66

Анонимен

преди 6 години

До ЕВРОЦЕННОСТИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА ПАЛКАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ,КАКТО И КРИЛАТИТЕ РАКЕТИ ,САМОЛЕТОНАСАЧИТЕ ,БОМБАРДИРОВКИТЕ .

65

стига си врещял

преди 6 години

До Анонимен 68Нямаш ли кирилица бе!?

64

Анонимен

преди 6 години

I BAG POLIZAITE BIAT I SA GOTOVI DA UBIVAT MIRNI HORA-V POLIZIATA SLUGAT NAI- SHTASTLIVITE HORA,KOITO NE ,MOGAT DA SPYAT A KO NYAKOGO NE OKRADAT ILI BIYAT.

63

Минувач

преди 6 години

Героите по усвояването на Еврофондовете и на Правителствените заеми, в размер на БВП на Испания, останаха от около две години без сериозна финансова подкрепа, поради преразпределението на приоритетите на Брюксел към Източна Европа(България, Румъния и т.н.), а и поради Дълбоката политическа криза вихреща се в Мадрид. - Явлението на разцепване или самоизяждане на Политическите Глутници, делили националните си и европейски блага, ще става все по-типично при слабо Лидерство и при сериозно забавяне на Икономическия растеж в ЕС, въпреки Геополитическата им експанзия и Наднационален Авторитарен Конфо

62

Анонимен

преди 6 години

Турция е кирташко и калташко стадо от убийци.

61

ЕВРОЦЕННОСТИ

преди 6 години

ИСПАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ СЕ РАЗХОЖДА С ПОЛИЦЕЙСКА ПАЛКА В РЪКА.

60

що бе

преди 6 години

До Анонимен 60А знаеш ли тази "варварска пропаднала" държава че за месец вади толкова,колкото България за 1 година,че и отгоре бе,***!!

59

Анонимен

преди 6 години

В Украйна били минали вносните провокации... Те и в България минаха, ама се правите, че не помните, щото ва е срам и е ясно кой от къде е ;)-

58

Анонимен

преди 6 години

Утре смятам да накарам жената да ми направи мусака по герберски - заменя картофите с луканка. Последния път като ми я прави не беше обелила луканката, защото била прясна и не и трябвало - кожичките били много финни... Ще и резна картуната на тая бесепарка! Да ми прави мусака по герберски без да обели луканките! Туй и по турските села и догановите вили го няма! Дори с агнешка луканка никой не го прави така!

57

Анонимен

преди 6 години

Турция ви взе АЕЦ - а и Потока. Бяха им подаренби от Бойко Банкянски Луканкович. Колкото и да са зле, поне имат независима политическа класа, която е и национално отговорна и горда.

56

АНОНИМЕН СОРРОСОИД

преди 6 години

"Тия вносни провокации в Испания няма да минат."Що бе, в Украйна минаха. Сега с вашите камъни по вашите главички. Я какво хубаво каталунско майданче може да стане, не бъди черноглед и лош пророк. Между другото дедо Сороссс как е, мърда ли още дъртата гадд?

55

Анонимен

преди 6 години

Турция е пропаднала, прогнила, варварска държава. ФАКТ!

54

Мастър Йода

преди 6 години

Като не разбираш що коментираш? Сепаратистите са на Мустафар и Императорът изпрати Вейдър и той ги изкла. Си е евало майката с други думи.

53

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам, сепаратистите как очакват да ги третира полицията?

52

до 60

преди 6 години

Истината е, че Турция отново е бита карта. Докато Ердоган самовлюбен начинаещ диктатор си въобразява, че Османската империя ще я бъде наново...дуууупе да Ви е яко.

51

Анонимен

преди 6 години

Тия вносни провокации в Испания няма да минат.

50

Mda

преди 6 години

300 000 turski robi ni kopat kartofite I tiutiuna iz kardjalijskite chukari I Deliormana.Sred na rabotna zaplata v Turkey 1500 liri.1 lira=2 leva ili 750 lv.Sredna zaplata v Bg -1080 leva.

49

Анонимен

преди 6 години

2,5 милиона българи чистят тоалетните и мият чиниите в турските и арабските ресторанти в Германия, Франция, Холандия, Англия, Испания...

48

Анонимен

преди 6 години

До SmejЕрдовите хора във форума сънуват фантазии, 2009 - 650млрд, 2016 - 850. Като не е ясно колко от новите 200 млрд са от кредитния балон, който ще се сгромоляса по причина глобалната криза. Т.е. реалния ГДП е под 500млрд с тенденция надолу а не нагоре, по подобие 207-2008 - 100млрд надолу за една година - балон като за учебник. Не че гърците не са като тях, де :-)?

47

Smej

преди 6 години

До Смех Тези данни Ердоган ли ви казва или главния мюфтия. И темата е Испания. Да не би Турция вече да я мина по БВП?