29

аз

преди 6 години

Я глей, кви бузаци отпрал и тоя! Замязал е на риба попче!

28

Добрев-Кмет

преди 6 години

БСП са експерти в манипулациите и изкуствените скандали. Сега години ще разказват за Хасково-гейт без да го е имало. Единствения полезен ход на ГЕРБ е да предизвикат предсрочни избори в Хасково и Добрев да ги спечели убедително. Хасковлии са много практични хора и ако наистина са видели полза за себе си от усилията на Добрев за развитие на региона ще го изберат. Тогава ще стане ясно, че Йончева и Нинова не са никаква алтернатива за Хасково или България, а просто лаладжийки.

27

Анонимен

преди 6 години

За пети път от половин година , комунизъм по Бойковски ! ,, Какво тук значи някаква си личност "

26

Анонимен

преди 6 години

Довижданеееееееее!!!!!

25

Смешник

преди 6 години

Нищо няма да стане.

24

Анонимен

преди 6 години

Има ли прокуратура няма ли да се самосезира и да започне следствие или и тя кара на партийни суджуци.

23

Анонимен

преди 6 години

Най-обикновен герберастки феодален крадльо. При това с купена диплома.

22

ponti

преди 6 години

Така се печелат избори- обсебване на силовите структури и администрацията. Стара формула не без теоретическата и идеологическа поддръжка на Koziak Str.

21

Тръбахо

преди 6 години

А защо БСП мълчат за Делян Димитров - мъжът на Севда Арнаудова( пиарката на Борисов). Всъщност Борисов им е кум ...та Делян Димитров е в борда на Булгартрансгаз! Лесно е да се провери!

20

Анонимен

преди 6 години

Самият факт че герберастите определят като "достоен човек" индивид за който има данни че е извършил куп ПРЕСТЪПЛЕНИЯ е показателен за моралната чистоплътност в тази шайка пладнешки разбойници.В Германия до сега да ги бяха арестували ВСИЧКИТЕ (кум,сват, на жената брат и т.н.)а в Бг чуваме само хвалебствени дитирамби и гьонсуратски обвинения от рода на "Аааа,ами то на нинова мъжа работи в Лукойл" като че ли Лукойл е държавна а и дори да беше това не е конфликт на интереси.ОТВРАТ Борисова

19

Анонимен

преди 6 години

Shte ima vote na nedoverie drugata sedmica i shte kupuvat Mareshki ako Dobrev ostane 100%

18

...

преди 6 години

..един приятел (вече покойник) беше казал: Кой каквото правил, накрая минава през касата...

17

...

преди 6 години

Баш суджука се чуди вече как и от кого да се дистанцира. Скоро, както е тръгнало ше трябва да се дистанцира от себеси.... и тогава ще трябва да плати за всичко :-)

16

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е гербаджиите как ще обяснят, че въпросният Делянчо Джуката с диплома бакалавър по изкуствата при това фалшива беше назначен за министър на Енергетиката, забележете.

15

суджи vs карнач

преди 6 години

Добрев е дялан да носи на суджуци, както и на сух бургаски салам. Подминал бил с пренебрежение единственно карначетата и русенската наденица

14

Двете Качества

преди 6 години

Всеки суджук, в прдишният си, е бил най-малко едни гобняно длибельо ц'ърво.Разлика е че едни суджуци са правени след като реТКалното черво е било добре умито и го тъпкали с месо от елени. А другите, второкласните Суджуци много много не ги умивали и направо ги тъпчели с кожи, трътки, уши и опашки. Те били предназначени за вътрешния пазар, а първите нелегално ги изнасяли в задната им суджуконоска, майна!

13

Край

преди 6 години

Елена Йончева наруши омертата - червени и гербаджииски фирми да си делкат баницата "саниране".

12

Анонимен

преди 6 години

Следващия милионен транш към Хасково пак Делянчо ще разпределя .

11

Анонимен

преди 6 години

Баш суджука къде се покри,страхливеца долен сикаджийски?

10

cazzo duro

преди 6 години

Има ли нещо по-гнусно от елементарна амеба продала се за копейики??? Некадърна *** тролеща против България , дала си *** "под наем" на смрадливите руснаци????