26

Анонимен

преди 6 години

Абе къв е тоз пункт на който няма една думичка написана на български? Все едно влизаш от една румънска провинция в друга! Скандално!

25

Хахаха

преди 6 години

Боцо, с лентички вече може да покрие цялата магистралка,София- Бургас.Ще се вози луксозно върху килим.

24

Анонимен

преди 6 години

BRAVO BOIKO NARODA PROYADE ASFALT.

23

K

преди 6 години

От кога на Констанца казваме Кайнарджа или както го пишете?

22

Знаещ

преди 6 години

Дано да живее края в тия села.

21

Коректен

преди 6 години

Драга Вера, ти правиш ли разлика между пътно платно и пътна лента. Румънският път от Липница към границата е двулентов. Близо до границата се разширява на четирилентов. Българският път от границата до Кайнарджа е двулентов. Влез в Google Earth Pro и може да провериш написаното по-горе.

20

Анонимен

преди 6 години

Предлагам от българска страна да направим пътя осемлентов на 50 метра преди границата, както румънците са направили двулентовия си път на четирилентов малко преди границата и шараните ще се радват.

19

Анонимен

преди 6 години

Герберасчета , спрете се ! Поне за днес ! Още две обвинения срещу вашия човек БОРШУШ - БОКО , нова схема на ГЕРБ / добрев/ в Булгаргаз ! Подарете ни ! Стига ни вече ! Утре пак !

18

Анонимен

преди 6 години

В Ръмуния пътя е четирилентов само непосредствено преди границата, примерно на 300 метра преди границата, иначе и там пътя си е двулентов, както в България. Е, трябва и в България поне на 30-40 метра преди границата да го направят 4 лентов ...

17

Шаран-БГ

преди 6 години

На българска територия кой открадна двете платна от пътя ? Как е възможно румънците да направят път с четири платна, а ние с две ? После от Липница до границата посока Кайнарджа има още две румънски селища - Коюджик и Карвън. Вероятно път 7001 е този,на който е ГКПП-то и той води в Карвън на 3 км, а Липница е на още 7 км от Карвън, общо 10 км.!Ама Л.Павлова каза- АМ " Черно море" няма да има !! Да карат през бъзака и копривата!Видин-Ботевград АМ - след 100 години !!

16

Анонимен

преди 6 години

До 16 С обещания за Шенген Цвъки и Тиквата печелят трети избори в България с калпавия матрял

15

inatut

преди 6 години

ДО 14ТУПАН - ГКПП в източната част на ЕС още си има между много държави. Дали има или няма контрол е друга тема. Не може просто да минаваш границата където си искаш, това да не са шумкарите с подводниците на камчия. И тук така - сега ще е ГКПП, после като влезем и ако в Шенген, полиция няма да има, но това пак няма да значи, че ще може през полето да си минеш в Румъния, както на къра минаваш от село в село

14

Анонимен

преди 6 години

За срамотите в Румъния какво прекрасно българско име има-Липница а в българия това грозното турско-кайнарджъ

13

Анонимен

преди 6 години

В Европа махнаха КПП , в истинска Европа всичко е свободно . Нашият измислен открива нови !

12

Анонимен

преди 6 години

За питащите защо се строят ГКПП-та като ще влизаме в Шенген обяснявам: когато влезем просто ще отпаднат проверките. Но път до границата трябва да се построи така или иначе, защото да бягаш през полето до съседната държава е неудобно.

11

Анонимен

преди 6 години

Колко скоро ще откриват нов мост ?

10

Анонимен

преди 6 години

Приемането ни в Шенген - ЛЪСНА!!!Никогъш.

9

zeus

преди 6 години

Похвално, но имам един въпрос: защо Баце е летял дотам с хеликоптер, а не е пътувал по ширналите се магистрали?

8

Лазар

преди 6 години

Вместо да минем на режим шенген с румънците, ние строим КПП-та. Боце, нали е по-големите комисионни от асфалта и бетона, да дръпне още някой лев.

7

Анонимен

преди 6 години

От наша страна - Кайнарджа, а от тяхна - Липница. Символично, супер. Тая Добруджа какви ли не племена и народи е приютила.