93

Анонимен

преди 6 години

Я вижте опредлението на ФБР - тероризъм са подобни действия за принуждаване на правителството за постигане на определни обществени или политически цели. И когато те атакуват държава от другия край на Океана и допуснат, че е нормално да има "косвени" цивилни жертви и да създадат гражданска война, за да сменят обществения строй и да принудят "диктатора", заедно с властимащото правителство да им предаде властта - тогава какво е?

92

Анонимен

преди 6 години

До WTFA колко истина има в "официалните" съобщения :-)???

91

Анонимен

преди 6 години

До Анонименkato tebe

90

@

преди 6 години

Как да разбереш такъв човек и постъпката му?Милионер, без здравословни проблеми, има си приятелка дори, живее близо до Лас Вегас на топло и приятно място... може само да се радва на живота, няма никакви грижи или проблеми, може да си позволи каквото му душа иска.И какво се оказва искала душичката му?Да избива невинни хора. След което да си пръсне моз*ка преди да го арестува полицията.Психично болни хора има навсякъде по света, но в САЩ имат неограничен достъп до оръжие.

89

В.

преди 6 години

До В.Грешно адресирано - до 97.

88

В.

преди 6 години

До до 94Те американците са на тази територия поне 2000 години. Изобщо сне са избивали индианци или просто индианците на са демократи и избиването е акт на внедряване на демокрация.

87

Аоа

преди 6 години

Ц Р У създаде всички терористични организации .да проверят в техните списание.

86

Анонимен

преди 6 години

ИД как не е поела вината досега?

85

Анонимен

преди 6 години

Кефи ме Махмуд какъв чакал е.Веднага индетифицира тоя на снимката като християнин.Още малко ще каже,че са ходили заедно но църква.Него го било страх защото синът му се казвал Мохамед и жена му си покривала главата.Ама седи на социална помощ в Европа,нали.Не иска в Афганистан.Там нали няма християни,нали те му пречат?Колко са лицемерни тия хора.

84

Писимист

преди 6 години

Нима зомбите на терористичните организации дето се взривяват сред невинни хора не са психари самоубийци бягащи от биезмисленият си живот?

83

Ач

преди 6 години

До АнгелАбсолютно вярно,но в законите на щата им пише друго....

82

Валерката

преди 6 години

Най - вероятно просто му било шумно от музиката.

81

Анонимен

преди 6 години

До Аноним,koi ti kasa 4e arabite ca teroristi,ot zeliqt svqt ima teroristi

80

Анонимен

преди 6 години

Християнска държава - всички мерзости и гнусотии са позволени - само да не се правят открито..

79

Ангел

преди 6 години

Деянието което извърши този Умопобъркан човек не може да се нарече Терористичен Акт защото зад всеки терористичен акт стои някаква идеология ,извратена кауза или фанатизъм.А деянието на Падок мога да определя просто като ужасно престъпление извършено от един крайно депресиран ,побъркан човек.Той няма идеология,последователи или каквато и да е кауза.Просто болен мозък.

78

до 94

преди 6 години

Ако беше малко по начетен и информиран щеше да знаеш че словосъчетанието 'Империя на Злото" е въведен от Американците в разгара на Студената война и така са Наричали Съветския Съюз.Това на една страна. Ти дори не знаеш какво означава думата Империя.САЩ никога не са били Империя защото не са завладявали чужди територии за разлика от СССР които са имали над 20 републики в техните граници!!!

77

муспи

преди 6 години

До Попов Въпрос по същество - с оръжие там е невъзможно да се влезе! Значи той е закаран там с автоматите и хатроните - всичко много по тежко че да се носи от един човек, - може би с електрокарче на обслужващия персонал. Кой може да разполага с охраната на това скъпо място? - Естествено който разполага и с парите и правителствата на САЩ, ЕС и всички останали, - България също не изостава! Виждате - убивай евреи си е природно явление!

76

Анонимен

преди 6 години

В САЩ Битовата престъпност е 5 пъти по ниска от тази в източна европа. Нямаше да има мутренски години в България, ако всеки чичка имаше по един глок. Като знаеш, че при всяко едно влизане с взлом могат да те гръмнат без да питат и без да понесат каквито и да било наказания. Нож с две остриета е свободният достъп на оръжиям но има повече ползи от недостатъци.

75

мислител

преди 6 години

В света има 4 империи на злото.Всички беди по земята са причинени основно от тях:1) САЩ2) Саудитска Арабия3) Турция4) Израел

74

Лукавия

преди 6 години

До ПоповПопов, ти в хотел влизал ли си? Кой проверява какво има в куфарите?