22

Анонимен

преди 6 години

За кой път крадливата Картофелия прави ремонт на ремонта на ремонта? Колко пари са откраднали заедно със Суджук паша, само те си знаят. Няма ли някой да и направи една ревизия, за да се установи мащаба *** грабежа? А НАП кога ще и провери имуществото и, как и с какви пари е придоубито? Явно Суджука я пази защото е добричка, дава му колкото и каже. Разсипа София тази пейзанка от село....некакво си село.

21

Анонимен

преди 6 години

Минавам по 6 пъти на ден по "ремонтирания" участък. За затвора сте, крадци подли. Няма такова редене - пълна щета! Разлика с преди почти няма. Освен дебелият комисио за вас. Терминал 2, гaдoвe! Прокудихте ни!

20

Българина

преди 6 години

Само ще ви кажа че с 7 млн в провинцията се асфалтират 50 км градско...

19

CERBER

преди 6 години

До Неблагодарни БългариОплаквам се не от ремонта, а от качеството. В Дания ако някой изпише подобно качество вероятно ще си направи харакири. Тепърва предстои да разберете колко ронлив ще се окаже материала, с който са направени тротоарите.

18

CERBER

преди 6 години

До Радостин БеловОтсечката която се ремонтира е 1,1 км. за 7 милцона. С 7 000 000 на километър можеше колите и в тунел под земята да влезнат.

17

Анонимен

преди 6 години

ей всичко в милиони се брои, една улица как така излиза все едно сребро полагат....а скоро и злато, че цената все им расте ли расте.

16

Анонимен

преди 6 години

Като слагате по 2 пръста асфалт, по скъпи ще са.

15

Иван Пешев

преди 6 години

И затова ги продават под масата , искам да видя отчет за паветата които са извадени от улиците и къде са сега !!! Народа си ги е платил а сега разни тарикати си присвояват парите.

14

Радостин Белов

преди 6 години

Почти 8 милиона лева за Дондуков? Верни ли си цифрите, които чета?

13

комисионните

преди 6 години

Не са важни паветата. Важно е, кой е гепил комисионните!

12

стига шум и прахоляк

преди 6 години

Всички булеварди трябва да се асфалтират. Павета, и то качествено наредени, единствено в малките квартални улици. Цар "Борис Трети" и локалните платна са в ужасно състояние. Никой обаче не мисли за ремонт на най стария и красив булевард в София.

11

Неблагодарни Българи

преди 6 години

Фандъкова прави всичко по силите си да задоволи желанията на бай *** ама не става. По-скъпи са, но са по-хубави. Щото най-евтико с чакъл ама едва ли ще ви хареса.Ние, за голямо съжаление, можем само да се оплакваме. Кой ли не ни е виновен. В Дания казват за българите,че са нацията,която се опаква от всичко. Кой да се жертва за вас, като после ще го оплюете и обезглавите. Аз не бих.Прости, лоши и нахални това сме ние.

10

кво стаа

преди 6 години

Поредната издънка на Картофелия, не са ли вече много?Но пък има още за гепене, бръшнения човал няма изтръскване!

9

боян

преди 6 години

"непредвидени разходи" е прекрасна клауза - и за възложителите, и за изпълнителите.особено, когато се "усвояват" народни пари

8

Анонимен

преди 6 години

оставка!

7

Анонимен

преди 6 години

Добрев бил назначил пет човека ореваха света те се намърдаха из всички партии само в герб се не знае колко са и чии са ореваха света циркове циркове кои е по гладен я да видим в ловеч преди бе до 9 коляно сега как е родата си стои сменила партията шев от една партия шев на друга ореваха света за едно момче

6

Анонимен

преди 6 години

Асфалтирайте бул.Ситняково,че е като офроуд писта за рали Париж-Дакар

5

Нелъжец

преди 6 години

Кое е по скъпо, паве не ремонтирано 20 г( На Дондуков поне 30години) или асфалт който постоянно се ремонтира( Цариградско шосе, бул. Брюксели мн. други)

4

Димов

преди 6 години

Ще направят и невъзможното,но да продължат с асфалт. Сега и този статия в подкрепа на асфалта, точно преди новата среща...

3

Анонимен

преди 6 години

Няма измислена по-трайна настилка от паважа. Друг е въпросът какви специалисти ще го редят.