28

Анонимен

преди 6 години

КАТАЛУНЦИТЕ ЯДОХА ДЕМОКРАТИЧЕН БОЙ.ДА МУ МИСЛИ И У НАС ТОЗИ, КОЙТО ИСКА ДА ПРОТЕСТИРА. ВЕЧЕ ИМА ПРЕЦЕДЕНТ.БОЙ ДО СПУКВАНЕ.ДЕМОКРАТИЧЕН!

27

Анонимен

преди 6 години

До 28...без да осъзнаваш потвърждаваш думите ми...инати до края...за вас чашата е празна наполовина а не пълна наполовина....

26

до 26

преди 6 години

Ти да не си "едра душица" ? Какво добро видя народа от тия 21 милиарда според тебе ? Хвърлят се милиони и милиарди за едни магистрали дето повечето от половината пари за тях са откраднати в движение и след като Боко им пререже лентата започват да им правят основен ремонт. Е, накой " едри душици" близки до управляващите се нагушиха.

25

анонимен

преди 6 години

рахои незабавно да бьде арестуван заради варварството на командосите сега не е1936 а 21 век оставка на правителството и нови избори

24

Анонимен

преди 6 години

Дребните душички как се кефят че Е.С.може да се разпадне и тогава накъде сме ние а...задавате ли си този въпрос...Дали сме на Е.С.около 7 милиарда а сме взели 21 милиарда....Можете ли да смятате...Ние не сме силна икономика която може да съществува сама..Една магистрала от София до Бургас я правихме 40 год.Такива са ***...задни колелета до гроб...

23

Анонимен

преди 6 години

"11 Каталуния ще се натиска да влезе в ЕС"Да де, ама Испания дали няма да налага вето да край? И дали няма да налага ВЕТО до край и за всякакви търговски, военни, полинически спогодби на ЕС с Каталуния? А дали свободна Каталуния няма да питат до година къде *** гладните??? Тотални пипулисти управляват Каталуния....колко жалко....Дали този богат район, не е точно такъв, защото именно е част от 2 големи съюза - Испания и ЕС???

22

Анонимен

преди 6 години

Биха ги демократично ..да си пвят "лет ит би" и да не ревът .Скоро и българите ще бият ако протестират защото парите им са се стопли от въвеждане на еврото (българският чиновник е зъл и ще измисли схемата , а на Белгия не й пука щот сме тяхни и си плащаме внос ) . Несвободни времена живеем ,щом им се забраняват на хората да бъдат каквито си искат . Лицемерно грозно псевдо демократично чудовище - ЕС !!!!

21

...

преди 6 години

Епа ко да се каже, "братята" хамериканци дадоха начало с Косово! После "братята" руснаци продължиха с Крим и Украйна! Сега само не разбирам на какво разчитат Испанците!? След като и хамериканците и рашките искат да цепят и къдрят където и защото!!!???

20

Анонимен

преди 6 години

Рееферендум - политическа измамна схема зачитана само когато е удобна на властта! ЕС една лъжа ,референдума не се ЗАЧЕТЕ ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ ЧЕ ЕС СА РАЗПАДНЕ . АКО ВСЕКИ СЕ САМООПРЕДЕЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ НИКАКЪВ СЪЮЗ НЕМОЖЕ ДА ИМА И ТАКА МЕГА ДЪРЖАВАТА СЕЩ НЯМАДАСЕ СЪСТОИ

19

Анонимен

преди 6 години

Браво,Рахой...да живее единна Испания....

18

Анонимен

преди 6 години

Испания трябва да прекъсне тези глупости. Иначе ще залеят цяла Европа. Англия успя да озапти Шотландия , но Русия се провали.Сега на Испания се падна да пречупи тези глупави искания и да намали напрежението в европа. Успех!

17

Анонимен

преди 6 години

Хората си искат републиката, ООООО УУУУУУУЖАС какво виждат очите ми "ДЕМОКРАТИЧНАТА, ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА" ИСПАНСКА ПОЛИЦИЯ ГИ СПУКА ОТ БОЙ, ДАЖЕ ИМА И ЗАГИНАЛ ЧОВЕК.ЗАЩО СЪЩАТА ТАЗИ "ДЕЕЕЕМОКРАТИЧНА" ПОЛИЦИЯ НЕ ПОСТЪПИ ТАКА И С БАСКИТЕ ?КОИТО ОТ ВЕКОВЕ СЕ БИЯТ ЗА СВОЯТА НЕЗАВИСИМУСТ ?

16

Наблюдател

преди 6 години

Призракът на Франко броди из Испания облечен в демократичен карнавален костюм!

15

Анонимен

преди 6 години

Референдумите са глупост. Една маса простолюдие гласува за геополитически и политически искания. Като не разбира и от двете. Това няма общо с демокрацията, а се използва от хора уж че било демокрация. Това са чисти популисти и терористи опитващи се да се доберат до големи пари, а не мислещи за гражданите.

14

Каталунец

преди 6 години

А, няма да мина през вратата. Ша *** бият.

13

Анонимен

преди 6 години

В "цивилизования свят" думата референдум ще става все по-***. Просто защото тази демокрация е маската, зад която се крие статуквото захапало здраво кокала.Интересното е, че запада учи другите на демокрация, а се видя много ясно, че той самият има нужда от много уроци какво е демокрация.

12

анонимен

преди 6 години

след 2 своина европа е парцелирана много недалновидно но такива са били времената сега ако трьгнем да коригираме границите ще се избием тотално1936 гражд воина мусолини помага на ген франко да смачкат републиканците ието го резултата след 80 години историята се повтаря

11

Анонимен

преди 6 години

ЕС е обречен по този смисъл .Ако признае Каталония Испания ще напусне ЕС .

10

Спомени от ДСБ

преди 6 години

Защо Великобритания да може да напусне ЕС ,а Каталуния Испания да не може. Европа ще е раздробена на малко териториални единици както в Средните векове.И ако тогава връзката беше Кат Църква днес ще са банковите системи .Има ли някакво значение освен за администрацията.Испански говорят и в Латинска Америка,но там са независими републики .

9

чао

преди 6 години

Късно е Рахой ти направи грешката да пролееш кръв в Каталуния сега вече няма връщане на зад,кръвта поражда омраза....