35

МaйМyнaтa

преди 6 години

Много поздрави на кметската дъщера на Крапчене, от мене!!

34

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До МaйМyнaтaот крапчене съм , като кмета. имот до имот сме.

33

Solar Power

преди 6 години

До Гого"Щели да идват в нашето първенство!!Ама не знаели в коя група ще ги сложат!"Ами промо при Царско Село.

32

Иво

преди 6 години

Да играят на майка си в путра мадре

31

Анонимен

преди 6 години

Е нали ще са отделна държава, как така ще се мести във Франция или Италия?!?! Тези съвсем превъртяха! Да си сформират тяхно държавно първенство и да си ритат там!

30

муспи

преди 6 години

Сега е момента ЦКнаБКП48ЛАДА да си сложи и -Бацелона.

29

Гого

преди 6 години

Щели да идват в нашето първенство!!Ама не знаели в коя група ще ги сложат!

28

МaйМyнaтa

преди 6 години

Изгърбич, нещо много си запознат с монтанските лица, събития и забележителности?! Да неби да си от Баня, Белотинци нещо а?

27

Анонимен

преди 6 години

Най-добре е Барселона да се изнесе в Шанхай . Там е пълно с кинти и ще участва в китайското първенство

26

Билбо Бегинс

преди 6 години

нека бъдеме реал-исти. да закриват задругата на хобитите и повече да се не чува за жалкото им читалище

25

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

сигурно за тва мустакатия кмет пребръзи ремонта на "септемврийска слава" ...абе, дали лео меси ше пада за дузпа пред пъдарите у клеопатра?

24

До 27

преди 6 години

До АбсурдОо, и като НЕчленки на ЕС, няма да имат възможност да използват повече от 3 чужденци.

23

Анонимен

преди 6 години

Смешни каталунци!Хем искат независимост, хем Барселона щяла да играе в друго първенство.И какво ще е това италианско първенство, с Барселона и Еспаньол в него? Или френското?Нали искаха независимост. Да си правят собствено, да си кандидатстват пред УЕФА, да си преминат 3г. и да се пускат в евротурнирите.Уж много важни, но...ако може и да се нагласят, както на тях им е изгодно.А и...УЕФА ако разреши подобни рокади, ще е срамно.

22

Вал

преди 6 години

Всеки има право на избор, но случи ли се така, че Каталуния се отцепи от Испания, тякатегорично трябва да извърви всички стъпала за да се приеме в ЕС или свободния пазар.Като начало да се налагат визи, мита. С футбола да е същото- вътрешен шампионат, класиране и чак тогава излизане в евротурнири. За отцепниците да няма прошка. Още по-строго се надявам да е за Острова.

21

треньор

преди 6 години

И....постепенно, постепенно ще останат в историята с минала слава, като Аякс. Какви времена бяха....А?!!!! Колко каталунчета футболисти ще народят? Един Стоичков, Бербатов и ...още шепа футболисти в седем милионна и половина Каталуния. Мислят само с долната си глава другарите каталунски политици.

20

а

преди 6 години

Барселона може да играе в А група.Само 24 часа в бг и каталунците *** сами ще искат да останат в Испания.

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 23Аз съм чувал, че и в момента в Барселона и областта има политика, отбори и училища. Не знам ти с каква информация разполагаш....И да имаш училище е много важно, за да играеш в ШЛ, прав си ;)

18

ммне

преди 6 години

До КатунецНапротив, има!Тази година изпадат 3 отбора, а се класират 2.Икономиката и парите преди всичко

17

Анонимен

преди 6 години

Най ме дразнят такива женски номера. Хем искаме независимостта, хем ще отидем на готово да играем в друга държава ??? Е за какво ви е тази независимост ? Изградете си държава , политика , отбори , училища ...всипко и след 50 години заповядайте пак в ШЛ . То иначе какво излиза искаме независимост ама ще ползваме всичко останало . Не сте познали момичета :))

16

Анонимен

преди 6 години

Испанчето веднага да се свърже с Гриша Ганчев, да му се обясни как седят нещата.Че регистрираме едно Барселона Еоод в Перник на некой ***, Че купиме лиценза на Локо ГО, че делнеме едни пари с Гела за ТВ правата и от догодина българия вече ще има 5кратен победител в ШЛ и 29 кратен шампион на Испания...