41

Petrov

преди 6 години

Боко се разбрал да не правим проблеми на Европата,т.е. да не искаме пари от "голямата началничка" Меркел. Иначе може да си правим лаф мохабет на Балканите докато пак дойдат турците.

40

Lan

преди 6 години

39Крайно време е да заровим старите кокали и вражди и да се обединим. Защото Турция се ислямизира и проосманизира със страшно темпо, а това не означава нищо добро за нашите държавици. Само обединени имаме някакъв шанс! В тази връзка тези стъпки са много добър ход на Борисов!

39

stranza voivoda

преди 6 години

a be mai 4e triabvashe oste sto godini da po4akame -za da razberat balkanskite 4eda 4e sadinenieto pravi silata i prosperiteta na naroda....... nishto---po dobre kasno - otkolkoto nikoga ; ne sme za podceniavane 4eterte darzavi vzeti zaedno sme sila i ikonomi4eska i strategi4eska i voena ako shtesh a i verata ni e edna -ISTO4NOPRAVOSLAVNA ........ yspex v na4inanieto.......

38

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е съседите ни да признаят, че са завладели български територии и подложили населението им на геноцид.

37

Makedon

преди 6 години

Bravo....... za Bojko Borisov ete gledate deka e CAR na BALKANOT

36

Анонимен

преди 6 години

Къде е зеленият чорап да наложи едно вето на срещата на балканските лидери?

35

Анонимен

преди 6 години

Всички знаят че решенията какво ще става на Балканите отдавна се вземат само и единствено от султана край Босфора, тия четиримата са само пионки и фигуранти за заблуждение на стадото

34

Анонимен

преди 6 години

До 27 Каква държава е македония, че да се включва сред ГОЛЕМИТЕ.

33

Бдинец

преди 6 години

Наш Баце на общата снимка, изглежда, като бос на мафията в USA от 30те год. на миналия век, дори Ал Капоне би му завидил.

32

Анонимен

преди 6 години

VSICKI BALKANSKI DARGAVI TRYABVA DA SE PODCINYAVAT NA BALGARIA I BOIKO BORISOV,ZASHTOTO ZNAYAT ,,VELIK E NASHIAT VOINIK,VELIK,VELIK..."

31

Анонимен

преди 6 години

На всеки разумен човек му е ясно , че това е добра новина, но някои хора предпочитат лопането в гърдите дори и при празен хладилник отлколкото прагматизъм и смирение за да има повече перспективи пред нас..Те обикновенно такива стоят по-дълго по форумите..

30

Анонимен

преди 6 години

Нямам против съюз със съседите, но трябва да внимаваме и да се пазим от шовинизма на сърбите. Те са най-коварните съседи. Под мазните приказки за равенство и братство си прокарват най-шовинистичните идеи и така проляха много невинна кръв на Балканите и унищожиха Югославия.

29

Анонимен

преди 6 години

Снимка на крадци и ***. България помни една прекрасна история със съседите си, които я разпокъсаха и тормозеха след освобождението. България помни договорът, в който не присъстваше един българин, на който милите ни съседи грабеха жадно българска земя с български хора.

28

до 25

преди 6 години

То понеже ние не сме ги напади и т.н..аман от тесногръдие, за нас е важно да се разбираме сега и това ми е достатъчно..ооне на мен като гражданин на България. Таз балканска комплексарщина е отвратителна..всички сме много велики и сме най бедни в европа

27

Край

преди 6 години

Франция и Германия що са се били - повече и от нас на Балканите Ама сега разбраха че само заедно могат да са сила в света. Време е и балканските народи да го вденат.

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26можеше и македония да бъде включена

25

Анонимен

преди 6 години

по-добър от борисов - не сме има ли!добър или лош но го умее

24

Анонимен

преди 6 години

Преди 104 години предшествениците на същите тия, с които Боко се целува днес, са нападнали България от три страни, заграбили са изконни български територии и са изклали хиляди българи!!!Днес според Боко и ГЕРБ проблеми нямало, целуваме се с тях и всичко е наред така ли???

23

Анонимен

преди 6 години

A kude e turskiya prezident,vie may ne znaete che bez nego nishto ne moje da se reshi na balkanite

22

yoyo

преди 6 години

Мутрата е по големия *** от мамагала