ще жънат резултатите. Колкото повече, толкова повече

39

Валю златния

преди 6 години

До nilesevАйде,бе зареждаш в Лукойл,ама друг път.Пишеш измишльотини в качеството на платен ***.Сложи ръка на сърце като вожда и кажи- да пукна,ако лъжа.

38

OMV

преди 6 години

До nilesevПълни от ОМВ и Шел бре, те западните не лъжат, нали? Друго си е демократично да те eбaвaт?